yağmurcum merhaba...malesef böyle uyuz akrabalr çoooooooooooook var..sende face duvarına yaz böyle bir durum var telden ulaşamadım yazıyı görünce sen bana ulaş diye..ya da annesi babası varsa ara söyle..enayimiyiz canım,ya da ücretini sana sonradan verecekse de haberdar etsin...
yani siiz akrabanız mı dolandırdı yoksa internet mi anlamadım ben
inşallah canım :/ sanırım tek kullanımlık oluyor o kodlar zaten demi :26:oyun içinse başka para çekmezler merak etme
inşallah canım benim saolasın.. ben düştüm sizler düşmeyin böyle tuzaklara.. bana da iyi bi ders oldu vallacanım geçmiş olsun..inşallah bu kadarcıktırda daha fazla zararın olmaz.dikkat edelim bu tarz şeylere
kızlar sanırım internetten başkası dolandırdı beni arkadaşın feceden..kızın kendisinin yaptığını sanmam.zaten akraba.. belki şifresini kırdılar haberi yok kızın..aradım açmadıda.. söylemeyede çekiniyorum gerçi kendimi çok aptal hissediyorum yaa resmen aptallık yaptığım
inşallah canım :/ sanırım tek kullanımlık oluyor o kodlar zaten demi :26:
eşime anlattım nasıl uyanmadın aşkım diyo.. Direkt konuya girmiş insan anlamaz mı diyo. Anladım ama ayıp olmasın dedim.şüphelenip saf yerine düşmeyim derken hepten aptal oldum yaaNapim canım sağolsun ama acayip moralim bozuldu. Ruh gibiyim zaten iki gündür kpss bitirdi beni
[ı]söylediğine katılıyorum, kesinlikle başkasının yaptığı birşeydir.
O yüzden aslında sen bundan bir çekince duymadan o kişiye bilgi vermelisin ki, başka insanları dolandırmaya fırsat bulamasın o dolandırıcı.
En azından kız tanıdıklarını bu konuda bilgilendirir, o yüzden bu noktada yanlış hareket etme derim.
Senin başına gelenler başkalarının başına gelmesin...
Bir diğer konu ise, tekrar müşteri ilişkileri ile irtibata geçip herhangi bir şekilde farklı bir oyun vs. Gibi talimatların verilmesini önlemelisin.
Veya tek bir şifre alınmış sonuçta, bu şifrenin sonucunda farklı şekilde senin faturana yansıyacak durumlar oluşabilir mi?
Bunları bir araştır derim, şu an 65 tl mebla çok değil, üstesinden gelinir, fakat daha büyük meblalar ile karşılaşmamak ve madur duruma daha fazla düşmemek için araştırmalısın ve ona göre davranmalısın...
çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle birşey ile karşılaşmazsın.
Paylaştığın için de teşekkürler, bizde en azından bilgi sahibi olmuş olduk bu konuda... [/ı]
kızım için aldığımdan biliyorum sadece mesaja onay verdiğinde bir defalık çekim oluyor zaten onlar operatör anlaşmalı her oynamak istediğinde yani kredisi bitip almak istediğinde tekrar onayla alıyorsun
kendi kendine çekemez yani
ama oyunsa ki öyle yazdı diyorsun bişey olmaz korkma
bi de bana sanki bu çocuk işi gibi geldi
var mı kızın çevresinde böyle oyun oynayabilecek ergen çocuk falan
canım kıyamam bırdaha bukadar ıyı nıyetlı olma
evet canım kardeşi var ortaokula gidiyo bende o yapabilir diye düşündüm :26:
çok safım demi
onay kodunun yazdığı sms de mh numarası vardı onu aradım canım facebook dan oyun kredisi alınmış dedi tek kullanmlık old söyledi. ama ilk defa böyle bişey başıma geldi. ne bilim..kızım için aldığımdan biliyorum sadece mesaja onay verdiğinde bir defalık çekim oluyor zaten onlar operatör anlaşmalı her oynamak istediğinde yani kredisi bitip almak istediğinde tekrar onayla alıyorsun
kendi kendine çekemez yani
ama oyunsa ki öyle yazdı diyorsun bişey olmaz korkma
bi de bana sanki bu çocuk işi gibi geldi
var mı kızın çevresinde böyle oyun oynayabilecek ergen çocuk falan
onay kodunun yazdığı sms de mh numarası vardı onu aradım canım facebook dan oyun kredisi alınmış dedi tek kullanmlık old söyledi. Ama ilk defa böyle bişey başıma geldi. Ne bilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?