sanırım eşim çocuk istiyor

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Kızlar meraba kisaca ozet geceyim ben 92 esim 88 doğumlu 3bucuk yildir evliyiz ikimizre uni. Son sinifta evlendik ben onlisans mezunuyum ve hu sene tekrar hazırlanıyorum 4 yillik birsey okumak istiyorum yada 2 yillik ozelden sağlık. Esimde yüksek lisans ogrencisi bu sene bitiyor ekstra olarak calisiyor. Neyse kinuya geçiyorum sabah kahvaltida esimle sohbet ediyorduk esimin yegenlerinden koni acildi hediye ne alalim falan diye derken eşim kendi çocuğumuza nezaman alışveriş yapacagiz dedi :|. Bende olduğunda yapariz dedim .Daha cok var falan dedim. Bence daha cok var okulu kazanayim bitirryim is bulayim oylr cocuk yapmak istiyorum? En az 4-5 senesi var.

Son düzenleme:

Sizi yoklamis bu konuda bence.ya istiyor yada seneye vs deseniz susacak meraki giderilecek

ne güzel.
ama daha 23 24 yasindasin.. genc bir anne olmak istiyorsan tam vakti. istemiyorsan önünde en az dört bes yilin var zaten..

O zaman biz birlik olup eşini vazgeçirelim ?

gulumsedim..
cok tatlisiniz.
Insallah nasip olur cocuk.
Ama bence once okul bitsin.

kizlar sizde ya, biraz empati yapin. Nasil mutludur su an konu sahibi.
heycanlanmis ne yapacagini bilememis ilk burasi gelmis aklina.
Ne var bunda?

kizlar sizde ya, biraz empati yapin. Nasil mutludur su an konu sahibi.
heycanlanmis ne yapacagini bilememis ilk burasi gelmis aklina.
Ne var bunda?

Bence yanlış okudunuz ya da hissettiniz mutlu olmuş bir kadın yok karşınızda bu durumdan endişe duymuş bir kadın var haklıdır kendinde sebebplerle endişe de duyabilir ama bir soru sormamış bizden bir şey istememiş ne yapabiliriz eşiyle mi konuşacağız durumu ? Gerçekçi oluyorum sadece.

ben yanlis girmisim olaya oyleyse pardon kizlar ya, memnun degilmiydi konu sahibi?

Türkiye'de diploma sahipleri is bulamiyor gerçegi vardi??? ne oldu giderdiler mi o sorunu???
hatun bir uni bitiriyor, üstüne 4 yil daha okuyacak... heyy maasallah!!!
ilki fayda etmemis ki ikincisini okumaya kalkiyorsun esprisi yapmicam... kesinlikle yapmicam

güzelim esin çocuk istemis, bunu dert edecek birsey yok aslinda ortada... ya egitimininden yada esinden yana kullanacaksin fedakarligini...
3.5 yillik evlilige de artik bir çocuk gerek diye düsünüyorum...
evet yas itibariyle daha çok gençsin ama bu kadar da evlenmek için acele etmemeliydin be kizim.
Hiç olmazsa keske önce okudugun bölümden mezun olsaydin da, evliliginde de tekrar okumak için bir bölüm seçseydin...
hiç olmazsa bu durumu bahane ederek evliliginin bir yandan tadini çikarir bir yandanda okulunu okurdun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…