Pozitif gözüküyor bir kac gün sonra başka bir marka ile tekrarlamanizi tavsiye ederimArkadaşlar merhaba
Bu ay yumurtlama Günlerimizi değerlendirdik
Adetime 8 gün varken ara ara kasık batması oldu kahvaltı yaptım geçen gün birden midem bulandı kustum
Bugün kasık batması sıklaştı adet olcakmışım gibi karnım ağrı oluyor sonra geçiyor bu arada oluyor göğüslerim şişti ve arada ağrı oluyor dokunsam acıyor bugün adetime 6 gün var bu belirti mi bilmiyorum ayaklarım hiç ısınmıyor test yaptım sonuca bakarmısınız bu arada erken gebelik testi ile yaptım
Çok teşekkür ederim heyecandan uyuyamıyorumBenim testim adet 5 gün geçtikten sonra bile böyleydi. Kızım 3 yaşındagebeliğiniz hayırlı olsun
Kaç dakikada çıktı çizgi? Bundan daha koyusu bana çıktı ilk 3 dakikada ama yalancı pozitifmiş kanda negatif çıktı. Maalesef hatalı olabiliyor bu erken gebelik testleri ve eğer hamileyseniz adetinize 6 gün yoktur erken döllenme olmuştur. Aksi halde belli olmaz bu kadar erken. Bence emin olmak için bi kan verin derimArkadaşlar merhaba
Bu ay yumurtlama Günlerimizi değerlendirdik
Adetime 8 gün varken ara ara kasık batması oldu kahvaltı yaptım geçen gün birden midem bulandı kustum
Bugün kasık batması sıklaştı adet olcakmışım gibi karnım ağrı oluyor sonra geçiyor bu arada oluyor göğüslerim şişti ve arada ağrı oluyor dokunsam acıyor bugün adetime 6 gün var bu belirti mi bilmiyorum ayaklarım hiç ısınmıyor test yaptım sonuca bakarmısınız bu arada erken gebelik testi ile yaptım
Rabbim evladınızla kavuşmanızı da nasip etsinÇok teşekkür ederim heyecandan uyuyamıyorum
Elim ayağıma dolaştı rabbim şükürler olsun
Yarın gidip test alcam son kalan testle yaptım evde başka kalmamışPozitif gözüküyor bir kac gün sonra başka bir marka ile tekrarlamanizi tavsiye ederim
Yarın hemen denicemSabah ilk idrarla tekrar deneyin onda da çıkarsa vardır. Bir gün sonra da kan verirsiniz. Bende adete 4 gün kala kan vermiştim 104 çıkmıştı değerim bende sizin gibi regle 6 gün kala silik çizgiyle öğrendim Allah'a şükür şuan 7+5 haftalık
Umarım pozitiftir bı süre bekledikten sonra daha rengi belirginleşti mi acabaYarın gidip test alcam son kalan testle yaptım evde başka kalmamış
Korkuyorum başka testte ya çıkmazsa diye
İnanın o bekleyiş ne kadar zor çok iyi biliyorumYarın gidip test alcam son kalan testle yaptım evde başka kalmamış
Korkuyorum başka testte ya çıkmazsa diye
5dkyı geçmediKaç dakikada çıktı çizgi? Bundan daha koyusu bana çıktı ilk 3 dakikada ama yalancı pozitifmiş kanda negatif çıktı. Maalesef hatalı olabiliyor bu erken gebelik testleri ve eğer hamileyseniz adetinize 6 gün yoktur erken döllenme olmuştur. Aksi halde belli olmaz bu kadar erken. Bence emin olmak için bi kan verin deriminşaAllah gönlünüzce olur
Adetime 6 gün kala gebeliğim belli oldu kaset test ile hemde. Erken döllenme falan da değildi çünkü tek ilişkiyle hamile kaldım adetin 14 veya 15. Günü döllenme olmuş yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda belli olmuş oldu tam olarak. adetime 6 gün vardıKaç dakikada çıktı çizgi? Bundan daha koyusu bana çıktı ilk 3 dakikada ama yalancı pozitifmiş kanda negatif çıktı. Maalesef hatalı olabiliyor bu erken gebelik testleri ve eğer hamileyseniz adetinize 6 gün yoktur erken döllenme olmuştur. Aksi halde belli olmaz bu kadar erken. Bence emin olmak için bi kan verin deriminşaAllah gönlünüzce olur
Bende arafta kaldım ilk defa silik de olsa pozitif çıktıBu erken testlere çok güven olmuyor. Yarin sabah idrarı ve kaset test ile tekrarlayın. Umarim gebelik vardir.
Ayy beni heyecanlandırdınız yanaklarım kıpkırmızı oldu tarif edemiyorum şu an duygularımıAdetime 6 gün kala gebeliğim belli oldu kaset test ile hemde. Erken döllenme falan da değildi çünkü tek ilişkiyle hamile kaldım adetin 14 veya 15. Günü döllenme olmuş yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda belli olmuş oldu tam olarak. adetime 6 gün vardı
İlk defa silik çıktı bir testimBu testleri de tavsiye etmiyorum açıkçası bu erken gebelik pembe cubuklar çok hatalı sonuç veriyor yokken var göstermek gibi. Anam babam usulü eski tip kaset testlerden sasmayn derim. Onlar yanlmyor.
Umarım Fotoğraftaki haliyle kaldı koyulaşmadıUmarım pozitiftir bı süre bekledikten sonra daha rengi belirginleşti mi acaba
İnsAllah rabbim hayirlisini verir isteyen tüm annelere bende test yapacaktım ama cesaret edemedim maalesefUmarım Fotoğraftaki haliyle kaldı koyulaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?