eşime anlattım nasıl uyanmadın aşkım diyo.. direkt konuya girmiş insan anlamaz mı diyo. anladım ama ayıp olmasın dedim.şüphelenip saf yerine düşmeyim derken hepten aptal oldum yaanapim canım sağolsun ama acayip moralim bozuldu. ruh gibiyim zaten iki gündür kpss bitirdi beni
kızım için aldığımdan biliyorum sadece mesaja onay verdiğinde bir defalık çekim oluyor zaten onlar operatör anlaşmalı her oynamak istediğinde yani kredisi bitip almak istediğinde tekrar onayla alıyorsun
kendi kendine çekemez yani
ama oyunsa ki öyle yazdı diyorsun bişey olmaz korkma
bi de bana sanki bu çocuk işi gibi geldi
var mı kızın çevresinde böyle oyun oynayabilecek ergen çocuk falan
bence çocuk o kadar tutacağını anlamıştır bile
bence de o çocuğun işi
onay kodunun yazdığı sms de mh numarası vardı onu aradım canım facebook dan oyun kredisi alınmış dedi tek kullanmlık old söyledi. Ama ilk defa böyle bişey başıma geldi. Ne bilim..
biliyodu canım yaa 65 tllik elbise aldım dedi bana belkide o çocuk değildir bilmiyorumbence çocuk o kadar tutacağını anlamamıştır bile
bence de o çocuğun işi
4 sene olmuş konu açılalı ancak faceden insanların hesaplarını patlatıp böyle numaralar yapma çok sıklaştı benim de başıma geldi tabi canım tabi yemezler dedim
itibar etmeyin sakın
para isteyecek ya da yardım isteyecek insan face'den mi ister
hadi ya bana da migrostan 1000 tllik hediye çeki kazandım hattın faturalı mı bak sen de kazanacaksın bilmem ne dedi :)canım olay okadar farklı ki benim bir arkadaşım doğum yaptı yeni ,erken olmuş ve benim yaptığım hastanede yapmış ,1 hafta olmuştur doğum yapalı dün selam diye mesaj atmış tabi atan o değil ,bende selam nasılsın dedim ,iyiym yazmış ben teknosadan hediye çeki veriyorum falan yazmış bende sen doğum izninde değilmisin dedim evet dedi olsun tanıdık var falan yazmış senin hattın faturalımı dedi evet dedim ben kontörü yok herhalde hastaneyle ilgili bişey soracak sanıyorum safım ya ,numaranı ver bi dedi bende yazdım ,yazmam ile mesajların arka arkaya gelmesi bir oldu.sürekli işin kötü yanı onaylamadığım bir şey için cevap geliyor 3 dk arayla birde turkcel den geliyor faturanız limit aşımına uğradı diye deliricem dedim kredi kartına geri yüklenecek deyince biraz silkelendim sen beni ara bakalım dedim cevap yok sonrasında arkadaşımı ben aradım eşi çıktı dediki 10 dk öncede kızkardeşime aynısını yapmışlar bugün 4. kişisin dedi.ayyy iyiki turkcel alışveriş limitim 200 tl imiş hemen sıfırlattım ve telefon alışverişine kapattırdım akşam ağladım sinirimden resmen
hadi ya bana da migrostan 1000 tllik hediye çeki kazandım hattın faturalı mı bak sen de kazanacaksın bilmem ne dedi :)
boşver ucuz atlatmışsın ağlama millet bankadaki tüm hesabını altınlarını verip dolandırılıyor
Geçenlerde bizimde başımıza geldi eşime bi msj uzun zamandır konuşmadığı arkadaşı slm nbr şeklinde ama adam eşime abi dermiş hiçnyok öyle bi konuşma tarzı direk migrostan çek dağıtıyoruz senide faydalandırayım numaranı ver bana falan yazdı eşimde niye falan yazınca hemen çıkış yaptı profile baktık fake sadece aynı profil resmi ve ismi var iki gün önce açılmış face.hadi ya bana da migrostan 1000 tllik hediye çeki kazandım hattın faturalı mı bak sen de kazanacaksın bilmem ne dedi :)
boşver ucuz atlatmışsın ağlama millet bankadaki tüm hesabını altınlarını verip dolandırılıyor
Bence acil olarak hattınızı kapatın numaranızı almış bir kere tekrar tekrar yapacaktır diye düşünüyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama tekrar mağdur olmamak için hattın kapanması şart.Çok geçmiş olsun siz iyi niyetinizden yaşamışsınız bu durumu hiç utanmayın.Ama karşı taraf bilerek yapmış o utansın.Ondada utanma olsa yapmazdı siz kendinize yüklenmeyin ve tedbirinizi alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?