sanırım evlenemiycem ne yapmalıyım kızlar:(

Tamm teşekkürler

Ben tedavimi oldum.Ama pkosta tedavi oldum bitti diye bir şey yok.İşte böyle semptomları azaltıp fiziksel açıdan diğer kadınlarla kendinizi olabildiğince eşit hale getirmeye çalışıyorsunuz.Kilo durumunuz ne bilmiyorum ama olabildiğince zayıf olmak,haraket ve paketli gıda tüketmemek başlı başına bir tedavi şekli.Kendi çapınızda önce burdan başlayabilirsiniz.Mesela ben de kilo aldım bu aralar ve yüzümde sivilceler çıkıyo,tüylerim daha belirgin vs.İğneli epilasyon zahmetli ve masraflı kabul.Ama lazerden sonra kollarım üst bacağım öyle mahvoldu ki artık hiçbir yerime değdirmem dedim.Şu an bir çok kadın memnun olduğunu söylüyor.Zaten sıkıntı şu ki yaptırırken azalıyor gibi geliyor.Seanslarınız bitince belli bir süre sonra kılların yeniden çıktığını hatta bazı yerlerin çok daha koyu sert sert çıktığını görüyosunuz.Genç ve hormonal bozukluğu olanlar hele 3 ayda bunları görmeye başlıyor.Yurtdışında hep en fazla 5 yıllık garanti veriliyor.Bizde her yerde abuk sabuk reklam dolu.Çoğu makine başka isimlerle insanlara yutturuluyor.İşin iğrençliği burdan belli.Ne yaparsanız yapın lazerden uzak durun öncelikle bunu söylemem lazım.İğneli epilasyona gelirsek uzman çok önemli.Eğer bir bölge hiç işlem görmemişse tek seansta yüzde 60-70 azalma sağlanabiliyor.Tabi iyi ve cilde hasar vermiyim diye çok düşük enerjilerle çalışmayan uzmanlarla.Yüz ve boyun en geç cevap veren bölge ama her seans rahatlıyorsunuz.Yine en az yüzde 40-50 azalma oluyor.Siyah kalın tüylerse oran daha az olabilir.Diğer bölgelere işlem yaptırmak da sonuç almak da daha rahat.Tek kötü yanı her köke tek tek girilip uzun sürmesi.Ama ortalama 2 milyar alıp her ay 1500 ü bu işe ayırırsanız 2-3 yılda tüm vücut kurtulabilirsiniz.1 yılda bile çok rahatlarsınız.En kötü ihtimalleri söylüyorum.Tam olarak ne kadar tüyünüz var bilmiyorum da.Bir de başka güzel yanı ömürlük olması.Anormal derecede hormon dengeniz değişirse biraz geri çıkan olabilirmiş ama yarısı bile çıkmazmş uzmanlar öyle söylüyor.Başka alınmayan yerlerdeki kök aktifleşebilirmiş.Ama tüyler her yerinizde varsa mm başı işlem yaptırdığınızı düşünürsek bu ihtimal daha da azalır.Benim bildiklerim bu kadar.Umarım yardımcı olur

3 4 seansta ciddi miktarda azalır bu tüyler. Bir an önce kenara para atıp lazere başlayın bence. En azından tamamen bitmese de azalmış olması bile faydanıza.

İnsan sevince kıl tüy görmüyor. Tiksinse benimki tiksinirdi. Ben babamdan, abimden daha tüylüyüm. Sevgilim orman halime bile utanma demişti. Lazer yaptırmama karşı ve ben diretiyorum. Çekinmenize gerek yok bu kadar :)

Ben tedavime başlayabilirsem eğer 3 ay sonra başlıycam zayıfım sadece göbek bölgemde yağlanma var dhea hormonu çok yüksek bu da testestoronun ağır versiyonu vücut şeklini bile erkeksi yapabiliyobenim aynı zamanda insülin direncim var hareket iyi geliyormuş o yüzden elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum paylaştıklarınız benim için çok değerli çok güzel bilgiler verdiniz sizde aynı yollardan geçmişsiniz beni çok iyi anlıyorsunuz ki şu dönemde insanlardan tek isteğim anlaşılmak.. benim tüy olmayan yerim yok göğüs aramda bile var göneğim ise erkek kardeşimle kapışır o derece sırtımda felaket ve sürekli aldığım için erkeksi kıllara dönüştü ama iğneli epilasyonu deniycem vazgeçmiycem çok haklısınız en azından şimdiki kadar kötü olamaz çok sağolun

Ne güzel iyi kalpli gerçekten sizi olduğunuz gibi sizi siz olduğunuz için seven birine denk gelmişsiniz ne güzel demekki ben doğru insanı sevememişim bi gün yüzümü alamadım bıyıkların çıkmış dedi

Lazer artik cok makul fiyatlara yapiliyor
Öncelikle.kadin dogum ve endokrin doktoruyla kombine bir tedaviye başla .
Tedavinle es zamanli lazere basla.ben seans uzerine odeme yapiyorum ama paketler goruyorum makul fiyatli.
Eger ki killarin sert ve siyahsa daha cabuk sonuc alacaksindir.ilk önceliğin alex olsun makinada.
Ayrica kil tuy yuzunden biri begenmez ne demek keyfi bilir
Once kendin icin yap bu tedaviyi.

