- Konu Sahibi simaytanem
-
Yok tam tersi daha cok var bence. Okumayi dusunuyorim sonra bir meslek sahibi olayim yani enaz 4-5 senekizlar sizde ya, biraz empati yapin. Nasil mutludur su an konu sahibi.
heycanlanmis ne yapacagini bilememis ilk burasi gelmis aklina.
Ne var bunda?
Oncelikle yotumun icin tesekkur ederim :) ilk uni. 2 yillik cocuk grlisimi bulundugumu ilde calisma imkanim cok lakin ozelde calismak istemiyorum. 3 kurus para icin canindan can gidiyor staj yaptigimda sogudum :). 2.bi uni istiyorum kazanamzsamda 2 yillik ozel okumayi dusunuyorum. Devlet isi garanti olan bi bolum. Evlilige gelincefe genclik iste kanimiz deli akiyor.Türkiye'de diploma sahipleri is bulamiyor gerçegi vardi??? ne oldu giderdiler mi o sorunu???
hatun bir uni bitiriyor, üstüne 4 yil daha okuyacak... heyy maasallah!!!
ilki fayda etmemis ki ikincisini okumaya kalkiyorsunesprisi yapmicam... kesinlikle yapmicam
güzelim esin çocuk istemis, bunu dert edecek birsey yok aslinda ortada... ya egitimininden yada esinden yana kullanacaksin fedakarligini...
3.5 yillik evlilige de artik bir çocuk gerek diye düsünüyorum...
evet yas itibariyle daha çok gençsin ama bu kadar da evlenmek için acele etmemeliydin be kizim.
Hiç olmazsa keske önce okudugun bölümden mezun olsaydin da, evliliginde de tekrar okumak için bir bölüm seçseydin...
hiç olmazsa bu durumu bahane ederek evliliginin bir yandan tadini çikarir bir yandanda okulunu okurdun...
Cevap vermedi :|Şu an için istemediğinizi belirtmişsiniz zaten. Eşiniz cevabınıza olumsuz karşılık vermediyse sorun yok ki...
Kesinlikle katılıyorum herşeyin sırası var.okul iş evlilik şeklinde.o sıraıaya uydugumuz için ben 28 esım 31 yaşındayken evlendik:) kı ona ragmen tam oturamıyorken hem öğrenci hem evli hem çalışan bir daha öğrenci birde çocuk çok zor.kararın eğer okuldan yanaysa eşini karşına alıp açıkca konuşmak olacaktı:)Türkiye'de diploma sahipleri is bulamiyor gerçegi vardi??? ne oldu giderdiler mi o sorunu???
hatun bir uni bitiriyor, üstüne 4 yil daha okuyacak... heyy maasallah!!!
ilki fayda etmemis ki ikincisini okumaya kalkiyorsunesprisi yapmicam... kesinlikle yapmicam
güzelim esin çocuk istemis, bunu dert edecek birsey yok aslinda ortada... ya egitimininden yada esinden yana kullanacaksin fedakarligini...
3.5 yillik evlilige de artik bir çocuk gerek diye düsünüyorum...
evet yas itibariyle daha çok gençsin ama bu kadar da evlenmek için acele etmemeliydin be kizim.
Hiç olmazsa keske önce okudugun bölümden mezun olsaydin da, evliliginde de tekrar okumak için bir bölüm seçseydin...
hiç olmazsa bu durumu bahane ederek evliliginin bir yandan tadini çikarir bir yandanda okulunu okurdun...
Kararim kesinlikle okuldan yana. Konusacagim bakalim.Kesinlikle katılıyorum herşeyin sırası var.okul iş evlilik şeklinde.o sıraıaya uydugumuz için ben 28 esım 31 yaşındayken evlendik:) kı ona ragmen tam oturamıyorken hem öğrenci hem evli hem çalışan bir daha öğrenci birde çocuk çok zor.kararın eğer okuldan yanaysa eşini karşına alıp açıkca konuşmak olacaktı:)
Zaten çok gencsınız çocuğunuz olur.hem bu sayede ilerde çocuğuna yatırım yapmış olursun:)Kararim kesinlikle okuldan yana. Konusacagim bakalim.
Siz bizim ne yasadigimizi nerden biliyorsunuz. Hersey planli ilerlemiyor demekki. Zamani geldiginde ben yaparim siz yapip kendiniz bakin.Erkenden evlenirken zaman yoktuda çocuğa mı 4-5sene var üstelik 3yıllık evlisiniz
Yapıp verelim mi bitane?
Bende aynen boyle dusunuyorim. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)Zaten çok gencsınız çocuğunuz olur.hem bu sayede ilerde çocuğuna yatırım yapmış olursun:)
Siz bizim ne yasadigimizi nerden biliyorsunuz. Hersey planli ilerlemiyor demekki. Zamani geldiginde ben yaparim siz yapip kendiniz bakin.
