:çok üzgünüm:tabiki istiyorum ama birden ve hesapsız olunca kendimi afallamiş hissettim.çünkü eğer bebeğim olsun istiyorsam ona bakabilmeliyim de.bu arada ben kaçarak evlenmiştim.ailem eşime yeni yeni alışmaya başladı ve maddi olarak iyi durumda olmadığımız için bebek sahibi olmamı kesinlikle karşılar.aslında tek korkum bebeğime bakamamak.senağlamatabiki maddi anlamdasenağlamasenağlama
canım tek çocuğa dünyadaki herkes bakabilir inan.sakın aldırmayı düşünme.hem okuyup hem onu büyütürsün.okul bitince de kreş zamanı gelir ve gönderip çalışırsın.sakın aldırmabeni hatırlayanlar vardır belki aranızda.19 yaşındayım eşimle bazı problemlerimiz vardı..çok şükür artık atlattık gibi ama şimdi de içimi kemiren baska birşey var..
sanırım hamileyim.bütün belrtiler var eşime henüz söylemedim..
suan açıköğretm 1.sınıf okuyorum.maddi olarak ta henüz iyi değiliz..sizce ne yapmalıyım?eşime söylemeden olmaz biliyorum.ve aldırmakta istemiyorum.kafam çok karışık.başka planlarımız vardı okul bittiğinde çalışıp para biriktiricektik...şimdi ne olucak:çok üzgünüm: sizce hem çocuk hem okul beraber yürürmü?ve bebeğim ne kadar büyüdükten sonra çalışmaya başlayabilirim?:1no2:
bi sürü topik açmışsın anne olmak istediğini belirtmişsin şimdide hamileyim die kuruntu yapıosun dier topiklerinde hepsini okudum belli bir konu yok ne istediğinden sanırım emin deilsin bu yaşadığın olaylardan sanırım kaçarak evlenmişsin aradığın mutluluğu bulamamışsın bence ne istediğine karar veremiosun allah yardımcın olsun
Tamamen katiliyorum arkadasim.
evet bence de..ahahahaaaaayyyyy bebişe istenmediğini hissetirme kızzzz. boşver gelsinn. baska plan yapınama sakın aldırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?