Sanırım heyecanlıyım kızlar :)

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.355
15.387
448
bugün öyle kös kös oturuyorum. eve çıkıcam ev arıyorum ekşi sözlüğün duyuru kısmına ilan verdim. sonra ilanlara bakarken süper bi ilan gördüm işte bahçelide ev 550 lira kira ev eşyalı falan oha dedim süper evi buldum.
numarayı bi aradım tatlı bi çocuk
dedim kadın ya da erkek yazmamışsınız o yüzden aramıştım. aa evet ya onu yazmayı unutmuşum ama ev arayan erkek arkadaşın olursa iletişime geçmemize yardımcı olursan sevinirim dedi. ben de "tabi bu vesileyle siz de erkek diye eklersiniz ilana" dedim.
ama çocuğun sesinden öyle bi etkilendim ki o 30 saniyelik konuşma beni bitirdi
sonra çocuğun numarasını kaydettim adını bile bilmiyorum "tatlı çocuk" diye kaydettim
whatsapptan fotoğrafına baktım çok tatlıydı
hemen arkadaşlarımı araştırdım ev arayan bi erkek arkadaş buldum çocuğu aradım açmadı, 5 dk sonra geri aradı. anlattım işte böyle bi arkadaşım var falan filan. sonra bazı sebeplerden (gereksiz ayrıntı yazmıyorum) olmaz dedi ama biz bi muhabbete koyulduk ki anlatamam
tam 1.5 saat muhabbet ettik bugün de yani 4 eylül çocuğun doğum günüymüş şuan ankara dışındaymış bikaç gün sonra gelicem dedi ama buluşuruz falan demedik henüz. staj yapıyomuş mühendis geldi o yüzden arayamadım falan dedi ama benden etkilendi mi bilmiyorummm tekrar arar mı buluşalım der mi bilmiyorum kızlar neler olucak sizce ay çok heyecanlıyım

ayy canım heyecanını anlıyorum için kıpır kıpırdır şimdii senin :))
Artık evli olunca o kadar uzak geliyo ki bunlar bana okuyunca bi tuhaf oluyorum.
Tatlı çocukla ilgili gelişmeleri yaz lütfen.Doğum gününü biile söylemiiş oda senden etkilendi ki sohbet etti :)

teşekkür ederiiiim
baya bi konuştuk aslında sanırım 2 saate yakın. ailemi falan her şeyimi sordu ben de ona sorduuum
nasıl oldu bilmiyorum ama anlamadım aniden hoşlandım:))
doğum gününü kutladım mesajla, teşekkür etti falan
yarın arar mı acabaaağğ

di mi ya, hemen öyle konuşmak pek iyi olmadı bence de
havadan sudan sohbet ettik ama olsun
yarın biraz daha dikkatli olucam bu konuda
tabi ararsa

Valla bir ilana 2 saat muhabbet cok degil mi ?
Ve ararsa bulusursa diyorsun, yani arasa bulusalim dese hemen atlayip tamam mi diyeceksin..

Valla bir ilana 2 saat muhabbet cok degil mi ?
Ve ararsa bulusursa diyorsun, yani arasa bulusalim dese hemen atlayip tamam mi diyeceksin..
hemen demem de zaten okulun oralarda bi şekilde karşılaşırsak tanırız birbirimizi, okulun açılmasına da bişey kalmadı

Dikkatli olmalısın , öyle telden konuştun diye buluşulur mu yahu ?
Nasıl biri acaba nerden bileceksin bir konuşmada. İyi biri de olabilir , sapıkta .
Her ihtimali düşünmelisin, korkutmak istemem ama yaşın küçük sanırım , her telden insan var ve kimsenin alnında yazmıyor.

Hi Böyle birsey olursa guzel olur tabi,
Ama Hemen bulusalim olayina girme bana kalirsa,
yinede kendin bilirsin tabi hakkinda hayirlisi..
tavsiye için çok teşekkür ederim
ben de öyle düşünüyorum, öyle bi karşılaşma daha uygun olur bence

bütün hesaplarını kurcaladım bizim okulda bi sürü fotosunu görünce de emin oldum okuldan olduğuna, ama tabi öyle güvenip görüşmem şıp diye

bütün hesaplarını kurcaladım bizim okulda bi sürü fotosunu görünce de emin oldum okuldan olduğuna, ama tabi öyle güvenip görüşmem şıp diye

Sen yine de dikkatli ol , aynı okuldan olmanızda yeterli olmamalı bence.
Okullar açılınca yavaş yavaş tanırsın. Hislerinizden ve karşındakinin iyi niyetinden emin olursan zaten ilerler kendiliğinde.
Hakkında hayırlısı olsun.

Yorum size degil,Aslinda bu yorumda bana degil ama,
Konu sahibi kendisi cevap verebilir sizin cevap vermeniz polemikten baska birseye yaramaz..
istediğim yoruma cevap verebilirim sizin yaptığınız gibi
kimseden akıl alıcak değilim
saolun yine de : )

Cok tesekkur ederimmm:)

Ayy bir arkadaşımın hikayesini hatırladım :18: Lütfen dikkatli ol
Benim kız arkadaşımda böyle telden etkilenip konuşuyor işte bir süre konuşmaya devam ediyorlar
Sonra çocuk bununla buluşma tarihi ayarlıyor
Kızı dolandırıyor parasını filan alıp tüyüyor sonra da her yerde biz otele gittik beraber olduk diyor

Bana böyle şeyler ters geldiği için söyledim tabi tercih senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…