- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Iste bende bundan korkuyorum.Önemli değil.
Iyiyse sorun yokta çocuk isteği tek taraflıysa ve 4-5 sene ertelenmesi gerekiyosa sorunlar kapıda demektir.
eşin bulunduğun şartları bilmiyor mu? dershaneye falan gitmen, sınava gireceğin falan?Yok yanlis anlasilmisim. Hazirlaniyorum dershaneye gidiyorum ve dedigim gibi bu sene uni. Garanti ya kazanip ya ozel bi sekilde sevenilcegim ve rahat calisacagim enazindan devlet isi olsun istiyorum. Hayallerim farkliydi ama bolumumden sogudum o yuzden.
Yok destekliyor aksamlari beraber ders calisiyoruz falan . Ozel uniyi o teklif etti hatta kazanamzsan istesigin bolumu diye. Sasirdimda zaten bu aksam konusucagim bakalimciddimiydi neydi cocuk oyuncagi degil sonucta.eşin bulunduğun şartları bilmiyor mu? dershaneye falan gitmen, sınava gireceğin falan?
Seni desteklemiyor mu bu konuda?
Benim istememem.En doğal haklarından birisi çocuk istemek.
Sorun ne ki?
Benim istememem.
2 yillik olursa anestezi teknikerligi istiyorum. Tesekkur ederim.ben alakasız bir şey söyleyeceğim devlette memur olmak istiyorsan ve iki yıllık bölüm okumak istiyorsan kesinlikle büro yönetimi ve yönetici asistanlığını oku alımı çok oluyor kpss de
bu arada eşin illede çocuk dememi şki laf arasında öylece heves etmiş takılmış ciddiye alınacak bir şey değil gibi geldi bana dert değil yani:)
Ben istemiyorim sorun bu....bu kadar bekleyceksen, evliliği erteleseydin bence. 3 buçuk yıl az değil. önce eğitim tamamlanmalı, sonra evlilik olmalı. tabi bu benim görüşüm. ama sorun ne şimdi onu anlamadım
o zaman oturup konuşun, karar verin. çocuk plansız olmaz. hem maddi hemde manevi açıdan.Ben istemiyorim sorun bu....
Anam bunların kafası basmıyor illa soru cümlesi şeklinde anlatman lazım derdini :) Yoksa sıra sıra merak :)
Dogrudur elbette ama bennhazir hissetmiyorum.Ben yerinizde olsam cocuk calismalarinizi ihmal etmezdm. Bu zamanda cocuk sahibi olmak hicte oyle kolay bisey degil!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?