Sanırım hamile kalamiyorum😭

Ben bebek istedigimde doktora gittim hormon testi yaptırdım tsh 2.67
Doktor hormonlarinda sorun yok dedi
İlac vs vermedi ben rahimfilmi çekildim suan hamileyim.

Ben ayrıca tiroidim için endokrin doktoruna gidiyorum bana dediği şey bu sana engel olacak bir durum değil ilaçlarını düzenli kullandığın müddetçe kalırsın dediler ama kadın doğumcular altında olmak zorunda diyor benimde kafam karıştı.

4 felansa sikinti ama digerlrri cok sıkıntı degil çünkü cok hamile kalan var

Ben o kadar kadın doğumcuya gittim hiçbiri amh testi istemedi ... Sadece yumurtlamama çatlamasına diğerlerine bakıldı eşime de bakıldı ths hariç bir son yok

Merhaba umarım her şey yolundadr. Benimde malesef kaybettiğim bebeklerim oldu. En büyüğü 7 aylıktı. Şimdi tüp bebek süreçlerine başladık ama yine aynı şeyleri yaşarım kaygısı ve korkusundan başlarımın ağrısı geçmiyor. Tansiyonum çok yükseliyor. Gebelikte antidepresan ya da bu tarz kaygı giderici ilaç mı kullandınız. Bu konuda yardımcı olur musunuz

Evet cnm hamile kalana kadar kullandım.
Zaten tetikteydim korunmadığım için.
İkisindede 3haftalıkken öğrendim ve hemen kestim.tüp bebek sürecinde tavsiye etmiyor doktorlar ama ben tüp bebek yapcaktım ilk çocuguma zor hamile kaldım kayıplarım olmuştu.tek tüpümde oldugu için uzun süre beklemek istemedim tüp bebek randevusu aldım.o sırada hamile kalmışım.tüp bebeğede ilaç kullancaktım çnkü cesaretim yoktu hiçbişeye.ama siz iyice araştırmadan bişey yapmayın.

Bende aynı sizin gibiyim. Acaba rahim filmi çekilebildiniz mi ?

Ben hic test tahlil yapirmamistim, hamile kaldim. Sonrasinda olduğum tahlilde ths yuksek oldugu farkedildi. Demek ki ths yuksekken hamile kalinabiliyor. Ayrica 5 ay cok erken. Olmuyor kaygisi olmamasinin en buyuk sebebi. Rahatlamaniz lazim

26 yaşında her şey normal olmasına rağmen 6. Ayda hamile kaldım. Akışına bırakman lazım stres döllenmeyi etkiliyor maalesef

Ay hanımlar hamile de bazılarınız kalmasın ya. Siz anne olacaksınız diye bi canlıyı bile isteye acıya kedere sürüklüyorsunuz. Yapmayın yahu.

Anne baba olmak tamamen bencillik. Ölümü görecek hastalığı görecek derdi çileyi görecek.

Keşke korunma yöntemleri firmam olsa sloganı şu olurdu: ‘yaptığınız çocukların Türkiye’ye geldiğini unutmayın ‘

Anne olmak istemek de tamamen bencillik aslında.. insanın üreme güdüsünü tatmin etmesi ve çevre baskısı.. çok güzel harika bi duygu denilip pompalanıyor. Az önce başka bir konuda da lohusa depresyonu yaşayan yeni bir anneyi okudum belki o da bu baskılardan acele etti çocuk yapmak için..olmuyorsa olmuyordur bu kadar düşünmemek lazım dünyanın sonu hiç değil

Yasamamissiniz belliki

Farklı hastanelere, doktorlara da görünün bence. Üzmeyin kendinizi yaşınız henüz genç, hakkınızda hayırlısı olsun

5 ay mı? İlk bir yıl olmaması gayet normalmiş bunu unutmayın. Stres de çok büyük faktör. Stres yapmayın.

bende tiroid hastasiyim ve degerlerin normale donene kadar gebe kalmayi duşunme, normale dondugunde de kontrollu sekilde gebe kalmaniz gerekiyor dendi bana.
aksi halde bebek icin sorunlar olusabiliyor.
sizin tiroidlerinizi düşürmeden hamilelik düşünmemeniz lazim diye biliyorum yani

Ben o kadar kadın doğumcuya gittim hiçbiri amh testi istemedi ... Sadece yumurtlamama çatlamasına diğerlerine bakıldı eşime de bakıldı ths hariç bir son yok
kadin doguma gittiginizde amh tsh fsh bunlara bakilmasi gerekiyor kan tahlilinde nasil bakmadilar anlamadim

Millet genelde gebelik sonrası tiroid hastası olup 2. 3. Çocuğu yapıyor
Dr.lar bi problemin olmadığını söylediyse stresten hamile kalamıyorsunuzdur
5 ay nedir yahu bu konuyu okuyan 10 sene beklemişler napsın
Valla kızıyorum bazen inancınız varsa rabbim geleceği zamanı salisesine kadar bilir

Hipotroid ve hasimatoyla iki çocuk annesiyim.
Ilaç kullanıyor musunuz.
Büyük bir engel değil, beş ayda çok değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…