whatsapptan konuşunca gördü beni tabi bi de aynı okuldayız falan ne bileyim karşılaşırız diye düşündüm çok mu saçma bişey düşündüm acaba :2:
baktım baktım annesinin kızlık soyadına kadar araştırcaktım utanmasamBence whatsapptan bişeyler yaz gece muhabbet ilerler belki.. Hoşlanmışsın gayet normal bişey bazıları hemen kötüye yormuşBide faceden falan bak sevgilisi olmasın
daima KK diyorum!şimdik biz kk olarak,ekşicilere kız mı vericez?
yani bilmiyorum..zor gibi
dimi kızlar?
hayır hala ne ses var ne soluk, bugün aramazsa bence aramaz artıkee haber yok mu bugün?
hayır hala ne ses var ne soluk, bugün aramazsa bence aramaz artık
staj yapıyomuş dağ tepesinde bi yerdeymiş giresunda, işi vardır belki ondan aramıyodur gece ararsa arar di mi...iyide öyle olsa ,niye saatlerce konuşsun ki seninle...
hem artık birbirinizi gördünüz
okulda karşılaşırsanız ...birbirinizi tanımamanız imkansız :)
sabır sadece
staj yapıyomuş dağ tepesinde bi yerdeymiş giresunda, işi vardır belki ondan aramıyodur gece ararsa arar di mi...
of ya lütfen arasın ben çok mutlu olmuştum onunla konuşurkenayh bilemedim ki
ama çok düşünceli biri ise bence aramaz.
gece ya,o bakımdan
ama arayacaktir eninde sonunda...sırf işte ev buldun mu tarzında
sorular soracaktır ..emin ol
bana hep evde kalıcam gibi geliyo o yüzden çok özeniyorum evlilere :)))Ayyyyy ne hosss heyecan bunlar yaaaa... Iste insan evlenip coluk cocuga karisinca bunlar cooook eskide kaliyor...tabii evliliginde cok güzel taraflari var ama bu ilk heyecanlar,genclik zamanlari , gizli bulusmalar, bi ayri güzel... Kiymetini bilin,tadini cikartin... Tabiiki agirdan alin,dikkatli olun ama direk cani gözüylede bakmaya gerek yok... Umarim hersey gönlünüzce olur...ararda merak etmeyin,isleri yogundur... Ayyyyy be güzel civil civilsiniz yaaa...
Kızlar çok ekşi muhabbeti döndü umarım bu başlık ekşiye sızmaz :44: sızarsa çocuğun görme olasılığı var
Bu konunun o sitede muhabbeti çoktan dönüyodur şimdi söz konusu şahıs görmüş- görecek olması yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?