Yanlış kişi idi demek ki. Sizin karşınıza daha iyisi çıksın. Sizin durumunuz çok daha özel. Sağlık sorunu var ortada. Bir arkadaşım da hormon sorunu yaşıyor. Evli şu an. Bazen alamıyor. Daha eşi dememiş al, kuaföre git diye. Emin olun sizi yürekten seven insan da sizi incitmek istemeyecektir. Değmeyecek kişiler için üzülmeyin. Tedavinizle güzel sonuç alırsınız inşallah. Kendiniz için sadece kimse için değil. ❤

Çok fazla erkek gibi ben bile kendimi beğenmiyorum tedaviyd başlayabilirsem şu kıllardan kurtulmsyıda düşünücem inşallah zaman lehime işler

Çok fazla erkek gibi ben bile kendimi beğenmiyorum tedaviyd başlayabilirsem şu kıllardan kurtulmsyıda düşünücem inşallah zaman lehime işler
Benim hormon bozuklugum yok ama genetik olarak cok killiydim lazerle bitti gitti.eski esim jiletle aldigimda bosver yapma kalsin derdi mesela.suan hamileyim boynumda ve gobegimde oldu esimle oturup guluyoruz halime.kil tuy kriter degil sevgi islerinde.
Yuzun icin kesinlikle.igneli kol.bacak koltuk alti genital icinde ufak ufak lazere basla.
Ayrica arastirma hastanesine git.ne demek bir doktor tedaviye basla derken digeri bekle diyor bilgileri dahilinde ortak bir tedavi bulmalilar.
Ins oncelikle sagligina kavusursun

Teşekkür ederim İnşallah benim karşıma çıkacak kişide hayırlı olur bana bu konuda umsrım laf söylemez tüy yüzünden bişey söylendiğinde çok üzülüyorum benim en hassas noktam oldu resmen ama sorun yapmayan erkeklerş duyduğumda seviniyorum demekki öyle kişiler vAr kalbe önem veren diyorum umut oluyo bana

he canim he. sen tüylüsün cirkinsin. niye evlenesin ki zaten? kendini eve kapat hatta. nefes bile alma en iyisi..evlilik senin neyine... (ironi icerir)

takmayin bukadar

sana biyiklarin cikmis diyen zihni gelismemis erkekler icinde kendini yorup üzme. bahane o.. sevmemis hic. tüylerini aldirsan baska birseyine takilir..uzar gider.
hem kendini oldugun gibi sev. tüy kil nedir yahu bukadar dertlenecek? iki saniyede yok olabilen birsey icin icini niye cürütuyorsun ?
catir catir mutlu mesut evlenirsin rahat ol..

Çok teşekkür ederim benim bi kaç yıl önceye kadar tüy problemim yoktu hormonlar baş gösterince tüylerde başladı ayrıca tipim bile değişti saçlarım döküldü filan seven her türlü sever bencede ama demekki ben sevilmedim o kadarda çabalamıştım demskki boşunaymış araştırmaya gidiyorum onlarda kararsız kaldılar genelcerrahçı kitleden korkuyo ama kadındoğumcu hormon tedavisi olmalısın diye ne yapmalıyım aklımı şaşırdım cidden

İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmemeli başka bişey deseydi bu kadar üzülmezdim bu yüzünüde göstermedi hiç inan öyle biri olduğunu bilseydim tek kelime bile konuşmazdm onla am oyununu çok güzel oynadı

herkesin kendine has bir güzelligi vardir. buda kendini oldugun gibi sevdikten sonra ortaya cikar. o enerjiyi yansitirsin disariya dogru.
bir bilincsiz erkek yuzunden degermi bukadar arastirmaya girmeye allah askina?
ilerde maddi durumun yeterse lazer yaptirirsin olur biter. boyle kalici olmayan sacmaliklar yuzunden kendi ozsevginden mutlu bir hayat kurma hayalinden niye vazgeciyorsun? sinirlendim cidden. o yuzden ironi yapma mecburiyetinde hissettim kendimi.
seni seven erkek tuylerinden öper seni canim. hic bosuna üzülme. önüne bak kendini sev say. o tarz erkekleri direk salla birdaha..
birde beslenmene dikkat et. dogal gidalar tüket. hormanlari alt üst eden gidalarla beslenme. arastiracaksan saglikli beslenmeyi arastir..bunuda kendin icin yap. hayatinda mutluluklar dilerim güzelim

Hormonal bi durum bacım can sıkıcı anlıyorum seni ama çaresi var önce tedavini olarak inşaAllah gerisini halledersin zaten hormonlar düzene girince eskisi gibi çıkmayacak sadece biraz sabret Allah telafisiz dert vermesin.... bu arada bir uygulama var ondan bahsedeyim her ay belirli günlerde epilasyon tarihleri oluyor dolunayın durumuna göre her ay tarihler değişiyor tabi o tarihleri takip et googla "Kozmik bakım epilasyon tarihleri" diye yaz bulunduğun ay'a göre orda tarihler yazacak eğer o tarihlerde epilasyonunu yaparsan daha geç çıkar tüyler ve seyrekleşir zamanla..... ama her ay o tarihlerde yapacaksınki faydasını göresin
Tabi bu arada tedavini ihmal etme
O bahsettiğim uygulamayı takip edenler gayet memnun kalıyor bende ara ara takip ediyorum işe yarıyor bide epilasyonunu daima adetten sonra yap çünkü adet zamanında yapılırsa tüyler daha çabuk çıkar
Dediğim gibi o tarihleri takip et

Teşekkür ederim ama ben bi erkek yüzünden araştırmaya girmiyorum ki ben araştırmaya da girmedim sağlık problemlerim var tedavimi olamıyorum kimse beni anlamıyo belki benim gibi biri çıkar bi iki olumlu bişey söyler kendime gelirim diye düşündğm de paylaştım

Sizin dhea değeriniz kaç? Benim de yıllar once yüksek çıkmıştı ama pek umursamamıştım. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca pisman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…