Sanirim evlendigime pismanim. Bunu esime nasil söylerim

Ayrıca Almanya ya gitmek de pek matah birsey değil ..orda ne iş yaptığına bakılırsa ..

Insanlar tabii ki senin oyuncagin piremses. Istedigin zaman insanlari hayatina ve ulkene alip iki lafla gonderebilirsin tabii ki. Hem de hic sucu olmadan. Bahane olarak ihtimalin de ihtimallerini dusunerek. Hem de evlenmeden bu konuda uyarildigin halde. Sizi evcil hayvan alip eve gelince "ama kaka yapiyor bu" diyip evden yollamaya calisan cocuklara benzettim. Size tavsiyem engin kudretinizi kullanarak ezik anali babali bir T.C. vatandasini daha fazla vaktini calmadan o caanim ulkenizden yollayin. Bir an once isini bulup hayatina bakar belki. Ama yok son 2 gun kala falan yapin bunu daha eglenceli olur.

Evlenmeseydin iyi olurmus. Ailesiyle beraber yasamak isterse bosanirsin.

Hayatımda böyle saçma birşey duymadım
Şu an iyi ama iyiliğine güvenemem diyorsunuz
Sanki kraliyet ailesine mensupsunuz da adam da krallığınıza dahil olmuş
Bakın insanlar neler yaşıyorlar
Eşiniz neden size karşı öyle bir üçkağıt içine girsin
Almanya da yaşamak nedir ki çok mu matah birşey yani
Sonra ben anlamıyorum bir ömür diye çıktığınız yolda bu düşünceleriniz çok tuhaf
Evvela niyetinizi kalbinizi temiz tutun
Gerisi inşallah güzel olur

O zaman evet 3 yılın dolmasını bekliyor, onları getirecek başına. Yapamam diyorsan şimdiden ayrıl. Şu an tabi iyidir, 3 yıl dolunca içinden ne çıkacağını "düşünceni değiştireceksin" demekle belli etmiş bence.

Bir ben mi anlamadım? Adam oturum iznini alsa bile siz boşanabilirsiniz. Anne babasıyla oturmak istemezsen yine boşanabilirsin. Sorun ne o zaman? Birde ailesini nasıl getirecek? Vatandaşlık almak için sınava falan girilmesi gerekiyor. Almanca bilmeleri gerekiyor. Yanlış mı biliyorum? O insanlar nasıl öğrenecek ve geçecek o yaştan sonra Almancayı. Kim uğraşır ki? Ben sadece istersem geri gönderebilirim kısmına takıldım. Eşinin sana bağımlı olması hoşuna gidiyor gibi algıladım.

Bu nedir yahu,acaba öyle mi düşünüyor? Ailesini getirir mi? Benimle yaşatır mı? 3 sene dolmadan boşanırsam geri gönderirim..kusura bakmayın ama siz eşinize aşık falan değilsiniz,sevgide beslemiyorsunuz doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. Adamın bu yönde bir yanlışı olmuş mu,? Hayır. Söylemleri bunu doğrular nitelikte mi? Hayır.
Kaldı ki ben o durumda olsam eşimden zerre şüphe duymam çünkü sevmişimdir,aşık olmuşumdur karşı tarafında bu hislerinden eminimdir ki o imzayı atmışım. Bence dürüst olun eşinize,düşüncelerinizi açık açık söyleyin. Eğer onurlu bir adamsa sizden önce o sizi boşar ve ülkesine döner böylece anlamış olursunuz sizinle almanya için mi evlenmiş. Bu ne hesap kitaptır anlamadım

Bu nedir yahu,acaba öyle mi düşünüyor? Ailesini getirir mi? Benimle yaşatır mı? 3 sene dolmadan boşanırsam geri gönderirim..kusura bakmayın ama siz eşinize aşık falan değilsiniz,sevgide beslemiyorsunuz doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. Adamın bu yönde bir yanlışı olmuş mu,? Hayır. Söylemleri bunu doğrular nitelikte mi? Hayır.
Kaldı ki ben o durumda olsam eşimden zerre şüphe duymam çünkü sevmişimdir,aşık olmuşumdur karşı tarafında bu hislerinden eminimdir ki o imzayı atmışım. Bence dürüst olun eşinize,düşüncelerinizi açık açık söyleyin. Eğer onurlu bir adamsa sizden önce o sizi boşar ve ülkesine döner böylece anlamış olursunuz sizinle almanya için mi evlenmiş. Bu ne hesap kitaptır anlamadım

düşüncelerinize sebep olacak daha güçlü olylar var mı? zira bu varsayımlarınız olmayabilirde. tabi en iyi siz anlarsınız. ama yinede en iyi oyuncu bile olsa 1.5 senede niyetini belli ederdi. gözlemleyin ama önyargıyla değil.

