Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Ya aslında ayağına gitmemesi gerekirdi kısmına katılıyorum kız babası ayağa gitmez ama gitmiş olan olmuş artık
Aslında babanın nasıl gittiğini bilmiyoruz. Sanmıyorum ki kızını küçük düşürecek ezik gösterecek bir şey söylesin. Benim babamda eşimi bir kez aramıştı kavga ettiğimizde tatlı tatlı dövdü. Benim kızım sahipsiz değil bir daha gözünde yaş görürsem hasret bırakırım sana demişti
Of evliliğin ilk yılları gerçekten çok zor ya. İyi ki devirdik gitti.

Aynen oyle. Konu sahibi 22 yasinda ve bizlerden fikir almak icin konu acmis onu anlayabiliyorum. Cogumuz 22 yasinda kimseye pabuc birakmazdik ama herkes ayni da olamaz bunu da anlayabiliyorum. Anlayamadigim tek nokta burada git yuvani kurtar ara diye kiza gaz verenler :)

Keşke bende devirebilseydim ya yapabileceğimi bildiğim bişeyi başaramış olmak çok üzüyor beni

İstemese boşanıcam demezmiydi ?
İstemem yan cebime koy. evli kalmak istiyo ama sık sık annesinin evinde kalıp akşamları ps oynayarak, karısına zerre ilgi göstermeyerek. Aksi takdirde istemiyo. Amacına da ulaştı kızcağız Bi daha ilginin i sini alamaz ağzına

Bu yuvanı kurtarci kociş delisi kadınlar benim konuma da musallat oldu. Kadının her yaptığını şımarıklık erkeğin her yaptığını müstehak görüyo bu ataerkil kadınlar

Ayrıca boşan diye akıl verenlere de kulak asma senin hayatin öyle bı karar verilecekse sen kendi isteginle ver

Bu yuvanı kurtarci kociş delisi kadınlar benim konuma da musallat oldu. Kadının her yaptığını şımarıklık erkeğin her yaptığını müstehak görüyo bu ataerkil kadınlar

Bacim kusura bakma ama senin konunda esin hakliydi yaw :) kocam baskasinin gazina geliyor deyip deyip baskalarinin gazina gelen sendin:) adam ailenin yanindan ev alismisti ve ev tasiyordu tek basina yanlis miyim? Surekli de baskalarinda hata aranmaz. Belki hamilelik hormonlarindandir senin durumun bilmiyorum ama adam ev tasirken aciktim demissin, bekle isimi bitireyim dedi diye cocugu aldirsam mi aldirmasam mi diye dusunuyordun. Ev tasirken daha bilmeme kac haftalik bebek icin makaleler okumuyor diye dert yaniyordun:) o yuzden senin durumunla bu konu cok baska.

Son düzenleme:
Ben de haklıydım sonuçta hakaret etti, bide 9 aylığına Bi eş tüm sorumluluğu alamaz mı kadınlar Bi ömür yemek temizlik yapıyo bu erkekler iki gün yapınca çığırından çıkıyo

Ben de haklıydım sonuçta hakaret etti, bide 9 aylığına Bi eş tüm sorumluluğu alamaz mı kadınlar Bi ömür yemek temizlik yapıyo bu erkekler iki gün yapınca çığırından çıkıyo

Neyse bacim umarim cozmussunuzdur de cocugunuza yazik olmaz. Zira her tarismada cocuktan vazgecmek cok akil kari bir davranis degil.

Sizin su yorumunuz beni rahatlattı bende 1 senedir evliyim dediğiniz gibi kavgalar oluyor bende nolouo bize anlasamıyomuyuz ki biz diyorum ve tek bende oluyo sanıyordum

Şartlar sunmaya odaklanmak yerine bence karşılıklı konuşup birbirinizi anlamaya odaklanın. Peki o konuşmadan sonra hiç arayıp msj attı mı?

Babanız gitmiş konuşmuş. Hadi o bişey değil anneniz konuşmuş e hadi büyükler girmiş araya konuşmuş. Madem oda pişmanmış sabredemediniz mi o arasın bekleseydiniz keşke. Böyle olunca ailecek adamın arkasına düşmüşsünüz gibi olmuş. Birde bu kadar uzun süreceğini tahmin edemedim demiş. Neden seni seviyorum yazınca geçiştirsinki. Pişman olan hemen atlardı konuya. Üstelikte atlasa gelseydi sizi almaya yüzyüze konuşmaya. Nerden baksan elimde kalıyo. Siz neye sevindiniz anlamadım. Adamın hiçbi çabası yok. Bence tek niyeti sizi bayramda annesigile kalmaya yetiştiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…