Sanırım eskisi gibi hiç mutlu olamayacağım!

Psikiyatri (Lustral) ilacı kullanıyorum sanırım değiştireceğim ama artık randevuda alınmıyor ne yapacağım bilmiyorum.

Ben güçlüyüm inanıyorum ama. Birşeyler düzeliyor. Birkere her gün ağlıyordum o geçti. Boğazım düğümleniyor arkamdan arkadaşlarına benimle alakalı söylediği şeyler aklıma geldikçe. Rezil oldum herkese. Hep bi ümit vardı içimde utanıyorum bunu söylerken, öyle bir boşluk varki kalbimde Hayatımda ilk defa birini böyle sevmiştim halbuki. Hayat neden bukadar acımasız. Sorguluyorum. İnsanlar neden bukadar acımasız...
Nasıl bukadar kolay birini yıkıp dökmek. Peki beni kim toparlayacak? Km lerce uzaktaki psikolojik bunalımları yüzünden kendine ve ailesine zulmetmiş bir babamı? Ayrılığı yüzünden boşluğa düştüğü için kendisinden uzaklaşan arkadaşlarımı? Yapayalnızım bu hayatta. Dualar işe yararmı gerçekten? Tek dayanağım o çünkü. Eskisi gibi mutlu olmayı özledim. Meğer hiç kıymetini bilmemişim bazı anların.

Kiz yalniz hissetme kendini uzuldum soylediklerine konusmak istersen gel ozelden dertleselim

Çok kızdım. Belli ki birilerinin kendisi için üzülmesinden beslenen kendini ancak o şekilde değerli hissedebilen bir insan bu. Bu sefil insanın ne düşüneceğinden bağımsız şekilde tamamen onunla bağını koparmalısın. Senin üzüntünden beslenmesine izin verme. İş konusunda başka bir seçeneğin varsa kesinlikle değiştir ve arkandan istediğini söylesin düşünsün. Öyle ya da böyle sen bu tip bir insanla ilişki içinde olmaktan kurtulmuşsun. Bırak pis düşünceleriyle baş başa kalsın. İnsan olsa eski sevgilisinin yanında konuşmaz dışarı çıkar konuşur yeni sevgilisiyle. Sen bağımsız şekilde önüne bak yeni bir düzen kur ondan uzak geleceğine umutla yaklaş. Ben olsam bir daha asla yüzünü bile görmem böyle birinin. 1 kez geliyoruz hayata. Böyle psikolojisi bozuk insanlar bizim için ne düşünür diye dertlenip oturursak ya da bunları çevremizde barındırırsak mutsuzlukla geçer gider ömür. Tamamen kendi mutluluğunu özgürlüğünü düşün. Bu koca dünyada öyle çok insan öyle farklı yaşam tarzları bakış açıları varki.. Bırak bu adam seni hayatının hatası olarak görsün. Seninle karşılaşsa hayatının mucizesi olarak görecek birileri var mutlala biryerlerde. Sen ders çıkarıp yol almaya bak bence.

Ben annen yaşındayım sana diyebileceğim su kızım zorun ne senin annen nasıl uzuluyordur kızım böyle sümsük sümüklü bir oğlan için kendisini mahvediyor anılarını böyle karaktersiz bir insanla doldurma sen cokkk kiymetlisin kendine yapma bunu yazık gelip ayaginada kapansa asla demelisin bu düşüncedeki insana

Böyle haysiyetsiz bir insanı hiç olmamış varsayın, ama görüyorum ki unutamamışsınız tam. İşten çıkmanız tavsiyemdir, o haysiyetsize birşey kanıtlayacağım diye kendinizi iyice yıpratmayın. İş mi yok? Adam mı yok? İşi de bırakın, hattınızı da değiştirin. Yeni bir sayfa, her yeni doğan güneş bir umuttur canım
Bir de şundan bahsetmek istiyorum, nacizane görüşüm ve tercihim. Bir insanla bir ilişki sürecine başladığında direk ailene, akrabalarına bahsetme bundan. Aradan zaman geçsin, tanı, güven, bağlarınız pekişsin. Adam olduğunu görünce annene çıtlat. Yine akrabaya yayma, akraba iyi görünür ama.... dedikodular hep onlarda dönüyor maalesef.
Kendini sev, bir haysiyetsiz yüzünden psikolojine yazık etme

