Sanırım eskisi gibi hiç mutlu olamayacağım!

Ah canım yaa bende yaşadım seni çok iyi anliyorum gerçekten O kadar zorki okulumu bırakacak duruma gelmiştim çok şükür o hataya düşmedim şuan gayet iyi bir mesleğim var yaa tamam bitmiş gitmis sende hayatina bak önünde öyle güzel bir hayat varki kendin yok etmene birakma bakmışsın onkadar iyi biir cikmiski amaan diyeceksin ben neden öyle şeyler yapmsiim bende şuan diyorum şuan çok şükür yanımda beni seven adam var bende diyorum ne kadar salakmisim yaa bence akışına bırak hayati

O zaman anlaşıldı neden böyle yaptığı demekki sizi umursamaz gördükçe çıldırtmak istiyor. Hiç takmayın o hallerini gülünç buluyor gibi bir çehreniz olsun. Herkes farklıdır ben sevdiklerinden kolay vazgeçebilen biri değildim bir yıl kadar sürdü tamamen içimden geçmesi...ancak son 3 ayı hafif sızı gibiydi. Bu arada evet geçiyor:) su an çok güzel bir adamla nişanlıyım:)

Cok daha neşeli çok daha mutlu görün. Spor yap kendine bakımlar yap. Hiç yerine koy o pisligi. Zamanla da unutur sun. Ayrıca kullanıp atmak sözü çok çirkin. Kendine böyle deme. Üzülmek yerine kendini fiziksel ruhsal değiştir gelistir

Ayy çok sevindim beni nasıl mutlu etti şu yorumun. İnşallah biticek çok daha iyi biri olucak Bu arada çok mutlu olun inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah aklım başına gelir değmeyecek bir adam için döktüğüm gözyaşları için kendime kızdığım günlerde gelir. Sevindim senin adına Darısı başıma

Gün gelecek iyiki olmamış diyeceksiniz . Ilahi adalet tabiki tecelli eder gözünle göreceksin
İnşallah ya inşallah hergün dua ediyorum biliyorum ben dua etmesemde eden bulur. Rabbimm biliyor benim yaşadıklarımı. Ailemden uzağım 6 yıldır tek başımayım ve bazen başedemeyecekmişim gibi geliyor çünkü bana ışık tutan derdimi dinleyen biri yok hergün ağlıyorum belkide ama geçicek inşallah Yorumlarınız bana ışık oluyor umut oluyor teşekkür ederim

Sabrın sonu selamettir. Cefa olmadan sefa olmaz. Guzel günleriniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…