• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım evde kaldım :(

Bende evde kalmışım (( 27 yaşındayım ne ev ne aile ne cocuk..
Canim egitim seviyen ve calisiyor olman yinede hayatinda arti bi avantajdir diyebilirim ama olmadi mi olmuyo kader kısmet iste naparsin :) bende tahsil ve is hayatida vasat yani gokten zembille evin icine dusmesini bekliyorum dersem yeridir:KK48:

Hihihihi.. çok tatlısın :KK68:
Seni havada karada kaparlar canım benim. Öyle düşünme. Sen de kurslara başvur. Erkeklerin bol tercih ettiği yerlere. :rolleyes: Kafayı yemeden evleneydik.. :confused: canım o kadar bahtsızım ki seminerdekilerin hepsi evliydi. Bir tane bekar vardı. O da sapık gibiydi. Bu seminerde de farklı olmicak. Kendi okulumda zaten bekar yok. Zaten olsa da başımı kaldırıp yürümüyorum. Hepsi utangaçlıktan :oops:
Kiz deme oyle belki bu seminerde bahtin acik olur
Ya kurs tipi yerlerden hic umudum yok yanlis anlama bulundugum yeri yada insanlarini kinadigimdan degilde burali biriyle yapabilecegimi dusunmuyorum

Bu arada evli adam konusuna hic gelmeyelim o konuda da bahtsizlikta yarisirim karsima cikan ve yanaamaya calisan kac kisi ya evli yada sozlu ciktı:KK42:ozellikle mi gelip beni buluyorlar anlamadim o yuzden pek kimseyede guvenemiyorum

Hatta en son bana cikma teklif eden birini kesin sende evlisin sakın bana yaklasayim deme diye azarladiydim:stop:
Kesin adam deli mi ne diye dusunmustur nedim alıskanlik kesin vardir bununda bi marazi diye dusundum:KK70:

Canim egitim seviyen ve calisiyor olman yinede hayatinda arti bi avantajdir diyebilirim ama olmadi mi olmuyo kader kısmet iste naparsin :) bende tahsil ve is hayatida vasat yani gokten zembille evin icine dusmesini bekliyorum dersem yeridir:KK48:
Bazen acaba kismetim kapalımı diye ddüşünüyorum gerçekten bu yaşa geldim ama yok olmuyor

Bazen acaba kismetim kapalımı diye ddüşünüyorum gerçekten bu yaşa geldim ama yok olmuyor
Valla bende oyle dusunmuyor degilim ama nasip kismet bazi seyler yaziliysa mutlaka bir gun gelir bulur bizi ama haklisin insan evi yuvasi yolunu bekledigi bi kocasi olsun istiyor yani herkes ister
Gorustugun konustugun kimse olmadi mi yani degerlendirecegin teklifler falan

Bu arada maalesef bende kiloluyum nasil buyuk bir sıkıntı oldugunu biliyorum doktor hormonal olabilecegini soyledi onun icinde doktora gitmedim daha sahoden buyuk problem insallah atlatiriz mutluluk denen kapiyi acmak bizede nasip olur ne diyeyim:)

Valla bende oyle dusunmuyor degilim ama nasip kismet bazi seyler yaziliysa mutlaka bir gun gelir bulur bizi ama haklisin insan evi yuvasi yolunu bekledigi bi kocasi olsun istiyor yani herkes ister
Gorustugun konustugun kimse olmadi mi yani degerlendirecegin teklifler falan

Bu arada maalesef bende kiloluyum nasil buyuk bir sıkıntı oldugunu biliyorum doktor hormonal olabilecegini soyledi onun icinde doktora gitmedim daha sahoden buyuk problem insallah atlatiriz mutluluk denen kapiyi acmak bizede nasip olur ne diyeyim:)
İnşAllah canım hayırlısıyla bizde seviniriz.Mutlu ve huzurlu bi yuuvamız olur. Oldu bi iki kere talip çıkanlar pek uygun birileri değildi.Bilmiyoum belki ben abartıyorum ama yok nassip kismet

