Sanırım eskisi gibi hiç mutlu olamayacağım!

wannabehappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
30
48
29
Merhaba. Daha öncede konu açmıştım. Eski sevgilimle aynı işyerinde çalışıyorum aramızda geçen olayları anlatmıştım. 6 ay oldu. Benle birlikteyken eski sevgilisine döndü. Bana yalan söyledi ailevi sorunlarım var diye. Meğersem o kıza dönmekmiş. Ama okadar seviyordumki bunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. Yapayalnızdım bu hayatta ilk defa birine güvenmiştim. Okadar güvenmiştimki hiç yaşamadığım şeyler yaşadım onunla. Sonra ara vermek istedi. Bende birlikteliğimiz bilindiği için akrabalarıma rezil olurum korkusuyla yalvardım bırakmasın diye birde gerçekten sevmiştim, hocaya bile yazdım buna şahit oldu beni işten çıkarmak için bunu kullandı. Hepsi hataydı ben böyle bir insan değilim ama insanın basireti bağlanır ya öyle oldu. Arkamdan kendini haklı çıkarmak için beni rezil etti ufak yanlışlarımı kullandı. Yengemde kaldım bir süre patronlarım filan akrabam onların eşleriyle dedikodumu yaptı. Bana şunu dedi o çocuk seni kullandı ben sana demedimmi kullandırmayın dayınızın başını öne eğdirmeyin. Dünyam başıma yıkıldı. O an okadar ağladım ki okadar çaresiz hissettim ki. Aradan6 ay geçti hala yanımda o kızla konuştuğunda başımdan aşağıya kaynar sular dökülüyor. Psikiyatri ilacı kullanıyorum o bile etki etmiyor sanki. Birde okadar alaycı ne konuştuğunu bilmeyen bir insan ki şaka yollu bana hayatının en büyük hatası olduğumu söyledi iki kere. Niye bukadar üzüldüğümü bilmiyorum. Ama nasıl bu kadar vicdansız olabilir. Hem birini kullanıp at hemde hata olarak gör. Burda kullanılan oyuncak olan ben olmuşum meğer. Sadece beni sevdiğini düşündüğüm bir insanı sevdim. Hayatımı kararttı. Kullandı attı gitti bıraktı beni. Alaycı tavrıyla hala yıkup döküyor. İlahi adalet tecelli edermi gerçekten?

Tecelli eder evet.Ayrica neden mutlu olamayasın? Insan üzgünken bazi doğruları görmüyor. Baksana karaktersizin tekiymis.Kendi adına sevinki böyle ucuz biri hayatından çıkıp gitmiş.Yaptiklarina gelince yanına kar kalacağını sanmam.Sen hayatına öyle enerjik ve umursamaz davranarak devam et ki onun önemsiz olduğunu ve senin kendini toparladigini görsün. Hayati bi kere yaşayacaksın böyle bir pislik için heba etmeye değmez .Toparla kendini

Ne kadar halsiyetsizmiş buna benzer bişey yaşadım canım o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki hayatlarımız malesef inişli çıkışlı Hayatımızı zindan eden insanlar bizim hissettiklerimizi hissetmiyor malesef empati de yapmıyor duyarsızlar. Eski sevgilisini kafasında bitirmemiş ve ona dönmüş malesef içindeki boşlukları doldurmak için çoğunlukla başkalarıyla birlikte olup eski sevgililerine dönen erkekler olabiliyor . hissettiğin şey kabullenememekte , gerçeği kabullenememekte haklısın ama ona aşık değilsin bunu unutma, sadece hazmedemiyorsun. İçten içe hırslanıyorsun nefret , korku duygularını kabullenmende zorluk çektiriyor. Kaldı ki elalemin ne dediğine bakma çevren ne kadar duyarsız ve cahilmişte dedikodunu yapıyor olabildiğince onlarla görüşme onlara ne sana ne olduğundan, ne yaşadığından ? sana yardım edeceklerine duyarlı yaklaşmak yerine resmen dedikodunu yapıyorlar bende yaşadım. Olur olmaz dedikodulara iftiralara marus kaldım bir grup insanlar tarafından. Çok acıdır ama insanlar malesef kötüdür bu konularda düşene acımaz onlarda vurur. Sana tavsiyem duygularının esiri olma duygularını gösterme ciddi ol uzak dursunlar birşey söyleyemesinler sert ol zayıf gözükürsen çok ezerler sen ne hata yaparsan yap büyük küçük farketmez insansın ama o sana hatalı gibi davranan insanlar daha hatalı çünkü kendilerine bakmadan dedikodunu yapıyorlar utansınlar ayıp yahu. Merak etme herşey olacağına varır emin ol Allah ona yaşattığını yaşatmadan öldürmez.

Lütfen kendinize gelin. Ne yaşamış olursanız olun kendinize bu çirkin yakıştırmayı yapmayın. Evet keşke olmasaymış, evet keşke yaşanmasaymış ama oldu. Siz bunu geri getirebilir misiniz ? Hayır. Bakın zaman geçiyor. Bazen bazı insanlar sizi sevmez, ama bazı insanlarda çok kıymet verir. Etraftan duymuşsunuzdur bir kişi ile çok üzülerek ayrılan biri başka bir zaman iyi ki olmamış diyebiliyor. Sizi bu kadar küçük görmesinin sebebi sizsiniz. İnsanlar ilişki Yaşar biter, yoluna bakar. Hı tabiki üzülürüz insanız ama takıntı haline getirmeyin. Çünkü değiştiremeyeceğiniz geri alamayacağınız şeyler için zamanınızı harcamak size sadece mutsuzluk getirir.