Kusura bakmayin bilmiyprdum siz oyle yorum yapinca. Evliligimiz bir oyun gibi degil hersey yolunda cok iyi.Bilmiyorum anlatsaydınız bilirdim.
Hamilelik dışında evliliği ne zorunlu kılabilirki ?
Evcilik oyununuzu evliliğe dönüştürmeye çalışıyo eşin.
Ben yapamıyorum olsa yapıcam.
Oncelikle her ne olursa olsun okul olsada olmasada cocuk istemiyprum. Esimi sevdim ve bitakim sebeblerde vardi evlendik. Sirada sira demiyprum bebege zaten hazir degilim. Ustelik okudugum bolumu cok seviyordum ama staj doneminde sogudum. Aof. Okuyorum ondan bisey gelmez zaten. Ve evet belki sira bozulmus ama benim gibi evlenip okuyan cok. Ben sevdigim bi iste calismak istoyorum.Şimdi psikolojik analiz yapmadan edemeyeceğim maalesef. Yani yazmayayım dedim ama yine duramadım.
1.) hanım kızımız da her kadın gibi anne olmak istiyor. Ancak bunu eşinden duymuş olması onu mutlu ediyor. Çünkü adamın eşine ve evine bağlı olduğu, sıcak bir yuvayı sevdiği temasını alıyor eşiyle arasında geçen bu konuşmadan dolayı.
1.1.) önce okul ve iş sırasını bilen insan zaten üni son sınıfta evlenmez ve her şeyin sırasını beklerdi vesselam.
2.) "daha çok zaman var " derken kendisi eşinin ısrar etmesini ve ardından süslü aşk pıtırcığı cümleleri kurmasını bekliyor.
Evlenmekle sevgili olmak arasındaki tek fark sevişmek miydi ki üni son sınıfta evlenerek bu sırayı bozmuş da konu sahibi şimdi bir kaç ilmek geri giderek sıra da sıra diyor.
tabi olmayacak bir şey değil. Ama bence bir insan istiyorsa lafta kalmamalı. Ya da diğer bakış açısına göre yapabileceği şeylerin hayalini kurmalı ve bunu yapmak için de bugünden tezi yok işe başlamalı. Şimdi ben de hukuk okumak isterdim kendimi bildim bileli içimde kaldı.yaş 35 bunu istiyorsam ve 50 yaşına gelince hala bu martavalı okuyorsam laf salatasından ibarettir. Ama işimden ayrılırım niyetimin ciddi olduğunu gösteririm, kitap alırım, çalışrım elimden geleni yaparım. Basit hesapla 5 yılı gözden çıkaracak planlar yaparım.Oncelikle her ne olursa olsun okul olsada olmasada cocuk istemiyprum. Esimi sevdim ve bitakim sebeblerde vardi evlendik. Sirada sira demiyprum bebege zaten hazir degilim. Ustelik okudugum bolumu cok seviyordum ama staj doneminde sogudum. Aof. Okuyorum ondan bisey gelmez zaten. Ve evet belki sira bozulmus ama benim gibi evlenip okuyan cok. Ben sevdigim bi iste calismak istoyorum.
Degilmi ama.Walla bu genç yaşında bebeği napıcaksın en az 3 yılın var benden söylemesi...
Yok yanlis anlasilmisim. Hazirlaniyorum dershaneye gidiyorum ve dedigim gibi bu sene uni. Garanti ya kazanip ya ozel bi sekilde sevenilcegim ve rahat calisacagim enazindan devlet isi olsun istiyorum. Hayallerim farkliydi ama bolumumden sogudum o yuzden.tabi olmayacak bir şey değil. Ama bence bir insan istiyorsa lafta kalmamalı. Ya da diğer bakış açısına göre yapabileceği şeylerin hayalini kurmalı ve bunu yapmak için de bugünden tezi yok işe başlamalı. Şimdi ben de hukuk okumak isterdim kendimi bildim bileli içimde kaldı.yaş 35 bunu istiyorsam ve 50 yaşına gelince hala bu martavalı okuyorsam laf salatasından ibarettir. Ama işimden ayrılırım niyetimin ciddi olduğunu gösteririm, kitap alırım, çalışrım elimden geleni yaparım. Basit hesapla 5 yılı gözden çıkaracak planlar yaparım.
Ama bir kahvaltı sofrasında tesadüf açılmış bir sohbetten bir cacık olmaz izlenimi verdin bana.
Kusura bakmayin bilmiyprdum siz oyle yorum yapinca. Evliligimiz bir oyun gibi degil hersey yolunda cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?