Hemen toparlan. Kötü şeyler yaşadın ama sana bir tecrübe oldu ve ayağa kalk yoluna devam et. İnsanlar zayıf noktanın gördüğün de ordan vurmayı severler. Sen bişeyler yaşadın diye kendini kullanılmış hissedersen, o da sana karşı bunu kullanır. Böyle bir insana karşı sevmiştim beni kim toparlayacak noktasına gelme Allah aşkına. Seni sen toparlarsın dağılmana izin verme. Üzüldün geçti bitti. Şuan tek yapman gereken kendine değer vermen, hayat benim hayatım de, hatalarla öğreniyorum benim davranışlarımdan yüzü eğilen varsa da kendi bilir de. Kendine değer verdiğin anda o çocugun sana labalice davranmasına bile izin vermeyeceksin.

Ya bence kurtulduğun sevin böyle adamdan. Sana yaptığını aynısını onada yapacak emin ol. Bakma şimdi canım cicim olduklarına. Valla bak bizzat yaşadım. Hatta onla birlikteyken geriii birde bana dönmeye kalktı. Böylelerine ne üzülüyorsun yaw. Dimdik dur. Hayatına bak. Başka insanlarla tanış. Hint kumaşı diil ya. Böyle davranarak bi yerlerini kaldırıyorsunuz yapmayın.

Umarım bu yazdıklarımı görürsün .2016 senesinde bende senin gibi aynı iş yerinden biriyle bir sene beraber oldum tam evlenecez yüzük bakacaz falan ailevi bir durumu bahane edip beni birakti. İki ay ağladım .durmaksızın ama. En sonunda işverenler bizi isten çıkardı.sonra o gitti başka şehre ben kaldım . Geçen sahilde gördüm .nişanlısıyla fotoğraf çektiriyordu.bende nisanlandim ondan iki ay önce. Ama hala işsizim. Diyeceğim o ki işin herşeyden önemli. Bir gün seninde karşına biri çıkar öyle mutlu olursun ki . Gidip onun yüzüne sen ne büyük hataymissin aptal dersin. sabret ve sallama. Sen umursamadikca o uzaklaşacak tır içini yiye yiye .

Buna benzer bir ilişkiden yeni ayrıldık
Tek diyeceğim bu ki umarım ilahi adalet herkese hakettiğini verir çünkü ben bu haldeyken onun başkalarıyla mutlu olmasını kaldıramıyorum

Her sevgili olan evlenmiyor, bütün ilişkiler devam etmek zorunda değil. Medenice yolları ayırmak diye bir şey var. Ayrışmak istediğinde yalvarmak vs hoş olmamış bence, işler çirkinleşmeden ayrılmanız gerekirdi.

Ekstra bir durum yoksa ben sizi haksız buldum. Aslında normal bir durum olduğunu kabullenseniz daha çabuk geçer.

Ona herkesin içinde bağırarak söyleyin ki asıl ben iyi ki senden kurtulmuşum, iyi kötü yaşanmışlıkları olan, ona güvenip kalbini ruhunu özelini teslim ettiği kadını elaleme anlatan bir adamcıktan kurtuldum, sen adam olsaydın edebiyle ayrılır böyle ucuzluklar peşinde koşmazdın. Ben gariban sevindirdim senden ayrıldım diye şimdi haddini bil ve benden uzak dur yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim!!

Kullanıp atmak derken? Cinsel birliktelik yaşamınızı mı kastediyorsunuz? Kalbi kötü olan biri kendinden daha kötü birini bulur, sonra terk edilir, sonra tekrar size bile sarabilir. Benim de böyle bir hikayem vardı. Sürekli beraber olduğumuz için ayrı ve aynı arkadaş ortamında olduğumuz için zorlanmıştım. Buna benzer bir konu açmıştım. En kötü cezanın görmemezlikten gelme olduğunu söylemişti çoğu kullanıcı. Gerçekten de öyleymiş. Yanımda bile olsa görmemezlikten geliyordum o da daha çok yaklaşıyordu. Sonra her yerden sildim, arkadaş ortamını da değiştirdim. Ben de mal gibi geziyordum ama sonra alıştım. Yıllar sonra yolda karşılaştık, yine görmemezlikten gelecektim. Yolumu kesti, tam önüme dikildi, mesajlarıma cevap vermedin dedi yanında başka kız varken:))

Hep şunu söyledim, o benim gibi birini kaybetti. Sen de öyle de. Değer mi onun için ilaç kullanmana?

