Ben bebek istedigimde doktora gittim hormon testi yaptırdım tsh 2.67
Doktor hormonlarinda sorun yok dedi
İlac vs vermedi ben rahimfilmi çekildim suan hamileyim.
4 felansa sikinti ama digerlrri cok sıkıntı degil çünkü cok hamile kalan varBen ayrıca tiroidim için endokrin doktoruna gidiyorum bana dediği şey bu sana engel olacak bir durum değil ilaçlarını düzenli kullandığın müddetçe kalırsın dediler ama kadın doğumcular altında olmak zorunda diyor benimde kafam karıştı.
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki. Benim yaşım 29 2 yıllık evliyim 2 yıldır deniyoruz olmadı. Çevremdeki herkes acele ediyorsun dedi. Doktora gittim amh düşük cıktı klomene başladık. Olmayınca aşılama denedik o da olmadi tüp bebek denemelerine devam ediyoruz şu an.
Tüp bebek lafini duyunca herkes şok oluyor daha yaşın çok genç diyorlar. Benim bu amh değeriyle doğal yolla hamilr kalsam bile 5 yıl sonra ikinci bebeği düşündüğümde olacağının garantisi yok ki. Veya daha yaşım genc nasılsa deyip ertelesem 5 yıl sonra menapoza girmeyeceğimin de garantisi yok.
Kimseyi dinleme hislerine güven sadece. Amh bakıldı mi bu arada? O da ilerisi hakkında fikir verebilir.
Evet ürolog gittik onda bir sorun çıkmadıEşiniz spermiogram verdi mi. Maalesef erkek kısırlığı çok fazla. Bence onada bi baktırın öncesinde.
Merhaba umarım her şey yolundadr. Benimde malesef kaybettiğim bebeklerim oldu. En büyüğü 7 aylıktı. Şimdi tüp bebek süreçlerine başladık ama yine aynı şeyleri yaşarım kaygısı ve korkusundan başlarımın ağrısı geçmiyor. Tansiyonum çok yükseliyor. Gebelikte antidepresan ya da bu tarz kaygı giderici ilaç mı kullandınız. Bu konuda yardımcı olur musunuzKötü bir örneğim ama kafama taktığımdan olmadığına inandığım için antidepresan kullanırken hamile kaldım.çünkü hiç umursamıyordum.iki gebeliğimde bu şekilde oldu.tabi öğrenir öğrenmez kestim ve gebelikte en zararsız olanı pskologum söylemişti onu kullanıyordum.kestim hemen ikisindede.
Evet cnm hamile kalana kadar kullandım.Merhaba umarım her şey yolundadr. Benimde malesef kaybettiğim bebeklerim oldu. En büyüğü 7 aylıktı. Şimdi tüp bebek süreçlerine başladık ama yine aynı şeyleri yaşarım kaygısı ve korkusundan başlarımın ağrısı geçmiyor. Tansiyonum çok yükseliyor. Gebelikte antidepresan ya da bu tarz kaygı giderici ilaç mı kullandınız. Bu konuda yardımcı olur musunuz
Bende aynı sizin gibiyim. Acaba rahim filmi çekilebildiniz mi ?Ben zaten ilk aydan beri kadın dogumcular gidiyorum alttan muayene oldum bir sıkıntı çıkmadı yumurta takibi yaptık kendi büyüyor çatlıyor ki ben kendimde yumurtlayacagim zamanı anlıyorum kasıklarım ağrı vuruyor mesela esiminde sperm iyi çıktı hormonlarima bakıldı bir ths çıktı yani bir rahim filmi kaldı 2 ayda daha olmaz ise onada son gideceğim başka yapabileceğim birşey kalmadi
Anne olmak istemek de tamamen bencillik aslında.. insanın üreme güdüsünü tatmin etmesi ve çevre baskısı.. çok güzel harika bi duygu denilip pompalanıyor. Az önce başka bir konuda da lohusa depresyonu yaşayan yeni bir anneyi okudum belki o da bu baskılardan acele etti çocuk yapmak için..olmuyorsa olmuyordur bu kadar düşünmemek lazım dünyanın sonu hiç değilAy hanımlar hamile de bazılarınız kalmasın ya. Siz anne olacaksınız diye bi canlıyı bile isteye acıya kedere sürüklüyorsunuz. Yapmayın yahu.
Anne baba olmak tamamen bencillik. Ölümü görecek hastalığı görecek derdi çileyi görecek.
Keşke korunma yöntemleri firmam olsa sloganı şu olurdu: ‘yaptığınız çocukların Türkiye’ye geldiğini unutmayın ‘
Yasamamissiniz bellikiAnne olmak istemek de tamamen bencillik aslında.. insanın üreme güdüsünü tatmin etmesi ve çevre baskısı.. çok güzel harika bi duygu denilip pompalanıyor. Az önce başka bir konuda da lohusa depresyonu yaşayan yeni bir anneyi okudum belki o da bu baskılardan acele etti çocuk yapmak için..olmuyorsa olmuyordur bu kadar düşünmemek lazım dünyanın sonu hiç değil
merhabalar
Yaşım 30 3 yıldır evliyim 5 aydır bebek denemelerimiz sonucsuz kaldıKadin doğum uzmanlarına göründüm hiçbir sıkıntı gözükmüyor sadece ths hariç tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum doktorlar 2.5 altına düştüğü takdirde hamileliğe engel değil diyorlar belki diyeceksiniz erken üzülüyorsun ama yaşım geçtikçe içime bir sıkıntı basıyor yani bu duygu çok baskaymis strese girince ths yükseliyor ne yapacağımı şaşırdım? Ths yüksek olup hamile kalan var mı? Yada bu durumu yaşayanlar..
5 ay mı? İlk bir yıl olmaması gayet normalmiş bunu unutmayın. Stres de çok büyük faktör. Stres yapmayın.merhabalar
Yaşım 30 3 yıldır evliyim 5 aydır bebek denemelerimiz sonucsuz kaldıKadin doğum uzmanlarına göründüm hiçbir sıkıntı gözükmüyor sadece ths hariç tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum doktorlar 2.5 altına düştüğü takdirde hamileliğe engel değil diyorlar belki diyeceksiniz erken üzülüyorsun ama yaşım geçtikçe içime bir sıkıntı basıyor yani bu duygu çok baskaymis strese girince ths yükseliyor ne yapacağımı şaşırdım? Ths yüksek olup hamile kalan var mı? Yada bu durumu yaşayanlar..
kadin doguma gittiginizde amh tsh fsh bunlara bakilmasi gerekiyor kan tahlilinde nasil bakmadilar anlamadimBen o kadar kadın doğumcuya gittim hiçbiri amh testi istemedi ... Sadece yumurtlamama çatlamasına diğerlerine bakıldı eşime de bakıldı ths hariç bir son yok
Millet genelde gebelik sonrası tiroid hastası olup 2. 3. Çocuğu yapıyormerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?