Siz esinize guvenmiyosunuz sanirim. Yani derinlerde bir sey var. Bunlari dusunmenize neden olacak davranislari mi oldu ? Cunku 1.5 yilda illaki rengini belli etmistir.
Mrb ben almanyada dogup büyüdüm esimle türkiyede tanistik önce ben gidecektim ailem izin vermedi sonra o yanima geldi. 1,5 senelik evliyiz. Aslinda es olarak iyi birisi ama aklima takilan seyler var maalesef.
Esim simdilik 3 yillik oturum aldi yani bu 3 yil icinde kalip kalmamasi bana bagli istesem geri gitmesini saglayabilirim. Ama o 3 yil doldugunda oturumunu süresiz olarak alabilcek ve buna 1,5 yil daha kaldi.
Esim ve ben cok farkli aileden ve kültürdeniz. Ve buna ragmen cok iyi anlasiyoruz. Ama beni korkutanda tam olarak bu. Köprüyü gecene kadar ayiya dayi diye bir söz varya o geliyor aklima. Cünkü esim burda önceki yasamina göre gayet rahat.
Ayrica bir konu daha var oda anne ve babasi. Oturumunu aldiginda onlari getirmek isticeginden korkuyorum acikcasi, cünkü yaslilar ve esim evin tek oglu. Ailesiylede hic anlasamam beni hep hor gördüler. Simdilik öyle bir durum yok ama dedigim gibi zamanla annesi babasi iyice ogullarina muhtac olduklarinda ve esim kendini almanyada garantiye aldiginda yüzü degisecek diye korkuyorum.
Ah ah ailem bunlari evlenmeden önce bana hep söyledi ama ben kulaklarimi tikadim sevdigim icin. Ama sanirim ailem hakliydi. Ben ne yapacam bana akil verin lütfen.
Mrb ben almanyada dogup büyüdüm esimle türkiyede tanistik önce ben gidecektim ailem izin vermedi sonra o yanima geldi. 1,5 senelik evliyiz. Aslinda es olarak iyi birisi ama aklima takilan seyler var maalesef.
Esim simdilik 3 yillik oturum aldi yani bu 3 yil icinde kalip kalmamasi bana bagli istesem geri gitmesini saglayabilirim. Ama o 3 yil doldugunda oturumunu süresiz olarak alabilcek ve buna 1,5 yil daha kaldi.
Esim ve ben cok farkli aileden ve kültürdeniz. Ve buna ragmen cok iyi anlasiyoruz. Ama beni korkutanda tam olarak bu. Köprüyü gecene kadar ayiya dayi diye bir söz varya o geliyor aklima. Cünkü esim burda önceki yasamina göre gayet rahat.
Ayrica bir konu daha var oda anne ve babasi. Oturumunu aldiginda onlari getirmek isticeginden korkuyorum acikcasi, cünkü yaslilar ve esim evin tek oglu. Ailesiylede hic anlasamam beni hep hor gördüler. Simdilik öyle bir durum yok ama dedigim gibi zamanla annesi babasi iyice ogullarina muhtac olduklarinda ve esim kendini almanyada garantiye aldiginda yüzü degisecek diye korkuyorum.
Ah ah ailem bunlari evlenmeden önce bana hep söyledi ama ben kulaklarimi tikadim sevdigim icin. Ama sanirim ailem hakliydi. Ben ne yapacam bana akil verin lütfen.
Seviyormusun esini? Sana deger veriyor mu? Herseyden önce bunlar önemli saygi duyuyor mu?
Eger bunlar yoksa büyük ihtimal almanya icin evlenmis olabilir. Benim cevremde cok kisi var böyle sorun yaşayan.
Peki bu kaniya nasil vardin?
sizi cok iyi anlıyorum aynısını ben yaşadım..
Eşim türkiyeden avrupa ya getirdim aile birleşimi vizesi ile. .
4 yıl çıktık bu süre zarfında eşim yurtdışında yaşadığımı bilmiyor du çünkü beni sevdiği için evlensin istedim. .
baktım iş ciddiye bindi gerçekleri anlattım ailem beni Türkiye ye göndermedi.. eşimin ailesi çok kötü durumdaydı yapamazsın orda dediler. Eşim geldi buraya 5 yıllık evliyiz süresiz oturumu da var. . Eşim hep türkiyeye geri dönmek istiyor sevmedi burayı ben olmasam bi dakkika durmazmis hep der bunu. . tatile gittiğin dede geri dönerken çok üzülür. .
benim eşim türkiyeden pasaport için değil beni sevdiği için evli benimle.. çok şükür. .keşke sizde baştan soylemeseydiniz bişeyler den emin olunca Avrupa'da yaşadığınızi soyleseydiniz şimdi içiniz rahat olurdu. . sonsuz güven duyar diniz eşinize. .
Ayrıca ailesini getirmek o kadar kolay değil rahat olun sürekli kalamazlar bence. .
gelseler bile 3 ay kalabilirler
Simdi söyle birseyde var. Türkiye de ki erkekler daha ataerkil. Yurtdisindaki gibi degiller aile baglari daha güclü. Yurtdisinda onun herhangi bir akrabasi falan var mi?
Evet kuzenleri ve teyzesi var almanyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?