Sanirim evlendigime pismanim. Bunu esime nasil söylerim

Falcılık/Felaketleştirme yapıyorsunuz şuan. Ne gerek var?
Akışına bırakın. Korkularınız gerçekleştiğinde ne yapacağınızı düşünürsünüz.

buradan erkek annelerine sesleniyorum çocuklarınızı evlendirdikten sonra lütfen onlar hiç doğmamış siz onları 9 ay taşımamış,emzirmemiş,hasta olunca günlerce gecelerce başlarında beklememiş,bir lokma yesinler diye türlü şaklabanlıklar yapmamış,ergenliğini dibine kadar yaşarken herşeylerine katlanmamış,okutmamış,büyütmemiş,tüm hayatınızı ve tüm sevginizi vermemiş gibi davranın.

eğer gerekiyorsa karısının yanına bırakıp hızlıca uzaklaşın!

bakınız sırf anne babası gelecek korkusu bile hanım kızlara neler yaptırıyor.

Uzumsuz sap ya da sapsiz uzumdu herhalde oyle almaniz gerekti

Ben de muhtac olsun istemem ama sizinki de tam olmus ne diyim.kendi ana babaniz icin boyle dusunmezsiniz herhalde..ailenizin bakis acisi da kotu.ben dogum yaptim kaynanam bana 15 gun bakti.hala da bizi tasiyor yedirir icirir.
Kotu olduklarinda insanin icinden gelmiyor gercekten ama yapacak birsey yok
Simdi.kendimden utandim.iyi davranayim

Madem hor gördüler evlenmeseydiniz. Çok yanlış bence düşünceniz hiç empati kuramıyosunuz sizin aileniz ele muhtaç hale gelse istemezmisiniz yanınıza almayı gayet normal eşinizin düşüncesi sizde eşiniz varken iyi geçinin yokken laf atarsa karşılık verin eğer konusu geçerse ve bunları derseniz bir ton laf işitirsiniz.

Eşiniz güveninizi sarsacak bir şeyler mi yaptı?
Ya da aşkınız sevginiz bitmiş. İstemiyorsanız boşanın

Almanya'da yaşamak büyük bir lutuf değil ki neden böyle bir şey düşünüyorsunuz anlamıyorum?sanki tirilyonlarınız var ve adam 1,5 yıl sonra bunlara kavuşacak gibi anlatmışsınzı, altı üstü oturum izni, bunun için niye bir kadının kahrını çeksin ona yalndan iyi davransın anlamadım, çok iki yüzlü olmak lazım bunu yapabilmek için. eşiniz hakkında böyle kötü düşünceler niye besliyorsunuz ben anlamadım?? bence siz eşinizden bir şekilde soğudunuz ve ömür boyunca orada kalacak olması sizi rahatsız ediyor yoksa şu an her şey yolundayken böyle düşünmenizin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.

Tüketici hakları yasası kapsamında iade ve cayma hakkını kullanarak, kanuni süresi içerisinde adamı ülkesine iade edeceksin gibi görünüyor.

"Pasaport" icin evlenen erkek/kadin var evet ama böyle bir insan evlenmedende kendini kesinlikle belli eder. Hatta gecen bir konu vardi oradaki erkek sevgili acik acik belli ediyordu Almanya icin can attigni. Ama Öyle kolay degil aileyi, arkadaslari birakip Almanya´ya gelip herseye sifirdan baslamak (gururlu bir insan icin). Siz esinize kesinlile güvenmiyorsunuz, sevginiz varmi ona da emin degilim. Bir yandan sanki esinizin size bagli olusu hosunuza gidiyor gibi cünkü 1,5 yil sonra " süresiz oturum" alacak diye tedirgin olmaya baslamissiniz. Ailesini getirmeside öyle kolay olmaz merak etmeyin anca vize alabilirler oturum alabileceklerini sanmiyorum.

Konu sahibine yüklenmenizi artik anliyorum...cünkü özgüvenli bayanlara kk dakilerin alerjisi var...gelecegini ve ilerideki mutlulugunu düşünüp kendisi icin daha iyisini istedi diye monako piremsesi olmasi gerekmez... .normal bi kadinin kendini düşünüp daha iyisini istemeye hakkı olamaz mi yani....

