Evlenmeseydin iyi olurmus. Ailesiyle beraber yasamak isterse bosanirsin.Ara sira tartismalarimiz oldu sonra kapandi ama o tartismalarda söyledigi bazi seyler aklima takiliyor simdi. Mesala "ben babami dünyanin öbür ucuna götürürüm" yada "sen düsüncelerini degistireceksin" (ailesiyle yasamicagimi söyledigimde) dedigi oldu. Ayrica gecenlerde laf arasinda babama alman vatandasi nasil olunur diye sormus. Belki günahini aliyorum bilmiyorum ama basima bela aldigimi hissediyorum aslinda suanda cok iyi bi koca olmasina ragmen
O zaman evet 3 yılın dolmasını bekliyor, onları getirecek başına. Yapamam diyorsan şimdiden ayrıl. Şu an tabi iyidir, 3 yıl dolunca içinden ne çıkacağını "düşünceni değiştireceksin" demekle belli etmiş bence.Ara sira tartismalarimiz oldu sonra kapandi ama o tartismalarda söyledigi bazi seyler aklima takiliyor simdi. Mesala "ben babami dünyanin öbür ucuna götürürüm" yada "sen düsüncelerini degistireceksin" (ailesiyle yasamicagimi söyledigimde) dedigi oldu. Ayrica gecenlerde laf arasinda babama alman vatandasi nasil olunur diye sormus. Belki günahini aliyorum bilmiyorum ama basima bela aldigimi hissediyorum aslinda suanda cok iyi bi koca olmasina ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?