sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

Öncelikle tedaviye başlayın. Mesela benim arkadaşım da kistleri yüzünden erkek tipi kıllanma vardı, doğum kontrol hapı kullandığı zaman epey normale dönmüştü.
Bu arada benim sevgilim sapsarı ve köse, ayda bir tıraş olsa sakalı batmayan bir insandi. Ve kadınlarının güzelliğiyle meşhur bir yerde doğmuş büyümüş. Bir gün beraber denize gitmiştik. Güneş ışınları benim göğsümün arasındaki tüyleri belirginleştirirce gözlerini oraya dikip 'turk kızlarınin burasında hep kıl mı var?' demişti
Üzülme yani, laf eden ediyor ama çok da takmamak lazım. Ben mesela 'yok canım,ben maymun soyundan geldim. O yuzden' dedim geçtim.
Yani dalga geçse ne olacak ? Sen de dalga geçersin,karşılıklı gulersiniz.

*Bu arada jilet diye de bir seçenek var. Ayda bir ağda yaparsın, o arada uzayan yerleri de jiletle alırsın. Bir sürü kadın jileti vs satılıyor. Türkiye'de çok kötü bir imajı var ama dünyada kadınlar genelde bunu kullanıyor. Hatta içinde bacaklarını jiletleyen kadının olmadığı Hollywood romantik komedisi yok:))
Ben de eskiden onyargiliydim ama artık çok seviyorum,canım jiletim. Zor zamanlarin-tatillerin kurtarıcisi

Ağdayla baş etmeniz mümkün değil.ayrıca ağdadan sonra sivilcelenme vs yine kötü bir görüntü oluşuyor.Lazer alt bacak genital ve kolaltı dışında hiçbir yere uygulanmamalı.Hele ki hormonlarınız bozuksa alt bacak dışında hiçbir yere yaptırmayın.Sıçrayan ışınlar diğer bölgelerdeki kılları daha siyah gür hale getiriyor.Ben de pkos hastayım tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Sizin yerinizde olsam bir iki sene evliliği erteler çalışıp paramı kazanıp iğneli epilasyon yaptırırım.Ki ben şu anda da yaptırıyorum.Çalışıp kendim kazanıyorum.Bence siz de böyle bir imkanınız varsa değerlendirin

Yaşamayan bilmiyo gerçekten dizin adınıza çok sevindim çevremdekiler bu suçmuş gibi sadece kınamasını biliyorlar göbeğim bile erkek göbeği gibi insan içine çıkmak bile istemiyorum

Aynen öyle benim de kuzenlerim çok dalga geçerdi, insan içten içe üzülüyor, neden lazere gidiyon diyorlardı ben de normal Bi kızdaki gibi çıksa gitmezdim diyordum, çok zor bir durum bizler için bi kadın için, rabbim yardımcın olsun, canını çok sıkma ben de hep derdim evlenince napcam, eşim tiksinirse falan diye ama Allaha şükür öyle bir eşim yok, Allahım sana da anlayışlı Bi eş nasip etsi

Misli Muşlu konuşmayın deneyin derim.
Ben de çok tuyluyum. Pko var bende de. Ama ilaç kullanmaya başlayınca azaldı.

Artık.lazerler uygun, tüm vücut 1200 gibi. Sıkıntı etmeyin bu durumu, elinize.parqa geçince yaptırın mutlaka. Ama tavsiyem hormon bozukluğu varsa onu tedavi ettirip lazer yaptırın. Çok daha kısa seanslarda biter.

Keyfimden konuşmuyorum mışlı muşlu doktorun dediklerini söylüyorum bnde de pko var aynı zamanda göğsümde şuan iyi huylu gibi görünen kitle var 3 ay sonra kontrolüm olacak keşke tek derdim pko olsaydı da tedavi olabilseydim genelcerrah doktorum kesinlikle doğumkontrol veya hormon ilaçları kullanma kansere cevirebilir dedi ama kadındoğumcumda kullanmalısın tedavi olmazsan kısır olabilirsin dedi söyle bana ne yapayım kendi aklım bana yetmiyo artık

Be
Yoo üzülmezdim gerekiyosa her gün erkek gibi traş olurdum. Niye hayatımı kendime zehredeyim ki üzülüp durarak? Zaten tedavini de oluyomuşsun
benimki sadece kıl tüy değil ağır hormon bozukluğu değerlerim fazla yüksek vüxudum nerdeyse östrojen bile üretemiyo

Başka doktorların da tavsiyelerini alın.

Amin çok sağol inşallah nasip eder inşallah anlayışlı biri olur bende evleneyim bebeklerim olsun istiyorum evet çok çok zor çaresizlik hissi inanın psikolojim bile bozuldu

Çok daha kapsamlı bir hastaneye gidin.Böyle durumlarda heyet toplanması lazım.Kadın doğum uzmanına değil.Endokrinoloji uzmanına gözükün.Ben ikisine bölüme de bir çok doktora gittim.Kadın doğum uzmanının bir tanesi sana ne testi yapıyım ki ben şimdi diye bile sordu.Önce dahiliye gideceksiniz o sizi endokrine yönlendirecek.Zaten dahiliye endokrin vs hep bağlantılı bölümler.Diğer hastalığınızla beraber daha iyi değerlendirilir.Sıkmayın canınızı tek tedavi şekli hap değil ki.İyi bir doktor sizi çok daha iyi yönlendirecektir.

Teşe
teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam çalışmaya başlıyım ilk işim iğneliye başlamak olucak geçsin şu tüyler öyle rahatlıcam ki peki iğneli epilasyonun fatdası hemsn görüşüyo mu ve pcodan dolayı tedavi oluyo musunuz

En

Amin çok sağol inşallah nasip eder inşallah anlayışlı biri olur bende evleneyim bebeklerim olsun istiyorum evet çok çok zor çaresizlik hissi inanın psikolojim bile bozuldu

Hiç canını sıkma sen maddi durumunu ayarlayıp lazere başla, sana soğan kürünü önereyim İbrahim saraçoğlunun rabbim şifa versin hepimize

E
endokrinolojiyede gittim pco dan dolayı oluyo deyip beni kafın doğuma sevketti kadın doğumda bi an önce tedaviye başlamalıyız dedi kitlem var deyince sana kalmış ama hormonların çok bozuk bütün vücudunun kimyasını bozar kısırlığa neden olur çünkü yumurtalıkların tükeniyo dedi genelcerrahta mememdeki kitlenin en azından iyi olduğuna kanaat edelim bekle 3 ay dedi of ne yapcam bilemedim

O nasıl oluyo neye iyi geliyo?
Vücutta çıkan tüylere iyi geliyor ama bu iri saplı olanlarından almamaniz gerekiyor doğal olanlardan olması gerekiyor.Nane kürü diye nete yazarsanız uygulama biçimi çıkıyor .bir yerde kıvırcık nanenin daha çok işe yaradığını duymuştum ama bulamadim

Tüm vücudunuzu aynı anda yaptirmaniza gerek yok.lazer şuan heryerde olduğu için baya ucuzladı.aylik 100tl ayırırsanız yavaş yavaş başlarsınız ama hormonal bozukluk olduğu için önce doktora danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…