Sanırım evde kalmak üzereyim:(

mentalistt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
14
0
36
Ankara
Merhaba kızlar ben 30 yaşıma giricem ama evlenemedim bu yaşa kadar, napıcam bilmiyorum internet sitelerine mi gitsem falcıya mı gitsem evlilik ajansına mı kaydolsam,hangi duayı okusam ne yapsam bilmiyorum bu yaştan sonra napıcağım tek başıma ölmek istemiyorum:((((:18:

Sosyal hayatım iş ve ev arasında geçiyor napıcam bilmiyorum,bildiğiniz evlilik duası vs.bi şeyler var mı??:52:

ayyy bende kalıyorum galiba :52:
kız netten nasıl güvenceksin:44:
Allah yazmıştır heralde bi yerlere :9:

Varsa kaderinizde elbette bulursunuz bence. Moral bozmaya gerek yok. İyi düşünün iyi olsun :16:

bu devirde kısmet oturduğun yerden gelmiyor, arkadaş ortamında, gittiğin bir kursta, edindiğin bir hobide, katıldığın bir düğünde partide vs tanışıyorsun hayatının aşkıyla

o nedenle bol bol gezin, ortamlara girin, arkadaş edinin, spora gidin veya yüzmeye gidin vs

32 yasinda evlendim.umutsuzluga kapilmayin lutfen. Yasin okuyun bol bol hayirli ve size kiymet verecek birisini dileyin.bebisindr olur uzme kendini

Ben de 30 uma giricem ama yaşımı göstermediğim için şanslıyım ben de bekarım çalışıyorum paramı kazanıyorum yiyorum içiyorum geziyorum bir de ara sıra evli arkadaşlarımın dertlerini dinliyorum çok özeniyolar halime Allah herkesin gönlüne göre versin :131:

Umutsuzluğa kapılacak bişey yok güzelim..benim kuzen 43 yaşında benden 1ay önce evlendi:36: kuzenin hayalleri büyüktü,genç koca istiyordu ve genç bi koca buldu:52: ne isteyenleri olmuştu,kimseyi istemedi ve bu yaşa geldi..hiç flörtüde olmadı benim kuzenin:21: sonra yanlış bi no ve aşkkkkk:36:

Umutsuzluğa kapılacak bişey yok güzelim..benim kuzen 43 yaşında benden 1ay önce evlendi:36: kuzenin hayalleri büyüktü,genç koca istiyordu ve genç bi koca buldu:52: ne isteyenleri olmuştu,kimseyi istemedi ve bu yaşa geldi..hiç flörtüde olmadı benim kuzenin:21: sonra yanlış bi no ve aşkkkkk:36:

Allah mutlu etsin, ne şanslıymış kuzenin :)) Ben adama 3 senemi verdim almadı ya beni :( Demek ki azla yetinmemek lazım; hep daha fazlasını istemek lazımmışş

yorumları okuyunca anladım ki yalnız değilim:)) Gerçekten herşey kısmet önemli olan doğru insanı bulmak kaç yaşında olduğunu seçemiyoruz ama genede sosyal ortamlara girmekte fayda var kursa yazılmak faydalı olabilir belki dua kısmına da katılsam fena olmaz sanırım:10:

Şansta var işin işinde ama en önemlisi"kalpten"istemek..ağzından düşürmezdi"görürsünüz genç boylu poslu bi damat getircem"diye..ne yalan söyleyeyim kuzenimi çok severim ama içten gülerdim:17:bu yaştan sonra evlenmez diye düşünürken BOMBAAAAA:52: gibi düştü damat aileye:52:

belkide senin için hayırlı olan evde kalmaktır canım allahtan herzamn hayırlısını iste hayırsız bi insanla evlenip kısa sürede boşanmakta var allah yinede gönlünden geçeni verir inş ..

Valla ben internette bi sitede tanıştım eşimle..benim kuzende yanlış çevirmiş no yu ve bizim damatın sesine aşık olmuş:16:

valla nasipp kısmet ... banada herkes sen nasıl evlenmedin bu yaşa kadar deyip duruyor şaşırıyorlar falan . 26 yaşındayım .ama bekarım . erkek arkadaşım var ama kafamda sorular var sevemiyorum alışamıyorum bir türlü . büyük ihtimalle biticek yine yalnızları oynamaya başlarım ykında .

Şimdiye kadar sevgilisi olanlar niye üzülüyor anlamıyorum. Sizi beğenen olmuş, güzelmişsiniz işte. Daha ne olsun.

30'a gelip de hiç sevgilisi olmayan var (kendimden örnek)

Son düzenleme:
Back
X