Canım en güzel yaştasın. .
Sakın böyle düşünme. .
Vakti zamanı gelince olur ..

kızlar birkaç yerde de belirttim. lütfen şu "evde kalmak" tabirini kullanmayın artık yahu. bu tabiri hem sevmiyoruz hem de yaşatan bizleriz.
konuya gelince pampamukseker pampamukseker arkadaşım yalnız değilsin . bizim yaşlarımızda olup henüz evlenmemiş olan çok. rabbim dualarımızn karşığı bi insan çıkarır inşAllah karşımıza. ayrıca meslektaşız da. benim 5. senem olacak.

Hep böyle düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Annemler asla üniv bitmeden evlenme, önce işini eline al bi sürü kısmetin çıkar demişti.zaten ablam bekardı o zamanlar. Ben de niyet bile etmedim evlenmeye. Sonra atandım bir dağ başına.bir tane bekar erkek yok. Üstüne 90 kilo oldm. Zayıfla öyle evlenirsin dediler. Yine evlenemedim. 30 kiloya yakın kilo verdim. Şimdi tam evliliğe niyet ettim ki, gelen görücü kadınların lafı aynen şu: böyle güzel de, öğretmen de, neden üç yıl boyunca evlenmemiş. Bu kızda bir sorun var dediler. O kadar üzüldüm ki. Ne yaptıysam yaranamadım bu evlilik işine. Beni karamsarlığa itmeye çalışıyorlar :KK61:

Şaka mı yapıyorsun sen? Okumuş, mesleğini eline almışsın, yaşın oldukça küçük ve hayattaki tek gayeleri ona buna laf sokmak olan teyze sözüyle mi haraket ediyorsun? Milletin seni beğenmesini, seni almasını mı bekliyorsun? Kendin beğendiğin biriyle değil de, seni beğenip oğluna alacak teyzeler mi idolün?

Nerede bu teyzeler Allah aşkına? Hangi devirde yaşıyoruz ben bile bu teyzeleri 20 yıldır görmedim, teyzeler bile daha modern, bu kafayı geçeli yıl oldu, sen nerede gördün bunları, müzede mi?

Yok daha neler bekarlik sultanliktir aslında sen başkalarını kafaya takma onlar konuşur dururlar evlilik icin acele etmemek lazim

kızlar birkaç yerde de belirttim. lütfen şu "evde kalmak" tabirini kullanmayın artık yahu. bu tabiri hem sevmiyoruz hem de yaşatan bizleriz.
konuya gelince pampamukseker pampamukseker arkadaşım yalnız değilsin . bizim yaşlarımızda olup henüz evlenmemiş olan çok. rabbim dualarımızn karşığı bi insan çıkarır inşAllah karşımıza. ayrıca meslektaşız da. benim 5. senem olacak.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Dualarınızı görünce o kadar mutlu oluyorum ki. Benim de 5. Yılım olacak, aynı yıl atanmışız o zamn. Ne güzel. .

Şaka mı yapıyorsun sen? Okumuş, mesleğini eline almışsın, yaşın oldukça küçük ve hayattaki tek gayeleri ona buna laf sokmak olan teyze sözüyle mi haraket ediyorsun? Milletin seni beğenmesini, seni almasını mı bekliyorsun? Kendin beğendiğin biriyle değil de, seni beğenip oğluna alacak teyzeler mi idolün?

Nerede bu teyzeler Allah aşkına? Hangi devirde yaşıyoruz ben bile bu teyzeleri 20 yıldır görmedim, teyzeler bile daha modern, bu kafayı geçeli yıl oldu, sen nerede gördün bunları, müzede mi?
Biraz ağır bir eleştiri olmuş ama olsun. Küçük bir yerde yaşıyorum. Yaşıtlarım çoktan çocuklara karıştı ve etrafımdan artk evde kaldın laflarını duyuyorum.sizin yaşadığınız şehir nasıl bilemem. Burası türkiye.

Back
X