- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.856
- 798
- Konu Sahibi simaytanem
-
kimin kafasi basmiyor, pardon?Anam bunların kafası basmıyor illa soru cümlesi şeklinde anlatman lazım derdini :) Yoksa sıra sıra merak :)
Topic genelinde bir 'ee soru nerde' havası hakim. Yani kız okumak istediğini anlatmış, belli ki hazır değil çocuğa. Kocası da konuyu açınca apışıp kalmış. Gelmiş buraya anlatıyor.kimin kafasi basmiyor, pardon?
sen iyi niyetlisin yani?Topic genelinde bir 'ee soru nerde' havası hakim. Yani kız okumak istediğini anlatmış, belli ki hazır değil çocuğa. Kocası da konuyu açınca apışıp kalmış. Gelmiş buraya anlatıyor.
Yorumlanmayacak derecede karmaşık şeyler değil. 'Eee soru nerde?' demek için ya kötü niyetli olmak lazım ya da kafaların basmaması. KK'da kötü niyetli kadın olmaz diye düşündüm :/
Bu arkadaşla dalga geçecek haddi kendinde bulanlar demesin şunu. Topic'i kirletmeyelim. Soru cümleleriyle derdini anlatmamış olsa da bir şeyler bekliyor yani. Sizin kafanız basıyor ise üzerinize alınmayın dert etmeyin dalganızı geçmeye devam edin.sen iyi niyetlisin yani?
ayrica ne hakla ve hangi rutbeyle, yorum yapan insanlara 'kafasi basmiyor BUNLARİN' srklinde hakaret edebiliyosun??
lutfen haddimizi ve ne konustugumuzu bilelim..
Anam bunların kafası basmıyor illa soru cümlesi şeklinde anlatman lazım derdini :) Yoksa sıra sıra merak :)
aynen oyle yapacagim tasalanmaBu arkadaşla dalga geçecek haddi kendinde bulanlar demesin şunu. Topic'i kirletmeyelim. Soru cümleleriyle derdini anlatmamış olsa da bir şeyler bekliyor yani. Sizin kafanız basıyor ise üzerinize alınmayın dert etmeyin dalganızı geçmeye devam edin.
Biraz soğuk duş iyidir böyle bilinçsiz tavırlara diye düşünüyorum. Arkadaşım 'Ha senin niyetin iyi yani?' demiş. Evet başlık sahibine karşı iyi, ironi severlere değil.Kafa basmamasi biraz ağır olmuş sanki???
Ben kimseye kafasız demedim :) Birazdan dümdüz gittiğimi iddia etmezsin umarım :)aynen oyle yapacagim tasalanma
kafasi basan, topici temiz tutan, kraldan fazla kralci kiz..
hee, sen simdi konu sahibine cok dertlenip 'kizla dogru konusun kafasizlar' diye burdakilere hakaret ettin ya; elestirdigin seyi yapma tamam mi, gulerler sana..
tatli uykulaarr..
'BUNLARİN KAFASİ BASMAZ'Ben kimseye kafasız demedim :) Birazdan dümdüz gittiğimi iddia etmezsin umarım :)
laf olsun diye demiştir belki yada istiyordur ama baskıcı bir tutum sergilemediği sürece sorun yok. ama sen yinede dikkatli ol, prezervatifleri kontrol et delmiş mi
Evet rica ediyorum olmasın. Bu kadar alıngan olmayın herkesin kafasının basmadığı bir şeyler vardır. Benim de matematiğe basmaz mesela. Demek ki buradaki bazı arkadaşlarımızın da sürü halinde soru işareti veya soru kalıbı ihtiyaçları oluyor bazı durumlarda. Benim görüşüm böyle bu konuda. Topic düzgün kalsın derdinde değilim, konu sahibini tanımam etmem ama insanı hasta eden bir empati yoksunluğu söz konusu. Bu forumda (tıpkı her ortamda olduğu gibi) hiçkimse bir konuya zorla yazı yazmıyor. Anlamadıysan cevaplamazsın, olur biter. Sizden önce on defa yazılan bir şeyi (Eee soru hani??) yazmak gibi minik ego tatminleri ne işe yarıyor çözemiyorum. Gördükçe de dile getirmekten çekinmem.'BUNLARİN KAFASİ BASMAZ'bu cumle ne manaya geliyor aydinlatir misiniz bizi acaba? 'kafasiz' cok iltifat mi kaliyor yani bunun yaninda..
pöf..
neyse, son cevabimdi.. polemik yok..
son msj demistim ama yazmazsam catlarim..Evet rica ediyorum olmasın. Bu kadar alıngan olmayın herkesin kafasının basmadığı bir şeyler vardır. Benim de matematiğe basmaz mesela. Demek ki buradaki bazı arkadaşlarımızın da sürü halinde soru işareti veya soru kalıbı ihtiyaçları oluyor bazı durumlarda. Benim görüşüm böyle bu konuda. Topic düzgün kalsın derdinde değilim, konu sahibini tanımam etmem ama insanı hasta eden bir empati yoksunluğu söz konusu. Bu forumda (tıpkı her ortamda olduğu gibi) hiçkimse bir konuya zorla yazı yazmıyor. Anlamadıysan cevaplamazsın, olur biter. Sizden önce on defa yazılan bir şeyi (Eee soru hani??) yazmak gibi minik ego tatminleri ne işe yarıyor çözemiyorum. Gördükçe de dile getirmekten çekinmem.
İyi geceler.
bence önce sizb ir büyün, şartlarınız olgunlaşsın sonra çocuk düşününKızlar meraba kisaca ozet geceyim ben 92 esim 88 doğumlu 3bucuk yildir evliyiz ikimizre uni. Son sinifta evlendik ben onlisans mezunuyum ve hu sene tekrar hazırlanıyorum 4 yillik birsey okumak istiyorum yada 2 yillik ozelden sağlık. Esimde yüksek lisans ogrencisi bu sene bitiyor ekstra olarak calisiyor. Neyse kinuya geçiyorum sabah kahvaltida esimle sohbet ediyorduk esimin yegenlerinden koni acildi hediye ne alalim falan diye derken eşim kendi çocuğumuza nezaman alışveriş yapacagiz dedi :|. Bende olduğunda yapariz dedim .Daha cok var falan dedim.
Kızlar meraba kisaca ozet geceyim ben 92 esim 88 doğumlu 3bucuk yildir evliyiz ikimizre uni. Son sinifta evlendik ben onlisans mezunuyum ve hu sene tekrar hazırlanıyorum 4 yillik birsey okumak istiyorum yada 2 yillik ozelden sağlık. Esimde yüksek lisans ogrencisi bu sene bitiyor ekstra olarak calisiyor. Neyse kinuya geçiyorum sabah kahvaltida esimle sohbet ediyorduk esimin yegenlerinden koni acildi hediye ne alalim falan diye derken eşim kendi çocuğumuza nezaman alışveriş yapacagiz dedi :|. Bende olduğunda yapariz dedim .Daha cok var falan dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?