teşekkür ederiiiimayy canım heyecanını anlıyorum için kıpır kıpırdır şimdii senin :))
Artık evli olunca o kadar uzak geliyo ki bunlar bana okuyunca bi tuhaf oluyorum.
Tatlı çocukla ilgili gelişmeleri yaz lütfen.Doğum gününü biile söylemiiş oda senden etkilendi ki sohbet etti :)
di mi ya, hemen öyle konuşmak pek iyi olmadı bence deKendini biraz agirdan alsan iyi olur bence
di mi ya, hemen öyle konuşmak pek iyi olmadı bence de
havadan sudan sohbet ettik ama olsun
yarın biraz daha dikkatli olucam bu konuda
tabi ararsa
hemen demem de zaten okulun oralarda bi şekilde karşılaşırsak tanırız birbirimizi, okulun açılmasına da bişey kalmadıValla bir ilana 2 saat muhabbet cok degil mi ?
Ve ararsa bulusursa diyorsun, yani arasa bulusalim dese hemen atlayip tamam mi diyeceksin..
siz de gıcıksınız
hemen demem de zaten okulun oralarda bi şekilde karşılaşırsak tanırız birbirimizi, okulun açılmasına da bişey kalmadı
tavsiye için çok teşekkür ederimHi Böyle birsey olursa guzel olur tabi,
Ama Hemen bulusalim olayina girme bana kalirsa,
yinede kendin bilirsin tabi hakkinda hayirlisi..
bütün hesaplarını kurcaladım bizim okulda bi sürü fotosunu görünce de emin oldum okuldan olduğuna, ama tabi öyle güvenip görüşmem şıp diyeDikkatli olmalısın , öyle telden konuştun diye buluşulur mu yahu ?
Nasıl biri acaba nerden bileceksin bir konuşmada. İyi biri de olabilir , sapıkta .
Her ihtimali düşünmelisin, korkutmak istemem ama yaşın küçük sanırım , her telden insan var ve kimsenin alnında yazmıyor.
tavsiye için çok teşekkür ederim
ben de öyle düşünüyorum, öyle bi karşılaşma daha uygun olur bence
siz de gıcıksınız
bütün hesaplarını kurcaladım bizim okulda bi sürü fotosunu görünce de emin oldum okuldan olduğuna, ama tabi öyle güvenip görüşmem şıp diye
istediğim yoruma cevap verebilirim sizin yaptığınız gibiYorum size degil,Aslinda bu yorumda bana degil ama,
Konu sahibi kendisi cevap verebilir sizin cevap vermeniz polemikten baska birseye yaramaz..
Cok tesekkur ederimmm:)Sen yine de dikkatli ol , aynı okuldan olmanızda yeterli olmamalı bence.
Okullar açılınca yavaş yavaş tanırsın. Hislerinizden ve karşındakinin iyi niyetinden emin olursan zaten ilerler kendiliğinde.
Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?