Rabbim sizede nasip etsinİnşallah öyledir canım beni de bi zamanlar çok itti düşüncelerim teste ama hep üzüldüm umarım sen mutlu olursun
eğer hamileyseniz adetinize 6 gün yoktur erken döllenme olmuştur. Aksi halde belli olmaz bu kadar erken. Bence emin olmak için bi kan verin deriminşaAllah gönlünüzce olur
Benim de adete 3 gun varken kaset testle cikmisti. O bence kisiden kisiye testten teste degisen bir sey. Erken dollenme degil cunku bebek sat ile uyumlu gidiyor cok sukur gelisimi.Adetime 6 gün kala gebeliğim belli oldu kaset test ile hemde. Erken döllenme falan da değildi çünkü tek ilişkiyle hamile kaldım adetin 14 veya 15. Günü döllenme olmuş yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda belli olmuş oldu tam olarak. adetime 6 gün vardı
104 çıkan değerin kaç haftalık oluyo canım benimde 93,03 çıktıSabah ilk idrarla tekrar deneyin onda da çıkarsa vardır. Bir gün sonra da kan verirsiniz. Bende adete 4 gün kala kan vermiştim 104 çıkmıştı değerim bende sizin gibi regle 6 gün kala silik çizgiyle öğrendim Allah'a şükür şuan 7+5 haftalık
Amin teşekkür ederimİnşallah gebesindir canım hersey kalbince olsun
Rahatım ama yine de olmuyorEn güzeli. Böyle rahat olunca olur diyorlar
Ben olamadım gitti
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim sizede nasip etsin
Bende her ay üzülüyordum niye olmuyor diye
Öncelikle sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza Almayı nasip etsin
Bende bilmiyorum belki değilimdir
Rabbim hayırlısı neyse onu versin
Evet Rabbim bekleyin diyor ama ne mümkünRahatım ama yine de olmuyorbence nasibini bekliyo başka bir şey değil ya psikolojik olarak bebeğin gelmesini engelleyemeyiz
Üsteki dün akşam ki diğerleri bugunTekrar ter yaptiginiz da yazarsanız bende gerçekten merak ettim ve heyecanlandım
Normal kasetle yaptım bide erken gebelik testi işe yaptım çift çizgiEvet Rabbim bekleyin diyor ama ne mümkün
Rabbim bize de sabır versin işimiz zorEvet Rabbim bekleyin diyor ama ne mümkün
104 çıkan değerin kaç haftalık oluyo canım benimde 93,03 çıktı
3 hafta 3 günlük oluyorbeklenen adete 4 gün vardı bu değerimle. Beklenen reglde tekrar kan verdim 4+0 oluyor adet olacağımız günde onda da değerim 760 gibi biseydi değerim. 4+4de 4700du.
Tebrik ederim hamilesiniz aynı benimkiler gibi çıkmışÜsteki dün akşam ki diğerleri bugun
Ay çok sevindim YaÜsteki dün akşam ki diğerleri bugun
Bu arada ortadaki testin markası nedirÜsteki dün akşam ki diğerleri bugun
Preducyor early beklenen adete 5 gün kala 99.9 doğruluk yazıyorBu arada ortadaki testin markası nedir
Hiç yanıldığını okumadım burada
Bileyim de belki lazım olur
Çok teşekkür ederimAy çok sevindim Yaçok tebrik ederim çok Darısı bize inşaAllah
Teşekkür ederim doktora ne zaman gideyimTebrik ederim hamilesiniz aynı benimkiler gibi çıkmış
Merhaba benimde yumurtlama günün de eşimle birlikteliğimiz oldu yani ayın 3 de dün adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım ama negatif çıktı sizce erken olduğu için mi yoksa hamilelik yok muPreducyor early beklenen adete 5 gün kala 99.9 doğruluk yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?