Yara bandı olmuşsun benimde eski nişanlım beni aldatıp 6 ay biriyle çıktı sonra onu tek kalemde silip bana geldi. O kızda çok acı çekti sana göre 6 ay 6 yıl ama onlar iÇin 6 gün takma dönmesini istiyorsun ama hayır gelmez ben 5 senelik sevdiğimi unuttum. Bir şeyler yaşamayı abartmayın bu kadar ya namusunuz gitmedi

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında bakıyorum nekadar saçma bir acı çeliyorum beni istemeyen bir insan için ama açıklaması yok kalbimdeki acının...
Geçen beni işimimi savsaklamakla suçlayınca bana patronculuk oynamamasını üslübünü dikkat etmesini istedim. Ardından bana upuzun bir mesaj attı. Söylediği şey şu “ karşında çocuk yok dediğin adam çirkin çelimsiz dediğin adama bir zamanlar sevgilim aşkım diyordun keşke ona göre davransan. Ben sana hiç öyle davranmıyorum” ne alakaysa anlamadım.
Alaycı bir insan olduğunu söylediği şeylerin yarısı dalga geçme açamaçlı. Patronlarla ev muhabbeti yaparken biri sana 1+1 yeter detince ven evleneceğim bana yetmez dedi. Bana kızıcaksınız ama çok üzüldüm kendime çok kızıyorum inanın. Niye böyle hissediyorum diye ama dayanamam sanırım başkasıyla evlendiğini bilmek... bans yaptığı şeyleride düşmanım bile yapmaz ama bilmiyorum çok acıttı. Allahım bu aptal kuluna akıl ver...

Ben de üc gün önce yüksek egolu bana saygisini kaybetmis birinden ayrildim konu actim hatta dün. Mesajiniz bana da cok iyi geldi. Kendimi toparlicam tekrar bakcam kendime :) aferin sana

Hayır siz rezil olmuyorsunuz, utanmadan arkadaşlarıyla hala sizi konuşan o. Rezil olanda o. Cok gençsin sanırım zamanla sana değer vermeyeni silmeyi öğreniceksin. Ve eğer ayrılırken ısrar etmesen böyle bile hissetmezdin belki evet zor ama bunu hiç unutma asla kimseye ısrar etme asla.
Sanıyoruz ki seviyor, buhran geçiriyor. Bende ilk aşkımı çok severdim ve bana öyle bahanelerle geldi ki hakli sanıyordum ama gerçek yüzünü tüm bahaneleri alt edip her seyi göze alınca fark ettim. Meğer hepsi bahaneymis...Ben ona hiç belli etmedi m çok üzüldüm çok ağrıma gitti , aci cektim uzun sure ağladım ama hiçbirini bilmedi asla yazmadım ona. Sizde görmezden gelin bence birlikte zor ama sizi mutlaka mutlu görmeli

Beni mutlu görüyor zaten. İnanın yaşadığım hisleri hiç belli etmiyorum. Herkes atlattığımı düşünüyor ama içten içe hala acı çekiyorum. Ayrılığımla alakalı konuşulunca sanki boşanmışım elaleme rezil olmuşum hissi var. Yanlış anlaşılmasın bu gayet normal birşey ama sanki herkes acıyor bana. Kabullenemiyorum yanımda bir başkasıyla mutlu oluşunu izledim bana inat yanımda konuştu. Hala dalga geçiyor benimle “ayrılık acı bir şey isimli şarkı açıyor” sesini açıyor. Hiçte muhattap olmuyorum inanın. Okadar çok aşmaya ihtiyacım varki bu durumu. Bulunduğum işi çok seviyorum yükselme imkanım var. Bilmiyorum ...
Şunları duymaya ihtiyacım var. Bende yaşadım ama inan geçecek daha iyisi olucak..
Yorumunuz için teşekkür ederim birde sorum olucak uzun süre demişsiniz ya nekadar sürdü?

Sevmek suc mu yahu? Sevmissiniz, inanmissiniz, guvenmissiniz. Guvenilir biri cikmamis. Sizde suc yok. Utanmayin. Yuzumuzu egdirdin, o seni kullandi filan diyen akrabalari da cok cahil ve anlayissiz buldum. Birakin onu artik kiminle cikiyor ne ediyor umrunuzda olmasin ayni isyerinde bile olsaniz uzak durmaya gormemeye calisin, baska seylerle mesgul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…