Bazilarinız Almanyada yasamanin bi lütuf olmadigini söyledi...türkiyede şartlari iyi olan insanlar icin lütuf olmayabilir ama şartları iyi olmayıp da sırf avrupanın imkanlarından yararlanmak icin evlilik yapan(eşini sevmeden)da bir sürü insan var...dolayisiyla konu sahibi korkularinda olabildigince haklı...durduk yere de kafasinın boyle karistigini sanmam ki zaten yazmis bazı cumlelerinden esinin ailesini getirmek istedigini...

Neticede konu sahibi önemli olan senin mutlulugun...herseyden ve herkesten önce kendini düsünmelisin...emin ol ezilen kadınlarin cogu kendinden önce esini ve ailesini düşünenlerdir...türkiyedeki kadinlar icin bosanmak daha zor cevre baskisindan dolayi...madem avrupadasin cevre baskisi da yok..esine 1 sene daha ver...suphelerin artarsa koyver gitsin...çünkü emin ol merhametten maraz doguyo...kendini düsün..sevgini ölç tart ona gore davran..eşini test et...

Adamı peşinden oralara suruklemissin. Ailesini yurdunu herşeyini bırakıp senin için gelmiş. Orda rahat olması yaptığı fedakarlığı kucumsemeni gerektirmez. Ayrıca durumunuz iyi olursa aile meselesini de cozebilirsiniz. Eşinden eminsen mutluysan şimdiden bunları düşünmek çok saçma insanız başımıza ne geleceğini bilemeyiz

özgüven ile kaygı bozukluğu,bencillik,şimarıklık ve düşüncesizlik gibi kavramları karıştırmak son yılların modası galiba :)

Burada ozguven tam olarak nerede?

bende almanyada doğdum büyüdüm.ailesini getiremezki bunu nasil bilmiyorsunuz acıkcasi şaşırdım. benim türkiyeden evlenen arkadaşlarım oldu ve size birşey söyliyeyim mi hiç birin kocasi almanyaya gelmedi. Tr ye yerleştiler. o eskisendi artık ili gücü olan kimse almaya diye can atmıyor. gelen erkekeklerde genelde işssiz gücsüz oldukları için. Annesi babasi anca 3 ay turıst olarak gelebilir temelli kalamaz bunu bilmemenizde imkansiz.... asla trden biriyle evlenip buraya getirmezdim. dil sorun iş sorun üstelik 3 yılı dolup boşananda cok

özgüven ile kaygı bozukluğu,bencillik,şimarıklık ve düşüncesizlik gibi kavramları karıştırmak son yılların modası galiba :)

Ne zamandan beri kendi icin en iyisini istemek kaygı bozuklugu, bencillik ve şımarıklık oldu acabaa ....bence bu kavramları iyice bi araştırın....

Çok ilginç adam sizinle evlenmiş 2 nizde seviyorsunuz birbirinizi sizin takıldığınız şey ise oturma izni süresiz olursa yok benim imkanlarımdan faydalanırsa falan filan .Ölmeyeceğinizin garantisi mi var doya doya eşinle mutlu yaşamaya baksana çok garip böyle evlilik olmaz güzel bir ilişkide bunlar düşünülemez.Oturma hakkı als ne olur ki seni mutlu etmedikten sonra ,boşar gidersin valla bn olsam bunları düşünemezdim.Önce kendimi düşünürüm beni seviyorsa hiçbirşey sorun değil .Köprüden geçene kadar ayıya dayı diyorsa da ozaman yol verirsin ne gerek var kalbine vesvese sokuyorsun

Ne zamandan beri kendi icin en iyisini istemek kaygı bozuklugu, bencillik ve şımarıklık oldu acabaa ....bence bu kavramları iyice bi araştırın....

çok iyi bildiğim kavramlar bunlar.

bakın konuyu tekrar okuyun.

ortada özgüven veya kendi iyiliğini isteme yok eğer annesi gelirse şu olur baBABSI GELİRSE BU OLUR GİBİ FARAZİ YAKLAŞIMLARLA DUYULAN KAYGILAR BUNLAR SONUCU OLUŞAN BENCİLCE YAKLAŞIMLAR VAR.

büyük harf olmuş yanlışlıkla özür.

Ama konu sahibi durduk yere suphelenmedigini yazmis zaten esinin bazi cumlelerinden cikarmis bunu...hisleri dogru da olabilir...tam olarak guvenemiyo demek ki...biraz daha zamana ihtiyaci var belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…