sanırım eşim çocuk istiyor

ayy benim kocada istiyor ama ben damızlık inek gibi kilo aldıgımdan istemiyorum hayırlsı olsun.ve bence öenmli olan senin bebeğe hazır olman ve senin istemen.sonra hayallerin gerçekleşmediğinde keşke deme.

eşin bulunduğun şartları bilmiyor mu? dershaneye falan gitmen, sınava gireceğin falan?
Seni desteklemiyor mu bu konuda?

biz şimdi buna nasıl bir çözüm getireceğiz?

eşin bulunduğun şartları bilmiyor mu? dershaneye falan gitmen, sınava gireceğin falan?
Seni desteklemiyor mu bu konuda?
Yok destekliyor aksamlari beraber ders calisiyoruz falan . Ozel uniyi o teklif etti hatta kazanamzsan istesigin bolumu diye. Sasirdimda zaten bu aksam konusucagim bakalimciddimiydi neydi cocuk oyuncagi degil sonucta.

ben alakasız bir şey söyleyeceğim devlette memur olmak istiyorsan ve iki yıllık bölüm okumak istiyorsan kesinlikle büro yönetimi ve yönetici asistanlığını oku alımı çok oluyor kpss de

bu arada eşin illede çocuk dememi şki laf arasında öylece heves etmiş takılmış ciddiye alınacak bir şey değil gibi geldi bana dert değil yani:)

2 yillik olursa anestezi teknikerligi istiyorum. Tesekkur ederim.

Arkadaslar hadi ilk yazanlar hakli sorunumu belirtmedkm ama sabah sorunumu belirttim ve bu sorunu gordukleri halde ee biz ne diyelim sana tarzi yorum yapanlar ne yorum yapacaginiz bilmiyorsanız yapmayin. Sabir sabir boryere kadar ama.

bu kadar bekleyceksen, evliliği erteleseydin bence. 3 buçuk yıl az değil. önce eğitim tamamlanmalı, sonra evlilik olmalı. tabi bu benim görüşüm. ama sorun ne şimdi onu anlamadım

eşinize kibar şekilde hazır olmadığınızı söyleyin ama kalbini kırmadan çünkü anladığım kadarıyla o çok istiyor .

Ben yerinizde olsam cocuk calismalarinizi ihmal etmezdm. Bu zamanda cocuk sahibi olmak hicte oyle kolay bisey degil!!!

Anam bunların kafası basmıyor illa soru cümlesi şeklinde anlatman lazım derdini :) Yoksa sıra sıra merak :)

Kendinde KAFASI BASMIYOR deme cüretini nasıl görüyorsunuz? Ben yazının içinde bir soru göremiyorum hani nerede var ki soru işareti koysun? Git kitap oku bol bol kendini geliştir! Haddini aşan yorumlar yapma! Sonradan konu sahibide yaptığı eksikliğin farkına varmış ve çocuk istemiyorum diye belirtmiş! Bu kadar kişinin arasında bir tek sen varsın kafası BASAN. Önemli olan o kafanın içi, boş olunca densiz densiz konuşabiliyor insan değil mi? Hadi kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…