Sanırım hamileyim

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Benim idrar testlerine olan güvenim hiç yok kopkoyu görmedikçe inanamam. Hep silik çıktı bende de erken gebelik testi kast test…O yüzden regl en az 1 hafta gecikmeden test yapmamalıyız diye düşünüyorum

Bu testleri de tavsiye etmiyorum açıkçası bu erken gebelik pembe cubuklar çok hatalı sonuç veriyor yokken var göstermek gibi. Anam babam usulü eski tip kaset testlerden sasmayn derim. Onlar yanlmyor
İlk defa silik çıktı bir testim
Ama arada kramp gidiyor
Geçiyor tekrar oluyor
Adet olcakmışım gibi şişkinlik
Adete 6 gün kala böyle olmazdım
Ama yapılabilirim de
Doğru diyorsunuz
Ben ilk pozitif çıktığı gün heyecanlanamadm bile dedim belki yalnıstr yalnıs gösteriyordur ikinci günün sabahı iki test yaptım emin olmak için hani belki olurya ikiside hatalı olur diye bukadar erken öğrenmenin tek sıkıntısı kimyasal olabilir fln üzülürsünz ben öğrendim dert hiç bitmyor hamilelik heyecanımı yasayamyorum çok istediğimiz bir bebekti çünkü hala inanamyrm 7+5 olduk bugüne kadar kese var mı varsa nerde dış gebelik mi acaba boş mu boş gebelik mi kalp atışı olacak mı hepsi oldu şimdi de acaba aniden kalbi durur mu korkusu herşeyden önemlisi sağlıkla devam etmesi yarın tekrar test yapın netlestirn sonraki gün kan verirsiniz sonrasında iki günde bir iki kere kan verin iki günde bir iki kat artması lazm düzenli artyorsa sorun yoktur inşallah

Yumurtlamadan 10 gün sonra demek adete 4 gün kalması demek. Zaten 4 gün kala çıkar. Bu normal Bütün doktor siteleri ve regl takibi uygulamaları beklenen adetten 14 gün öncesinin yımurtlama günü olduğunu söyler. Diğer bir deyişle de yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Araştırabilirsiniz. Ben de onların yalancısıyım. Ama döllenmeden 10 gün sonra çıkar zaten normalde. Kuzenlerimin de öyle erken belli oldu. Ben henüz yaşamadım bilmiyorum da,okuduklarım gördüklerim bu şekilde.

Evet haklısınız ama ben regle 4 gün kala başlıyorum test yapmaya sabırsızlık

Herkesin döngüsü yumurtlama günü farkli kimi 26 günde kimi 28 kimi 30. Benim dongum 28 gün mesela yumurtlamamda adetin 13-15 günü arası oluyordu. 22 Ekim son adet tarihim korunmasız ilişki 3 Kasım'da oldu. 13 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim. Adetime 6 gün vardı. 19 Kasım'da olmam gerekiyordu.

Aslında erken yapmak ta doğru değil ama içimden bir şey beni test yapmaya itti sanki gecenin bu saatinde
İnşallah test doğrudur

Umarım inşallah sorun yoktur
Bende çok istiyorum rabbim hayırlısını versin
Adetime kadar beklemeyi düşünüyorum ama testleri 2 günde bir tekrarlıcam koyulaşacakmı diye
Şu an eşime çok söylemek istiyorum içimde fırtınalar kopuyor ama yanlıştır Test diye emin olmadan söylemicem
Siziinde evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben bir hafta saklamstm eşimden ne olur ne olmaz diye oda çok istiyordu biranda sevinip biranda üzülsn istemedim kan verdim kan verdikten sonra da 4 gün reglin geçmesini bekledim oda geçince öyle söyledim sizde öyle yapın güzel de bı supriz hazrlarsnz inşallah vardır gönlüm sizinle

Herkesin yumurtlama günü tabi ki farklı ve döngüsü tabi ki farklı o yüzden diyorum ama 14 gün kuralı sabittir. Ama iki gün geç gelir ama erken. Bu da farklıdır dönemsel veya stres kaynaklı vs. Ama döllenmeyen yumurta 14 gün sonra adetle atılır. Döngünüzün
13.gününde korunmasız ilişki olmuşsa,döngünüz de 28 ise 14.gün yumurtlayacaktınız demektir. Yumurtlama 14.gündür 28lik döngüde (bunu doktorlar söylüyor ben değil) , 23.gün hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz. 28 zaten beklenen adet tarihiniz. Yani normal 5 gün kalması. Üşenmedim hesapladım ilahi ben. Bakın ben uydurmuyorum. Daha önce bir gebelik yaşamadım. Doktor da değilim. Ebe de değilim fakat çok araştırıyorum. 1 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum ve bu yüzden okumadığım doktor sitesi kalmadı. Ama şuna eminim her yumurtlamamdan 13-14 gün sonra regl oluyorum. Herkesin döngüsü aynı gün aynı saatte gelmediği için insanlar burada böyle okuyup regline 6 gün 10 gün kala test yapıyor ve gebelik varsa Bile öğrenemiyor. Siz 6 diyorsunuz ha 5 ha 6 farketmez,ben 10 gün kala öğrendim diyeni okudum burada.Şahsen benim regl çoğu zaman düzensiz. İlk korunmayı bıraktığımda 7 gün kala test yaptığımı bilirim burada okuduktan sonra.
Neyse bunları boşverelim. Sonuç olarak hamilesiniz ne güzel. Darısı bana

Çok teşekkür ederim şu 6 gün nasıl geçer bilmiyorum
Eşimin doğum günü salı günüydü bir hediye almadım inşallah en güzel doğum günü hediyesi olur
Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Hesabınız çok kuvvetli
Valla sanki doktorla konuştuğumu sandım
Mutlu ettiniz beni teşekkür ederim
Rabbim sizede nasip etsin
Kalpten ediyorum rabbim isteyen herkese versin.
Sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alalım

Amiiiinnn Allah razı olsun hepimiz öyle İnşaAllah sizin de testiniz doğrıdur ve hamilesinizdir hayırlısıyla Sabah ilk idrarınızla yapın. Çok başında olduğu için ilk idrarla daha kesin sonuç çıkar. Ve tabi kaset test ile yapın

Aminnn rabbim yüzümüzü güldürsün sizinde inşallah
Sabahı zor edicem bu akşam

Evet haklısınız ama ben regle 4 gün kala başlıyorum test yapmaya sabırsızlık
Valla bi gecen ay yaptım eşimin zoruyla yoksa 5 aydır yapmayı bırakmıştım. Daha çok kafam rahat hamile değilim adet olucam demek daha rahatlatıcı geliyo

Aslında erken yapmak ta doğru değil ama içimden bir şey beni test yapmaya itti sanki gecenin bu saatinde
İnşallah test doğrudur
İnşallah öyledir canım beni de bi zamanlar çok itti düşüncelerim teste ama hep üzüldüm umarım sen mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…