istediğim yoruma cevap verebilirim sizin yaptığınız gibi
kimseden akıl alıcak değilim
saolun yine de : )
Cevap veremezsiniz demedim ki,Akilda vermedim
Karsilikli polemik olacak banlanicaksiniz tamamen iyi niyetli bi mesajdi
=)) bende eşya paylaşım sitesinden bi çocukla tanıştım iki ay önce.Hem de mezun olup memlekete gideceği gün.Son bi umut paylaşmış sayfada bazı eşyalarını.Bana da uyan bişey vardı,sudan ucuz diye atladım hemen.Gün içinde bikaç kere konuştuk ama kanım kaynadı,yakın hissettim kendimi-hemşeriymişiz belki bundan
Sonra eşyayı aldığım kolinin içinden ona ait,maddi demeyelim de-manevi olarak değerli bişey çıktı,o bahaneyle aramış oldum,elinde valizler geldi aldı. Sonrasında mesaj falan attı "dünyada böyle insanlar kalmadı derlerdi,inanmazdım.../Sizden başkası olsa.../Çok iyi birisin,keşke daha önce tanışaydık" falan gibi...
Ben de meylettim accık,yakışıklı - tatlı birşeydi.Kendime yakın da hissettim...
Ama tam o tarihlerde gönlüme başka birisi girdiği için buluşma tekliflerini falan değerlendirmedim bile.
Olsa olurdu yani...Hatta çok da romantik olurdu evlensek falan,torunlara bile anlatılırdı "4 sene aynı şehirde yaşa,ama tam da şehirden ayrılırken,otobüse 5 saat kala tanış.Kader diye buna denir yani" diye
neyse arkadaşım demem o kii arar o seni.
Bulur yani bi bahane.Bu çocukta beni sattığı eşyayla ilgili aramıştı mesela ertesi gün.Seninki de istese "arkadaşın ev buldu mu" demek için bile arar yani
Ayy bir arkadaşımın hikayesini hatırladım :18: Lütfen dikkatli ol
Benim kız arkadaşımda böyle telden etkilenip konuşuyor işte bir süre konuşmaya devam ediyorlar
Sonra çocuk bununla buluşma tarihi ayarlıyor
Kızı dolandırıyor parasını filan alıp tüyüyor sonra da her yerde biz otele gittik beraber olduk diyor
Bana böyle şeyler ters geldiği için söyledim tabi tercih senin...
Ben de senin gibi hep iyi niyetli düşünürüm ama yorumları okuyunca tekrar düşündüm hakkaten başına bela olmasın sonra
Biraz dikkatli davran buluşacaksan da kalabalık bir yere buluş
Ama çok heyecanlıdır ya
Ah flört dönemleri
araştırdığım kadarıyla iyi bir çocuğa benziyorBence de çok heyecanlı hem çocuk da ilgilenmiş galiba tamamen tek taraflı değil:)
Yine de dikkatli ol çocuğun niyetini tamamen anlamadan yakınlaşma
Bende felaket tellalı anneler gibi oldum :)) ama korkarım böyle şeylerden senden faydalanmaya da çalışmasın yani. Belki de iyi biridir belli mi olıur
Şuan ikilemde kaldım :)
bugün öyle kös kös oturuyorum. eve çıkıcam ev arıyorum ekşi sözlüğün duyuru kısmına ilan verdim. sonra ilanlara bakarken süper bi ilan gördüm işte bahçelide ev 550 lira kira ev eşyalı falan oha dedim süper evi buldum.
numarayı bi aradım tatlı bi çocuk
dedim kadın ya da erkek yazmamışsınız o yüzden aramıştım. aa evet ya onu yazmayı unutmuşum ama ev arayan erkek arkadaşın olursa iletişime geçmemize yardımcı olursan sevinirim dedi. ben de "tabi bu vesileyle siz de erkek diye eklersiniz ilana" dedim.