Önce şu "beni kullanıp attı" modundan çıkmanız lazım. Aklima şu "tuttu fırlattı kalbimi" şarkısı geldi nedense. Siz kendinizi bu pozisyonda gördüğünüz sürece bu modanda cikamazsiniz. Bütün kozlar onun elinde böyle. Kendi enerjinizi o kişiden hala kesmemissiniz ve o öküz parçası bunun gayet farkında. Önce bir ayağa kalkmayi deneseniz. Diger kızla durumunuzun hiç alakası yok. Onu hesaba katmiyorum bile

Cevaplarınız içimi rahatlattı inanım çok teşekkür ederim Ama nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum. Hem korku hem hırs hem nefret yaşıyorum. Benimle alay etmesini istemiyorum. Birde bugün ateşimi ölçtü durduk yere. Birazcık ağır olsaydı saygılı olsaydı bende kolayca arkada bırakabilirdim.

Araya mesafe koyun. Size fazla yaklaşmasına izin vermeyin. Yok ki o. Gidip kendi çöplüğünde ötsün. Sizinle fazla samimi konuşmaya başlasa iyice cizginizi tam suratinin ortasindan çizin. Siz fazla yüz veriyorsunuz öküze.

Bence kesinlikle suslenip puslenip gezip tozup ayni zamanda kahkahalarla etrafinda dolas.birak o seni merak etsin sosyal cevre yap onun gozune soka soka arkilerin le aktiviteler yap umursama ki o seni alt ettigini dusunmesin egosu sismesin.ezilme onun karsisinda "sen kimsin " mesaji ver.bak ondan sonra seni uzebiliyomu ego mego kalmaz.dunyada bir o salak mi var.ben kizken bi salaga tam 5 yilimi verdim eziktim karsisinda cunku olesiye seviyordum sonra universiteye gittim geldim serpildim o egosuna resmen tekme koydum bin pisman oldu beni biraktigina ama ben donmedim bu sefer.boyle tiplere bu muamele gerekiyo malesef.ayrica insanlar ne dusunuyo diye yasamayin ya kendiniz icin yasayin ben cook yaptim zamaninda ordan biliyorum insanin kendisinden baskasi zarar gormuyo bu tip durumlarda.

6 ay olmus adamin eline hala koz veriryorsun söyle sirkelen kendine gel. güvenik tam olsun fifimde degilsin moduna gir bak agzini aca biliyormu. miy miy edersen daha cokkk basindan asagi kaynar sular dökülür. piyasada erkek mi yok? herzaman daha iyisi daha güzeli vardir. su bilmem kac gramin fazlaligin nesine yalvariyoruz ben anlamiyorum arkadas.

Keşke bunu kendinize yapmasanız. Allah aşkına sizi bu kadar incitmiş , eski sevgilisine dönmüş bir adam gelip sizin ateşinizi ölçebiliyor, size şaka ile karışık iyi ki senden kurtuldum diyorsa çok özür dilerim ama demek ki hiç ağırlığınız yok. Böyle bir insana kimse saygı duymaz ki. Normal şartlarda birbirinizin yüzüne bakmamanız hadi iş ortamı bir merhaba merhaba olması gerekirken en fazla siz ben burdayım hala senden hoşlanıyorum aklımda beynimde sen sinyalleri vererek geziyorsunuz. Adamda sizi ciddiye dahi almıyor. Acınızdan ölseniz belli etmeyip, yüzüne bakmasaydınız emin olun daha kıymetli olurdunuz. Gelip size tek kelime etmeye cekinirdi. Bu adamın gözünde kendinizi yerin dibine sokmaya devam ederseniz emin olun hiçbirzaman kazanan olmayacaksınız. Yakında nişanlanır evlenir anlarsınız ne demek istediğimi.

İşten ayrılmak seni zorlamayacaksa ayrıl derim. Ne düşünürse düşünsün. Rahatsız edici bir ortamda ne kadar fazla bulunursan ruhsal sağlığın o kadar etkilenir.

sizin duygularınızın farkında olduğu için arada ilgilenerek arada dalga geçerek kendi egosunu tatmin ediyor sadece. vazgeçilmez erkeğim triplerinde. asıl acınacak olan o. bunu unutmayın. her ne yaşadıysanız siz dürüstçe ve gerçek duygularla yaşadınız. sizin klasınızda değil o adam. bir gün mutlaka değerinizi bilecek insan çıkacak.
ama şimdi önce sabah kalkınca güzelce giyinin, makyajınızı yapın, saçınızı savurup gidin işe.. (anladığım kadarıyla işe gidiyorsunuz karantina yok).
ve umursamayın. başta zor gelecek ama zamanla siz umursamadıkça o gözünüzde küçülüp önemini yitirecek.
güçlüsünüz, sakın unutmayın bunu.

Çok teşekkür ederim. Yorumunuz beni iyi hissettirdi. Şuan eskisi kadar acıtmıyor. Ama hiç kapanmayacak bir yara gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…