sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba kızlar benim tüylerle başım belada çevreme bakıyorum bazı erkeklerim bile benim kadar tüyü kılı yok lazerde yaptıramıyorum maddi gücüm yok mutlu bir yuvam olsun diye hayaller kuran ben sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum sürekli ağdayla almam mümkün mü eşim farkeder kalbimi kırar diye korkuyorum ne yapmalıyım nasıl baş edicem nu durumla bilmiyorum

Yüzümde göbeğimde sırtımda göğsümde heryerimde erkek tipi kıllanma var baktırdım hormon bozukluğu varmış yeni öğrendim
İlaçla geçmeyecek miymiş?
Daha ortada aday yokmuş. Para biriktirir o zamana kadar da araştırırsınız.

İlaçla geçmeyecek miymiş?
Daha ortada aday yokmuş. Para biriktirir o zamana kadar da araştırırsınız.
Var olan tüyler geçmiyormuş yenilerin çıkması engelleniyormuş vardı aday aslında özgüvenimi kaybettiğimden görüşmeye bile gidemedim bitti o yüzden ne zormuş bu hormon problemi Allah kimseye yaşatmasın

Canım ben de aynı senin gibiydim, çook fazla tüy sorunum vardı, çok üzülürdüm. Ama ben 3 4 seneye yakın lazerle gittim bayağı azaldı diğer haline göre, şu an evliyim tüy çıkıyor ama eşim bir şey demiyor tabi böyle şeyleri dert etmemeli, tabi çok kötü hale gelmemesi gerekiyor ancak ağdayla halledebilirsin, ya da Bi işe girsen paranın Bi miktarını biriktirsen lazere gidebilirsin

Sürekli ağda yapıyorum ama hormonlarım bozuk 2 gün sonra tekrar çıkıyo napıcam bilemedim zaten biraz uzamadan alınmıyorda yani mutlaka görücek

Bir kere evleneceğim kişi sizi herşeyle seven ve saygı duyan birisi olsun, zaten problem sağlıkla alakalı . Lütfen bu sebeple özgüven zedelenmesi yaşamayın mutlaka bir çözümü çaresi vardır. Belki ilaclarla filan hormonlar düzenlenebilir. Bir uzmana görünün önce sağlık sorunu hallolsun.

Bende hormon sorunu olmadığı halde bacaklarım erkek gibiydi
Lazer eskisi kadar pahalı değil
Varolanları çözersin ama önce hormon için tedavi olmalısın

Haklısınız benim şu an çok kötüye doğru gidiyo günden güne artıyo çünkü tedavi olmadan lazerinde faydası olmazmış 6 ay tedavi olayım sonra düşünücem yüzümü bugün almışsam yarın çıkıyo öyle zor ki

Seni o kadar iyi anlıyorum kii, bacaklarım erkek bacağı gibi üst bacağımda bile kalın kalın tüyler vardı, lazerdwki abla bana da tedavi olmadan sonuç alamazsın diye ancak ben öyle de devam ettim eski halime göre çok iyiyim şu anda

Lazer yaptıracak inkanınız yoksa çalışmıyorsunuz demektir. Çalışıp tedavinizi de olurken bir yandan lazerle desteklemeyi düşünmez misiniz?
Çalışıyordum 1 ay önce hastalığımdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım hastanede yattım birikmiş param filan hep doktora gitti sürekli doktora gidip geliyorum sıkıntılarım düzelsin çalışıcam zaten

Kıl için evlenmeyecek adam evlenmesin zaten. Hayat arkadaşı mı seçiyolar manavdan güzel domates mi belli değil.
Sağlık sorununuzu çözüp lazere gidersiniz. Bunu kafaya takmaya ne gerek var. Tek bir hayatın var kıla tüye takılıp kendini üzdüğüne değmez

Yaşamayan bilmiyo gerçekten dizin adınıza çok sevindim çevremdekiler bu suçmuş gibi sadece kınamasını biliyorlar göbeğim bile erkek göbeği gibi insan içine çıkmak bile istemiyorum

İnşallah hallolur saçlarımda çok dökülüyo kilo alıncada en çok göbek bölgemden alıyorum sağlıkla alakalı tabi ama sanırım bana anlayışlı kalp güzelliğine bakan kişiler denk gelmiyo

Bendeli kıllar sende olsa sende üzülürdün emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…