ama çocuğun sesinden öyle bi etkilendim ki o 30 saniyelik konuşma beni bitirdi
sonra çocuğun numarasını kaydettim adını bile bilmiyorum "tatlı çocuk" diye kaydettim
whatsapptan fotoğrafına baktım çok tatlıydı
hemen arkadaşlarımı araştırdım ev arayan bi erkek arkadaş buldum çocuğu aradım açmadı, 5 dk sonra geri aradı. anlattım işte böyle bi arkadaşım var falan filan. sonra bazı sebeplerden (gereksiz ayrıntı yazmıyorum) olmaz dedi ama biz bi muhabbete koyulduk ki anlatamam
tam 1.5 saat muhabbet ettik bugün de yani 4 eylül çocuğun doğum günüymüş şuan ankara dışındaymış bikaç gün sonra gelicem dedi ama buluşuruz falan demedik henüz. staj yapıyomuş mühendis geldi o yüzden arayamadım falan dedi ama benden etkilendi mi bilmiyorummm tekrar arar mı buluşalım der mi bilmiyorum kızlar neler olucak sizce ay çok heyecanlıyım
hala hiçbi ses yok :44:heheh işler yolunda giderse aradığınız evi gerçekten bulmuş olabilirsiniz
bugün öyle kös kös oturuyorum. eve çıkıcam ev arıyorum ekşi sözlüğün duyuru kısmına ilan verdim. sonra ilanlara bakarken süper bi ilan gördüm işte bahçelide ev 550 lira kira ev eşyalı falan oha dedim süper evi buldum.
numarayı bi aradım tatlı bi çocuk
dedim kadın ya da erkek yazmamışsınız o yüzden aramıştım. aa evet ya onu yazmayı unutmuşum ama ev arayan erkek arkadaşın olursa iletişime geçmemize yardımcı olursan sevinirim dedi. ben de "tabi bu vesileyle siz de erkek diye eklersiniz ilana" dedim.
ama çocuğun sesinden öyle bi etkilendim ki o 30 saniyelik konuşma beni bitirdi
sonra çocuğun numarasını kaydettim adını bile bilmiyorum "tatlı çocuk" diye kaydettim
whatsapptan fotoğrafına baktım çok tatlıydı
hemen arkadaşlarımı araştırdım ev arayan bi erkek arkadaş buldum çocuğu aradım açmadı, 5 dk sonra geri aradı. anlattım işte böyle bi arkadaşım var falan filan. sonra bazı sebeplerden (gereksiz ayrıntı yazmıyorum) olmaz dedi ama biz bi muhabbete koyulduk ki anlatamam
tam 1.5 saat muhabbet ettik bugün de yani 4 eylül çocuğun doğum günüymüş şuan ankara dışındaymış bikaç gün sonra gelicem dedi ama buluşuruz falan demedik henüz. staj yapıyomuş mühendis geldi o yüzden arayamadım falan dedi ama benden etkilendi mi bilmiyorummm tekrar arar mı buluşalım der mi bilmiyorum kızlar neler olucak sizce ay çok heyecanlıyım
whatsapptan konuşunca gördü beni tabi bi de aynı okuldayız falan ne bileyim karşılaşırız diye düşündüm çok mu saçma bişey düşündüm acaba :2:Ya kusura bakmayın da çok komik.Sesinden etkilenmek nedir ? Fotoğrafına da bakmışsınız.Sizi görmemiş bile nasıl etkilenecek ki ? Buluşalım dedi diye kabul edelim. Hiç mi korkmuyorsunuz neler oluyor şu ülkede ?
whatsapptan konuşunca gördü beni tabi bi de aynı okuldayız falan ne bileyim karşılaşırız diye düşündüm çok mu saçma bişey düşündüm acaba :2:
ay ben ilk mesajda yazmamışım ki sorun sizde değil bende :26:Aynı okul kısmını kaçırmışım ben.
O zaman olabilir ya neden olmasın.
ay ben ilk mesajda yazmamışım ki sorun sizde değil bende :26:
benden büyük son sınıfta ben 2 deyim ama bişey olmaz herhalde
o sizin tatlılığınızÇok tatlısın valla
Bir şey olmaz tabi ki :) ayrıca kafalarınız uyuşmuş telefonda 2 saate yakın konuştuğunuza göre. Hadi bakalım bir gelişme olursa yaz buraya muhakkak :)
ay ben ilk mesajda yazmamışım ki sorun sizde değil bende :26:
benden büyük son sınıfta ben 2 deyim ama bişey olmaz herhalde
o sizin tatlılığınız
mutlaka yazıcam ama sanmıyorum insan bi günaydın falan yazardı çocuktan ne ses var ne soluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?