Ailesini geri getirir mi bilmiyorum ama siz biraz sakin olsanız iyi olur yani nedir Allah aşkına Almanya da yaşamak çok mu önemli bişey sanki han hamambırakmış gibi konuşmayın o nasıl laf ole aslın da istesem gönderirim falan karşınız da ki evcil hayvan değil hanımefendi eşiniz aynı yastığa baş koyduğunuz insan

çok saçma bir sebep konu sahibi ,ortada birşey yok kendi kendinize senaryo yazıyorsunuz.bence siz ailesini falan bahane etmeyin eşinizi istemediğiniz söyleyin yada buldum bulanıyorum deyin biz öyle anlayalım

oturup ihtimaller için mi sıkıyorsun canını? Kuruyorsun yani.. eğer oturup bu endişelerini açıkça dile getirebileceğin bi eşin yoksa... Hepsi için yavaş yavaş ufaktan ayar ver. şimdiden altyapıyı hazırla laf aralarında.. Geleceğe dair korku ve beklentilerini iyice empoze et..

Yine idrak edemedigim bir KK konusu...
Evlisin,su an mutlusun ama esinden emin degilsin , çözüm; bosanmak.
Yillar sonra esin ailesiyle yaşamak isterse, çözüm; yine bosanmak.
Sonuc olarak bu sorunu cozmek icin yol belli.
E ne olacagi belli olmayan bir sey icin su an iyi giden hayatını bozmaya ne gerek var?
En kotu ihtimal ilerde bosanirsin olur biter

Bana siz kendiniz kuruyorsunuz gibi geldi

Yani Nasıl vatandaş olunur diye sormakta ne var sorar tabii

Ailesi muhtaçsa para gönderir

Oranın maaşının dörtte biri ile burada bir tam maaş geliri olacağı için anne baba da rahat eder

Yanınıza alsanız geçim zorlaşır ama o parayı buraya gönderseniz rahatça geçinirler

Öyle bir Zaman gelirse bunları söylersiniz

ama siz bu ön yargı ile Ada'mın her lafının altında bir şey arayarak o kadar sürdürebilir misiniz bilemedim

Eşinizin ailesinden bu kadar kaçıyorsanız, asla biraraya gelmemek gibi bir şartınız vardı ise bunları baştan konuşacaktınız. Gerçi bir evin bir oğlu diyorsunuz, muhtaç olsalar çöpe mi atsın anne babasını onu da bilemedim. Bir de diğer arkadaşlar da yazmışlar, eşinize Almanya'da nasıl imkânlar sunuyorsunuz ki bu kadar yüksek perdeden konuşuyorsunuz?

annen baban seni fena dolduruşa getirmiş , zamanında söylediler de dinlemedim deme , hepsi içine yer etmiş işte, şimdi adamın yaptığı hiçbişey yokken çok büyük bişey lütfediyormuşsunuz Almanyada yaşamasına olanak vererek diye konuşmanız çok üzücü. adam sizin için evini barkını anasını babasını bırakmış bilmediği yerlere çıkmış gelmiş düzen kurmaya çalışmış, siz istersem geri gönderebilirim herşey benim elimde havasındasınız.. gidin konuşun eşinizle sana almanyada süresiz oturum fırsatını vermemeye karar verdim , boşanıcam diyin. sizin evlilik pek evlilik olmamış zira evlilikten ziyade Almanyada oturumdan , vatandaşlıktan bahsetmişsiniz sürekli... bahşetmeyin bu onuru kimseye

Senin annen baban da yaşlanacak ve elden ayaktan düşecek biliyosun dimi?
Ya bu ne biçim bi ego ya? Nasıl bir düşünme tarzı nasıl bir bencilliktir. İyi ki almanya'da yaşıyorsun. Resmen görgüsüzlük ya yeminle acıdım kocana.
Ay sinirlerim bozuldu.

Bence konu sahibine haksızlık ediliyor.ben eşinin aktardığı bir takım cümlelerini fazla erkekçe buldum. Ayrıca Almanya'da görece özgür yetişmiş bir birey olarak kaygılandığı konuları da haklı buluyorum. Burda bence temel mesele bu erkeğin ailesi mevzunun açık seçik konuşulması ve bir çözüme bağlanması. Burda kim kv kp ile bir arada yasamak istiyor pardon da?kaldı ki Almanya'da ayrı bir evde olsalar Bile bütün sosyalleşme yükü geline düşecek.
Bence ayrı ayrı konusun meseleyi açıkça eşinizle. Bir de sorun resmî makamlara ailesini aldırabilecek mi?arastırın bize sormaktansa

Valla siz evleneyim yuva kurayım değilde
Daha çok hayır işleyelim kafasıyla o adamı oraya götürüp
pişman olmuş gibisiniz.
Başıma bela aldım nedir?

O zaman bizlerde yarın öbür gün eşlerimizin aileleri zor
duruma düşmeden, başımıza kalmadan topluca boşayalım adamları
ajgfdlfjvla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…