Sanırım heyecanlıyım kızlar :)

Ben de senin gibi hep iyi niyetli düşünürüm ama yorumları okuyunca tekrar düşündüm hakkaten başına bela olmasın sonra
Biraz dikkatli davran buluşacaksan da kalabalık bir yere buluş
Ama çok heyecanlıdır ya
Ah flört dönemleri

agır olun bnce yoksa cocuk sızın her begendıgınıze böyle sırnastıgınızı düşünur sonra size cinsellik için yaklasır bence.

=)) bende eşya paylaşım sitesinden bi çocukla tanıştım iki ay önce.Hem de mezun olup memlekete gideceği gün.Son bi umut paylaşmış sayfada bazı eşyalarını.Bana da uyan bişey vardı,sudan ucuz diye atladım hemen.Gün içinde bikaç kere konuştuk ama kanım kaynadı,yakın hissettim kendimi-hemşeriymişiz belki bundan
Sonra eşyayı aldığım kolinin içinden ona ait,maddi demeyelim de-manevi olarak değerli bişey çıktı,o bahaneyle aramış oldum,elinde valizler geldi aldı. Sonrasında mesaj falan attı "dünyada böyle insanlar kalmadı derlerdi,inanmazdım.../Sizden başkası olsa.../Çok iyi birisin,keşke daha önce tanışaydık" falan gibi...
Ben de meylettim accık,yakışıklı - tatlı birşeydi.Kendime yakın da hissettim...
Ama tam o tarihlerde gönlüme başka birisi girdiği için buluşma tekliflerini falan değerlendirmedim bile.
Olsa olurdu yani...Hatta çok da romantik olurdu evlensek falan,torunlara bile anlatılırdı "4 sene aynı şehirde yaşa,ama tam da şehirden ayrılırken,otobüse 5 saat kala tanış.Kader diye buna denir yani" diye
neyse arkadaşım demem o kii arar o seni.
Bulur yani bi bahane.Bu çocukta beni sattığı eşyayla ilgili aramıştı mesela ertesi gün.Seninki de istese "arkadaşın ev buldu mu" demek için bile arar yani

istediğim yoruma cevap verebilirim sizin yaptığınız gibi
kimseden akıl alıcak değilim
saolun yine de : )

Cevap veremezsiniz demedim ki,Akilda vermedim
Karsilikli polemik olacak banlanicaksiniz tamamen iyi niyetli bi mesajdi

ayyy sizin hikaye de çok tatlıymış:)
bakalım bugün neler olucak heyecan dorukta

zaten dedim ya okulda görüşürüm görüşsem, karşılaşma falan sonucu olmalı, okulumuzun da maşallahı var pek kalabalıktır

hiiiç sorun olmucak merak etmeyin çok dikkatliyim

Bence de çok heyecanlı hem çocuk da ilgilenmiş galiba tamamen tek taraflı değil:)
Yine de dikkatli ol çocuğun niyetini tamamen anlamadan yakınlaşma
Bende felaket tellalı anneler gibi oldum :)) ama korkarım böyle şeylerden senden faydalanmaya da çalışmasın yani. Belki de iyi biridir belli mi olıur
Şuan ikilemde kaldım :)

araştırdığım kadarıyla iyi bir çocuğa benziyor
ama belli olmaz tabi
öyle hemen güvenmek yok
ben de etkilenmiş gibi hissediyorum ama bugün ararsa arar, aramazsa bu mevzu kapanır

heheh işler yolunda giderse aradığınız evi gerçekten bulmuş olabilirsiniz

Ya kusura bakmayın da çok komik.Sesinden etkilenmek nedir ? Fotoğrafına da bakmışsınız.Sizi görmemiş bile nasıl etkilenecek ki ? Buluşalım dedi diye kabul edelim. Hiç mi korkmuyorsunuz neler oluyor şu ülkede ?

whatsapptan konuşunca gördü beni tabi bi de aynı okuldayız falan ne bileyim karşılaşırız diye düşündüm çok mu saçma bişey düşündüm acaba :2:

Aynı okul kısmını kaçırmışım ben.

O zaman olabilir ya neden olmasın.
ay ben ilk mesajda yazmamışım ki sorun sizde değil bende :26:
benden büyük son sınıfta ben 2 deyim ama bişey olmaz herhalde

ay ben ilk mesajda yazmamışım ki sorun sizde değil bende :26:
benden büyük son sınıfta ben 2 deyim ama bişey olmaz herhalde

Çok tatlısın valla

Bir şey olmaz tabi ki :) ayrıca kafalarınız uyuşmuş telefonda 2 saate yakın konuştuğunuza göre. Hadi bakalım bir gelişme olursa yaz buraya muhakkak :)

Çok tatlısın valla

Bir şey olmaz tabi ki :) ayrıca kafalarınız uyuşmuş telefonda 2 saate yakın konuştuğunuza göre. Hadi bakalım bir gelişme olursa yaz buraya muhakkak :)
o sizin tatlılığınız
mutlaka yazıcam ama sanmıyorum insan bi günaydın falan yazardı çocuktan ne ses var ne soluk

Bu heycanları çok ararsın sora bulmuşken tadını çıkar olmazsada güzel bi anı olur

o sizin tatlılığınız
mutlaka yazıcam ama sanmıyorum insan bi günaydın falan yazardı çocuktan ne ses var ne soluk

Yok hemen bekleme öyle şeyler. Günaydın yazsaydı pek normal olmazdı bence kaldı ki daha ne birbirinizi gördünüz ne tanışıyorsunuz dur bi bu ne acele :)

Belki akşama doğru bir şeyler yazabilir belki yarın yazar sen çok beklentide olma. En azından aynı okuldasınız okullar açılınca görüşürsünüz bir şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…