Sanırım heyecanlıyım kızlar :)

whatsapptan konuşunca gördü beni tabi bi de aynı okuldayız falan ne bileyim karşılaşırız diye düşündüm çok mu saçma bişey düşündüm acaba :2:

Bence whatsapptan bişeyler yaz gece muhabbet ilerler belki.. Hoşlanmışsın gayet normal bişey bazıları hemen kötüye yormuş :19: Bide faceden falan bak sevgilisi olmasın:37:

Bence whatsapptan bişeyler yaz gece muhabbet ilerler belki.. Hoşlanmışsın gayet normal bişey bazıları hemen kötüye yormuş :19: Bide faceden falan bak sevgilisi olmasın:37:
baktım baktım annesinin kızlık soyadına kadar araştırcaktım utanmasam :D
gayet ilişkisi olmayan hoş bir beyefendi kendisi :D
fotolarının yorumlarına falan da baktım ilişkisi var yazmak istemeyen erkek tribi var mı diye ama hiç öyle kızlardan yorum falan da yok, fake mi diye şüphelendim 2007de açmış faceini, milyon tane fotosu paylaşımı var :D
ne yazıcağımı da bulamıyorum ki bi türlü, bi de stajdaymış şu an işi vardır belki, akşam arar diye umuyorum :52:
çok tatlı sohbetimiz vardı o da çok eğlendiğini söyledi o yüzden arar gibime geliyorrr :55:

şimdik biz kk olarak,ekşicilere kız mı vericez:1:?

yani bilmiyorum..zor gibi:1::1::1:

dimi kızlar?:ssz:

iyide öyle olsa ,niye saatlerce konuşsun ki seninle...

hem artık birbirinizi gördünüz

okulda karşılaşırsanız ...birbirinizi tanımamanız imkansız :)

sabır sadece:34:
staj yapıyomuş dağ tepesinde bi yerdeymiş giresunda, işi vardır belki ondan aramıyodur gece ararsa arar di mi...

Ayyyyy ne hosss heyecan bunlar yaaaa... Iste insan evlenip coluk cocuga karisinca bunlar cooook eskide kaliyor...tabii evliliginde cok güzel taraflari var ama bu ilk heyecanlar,genclik zamanlari , gizli bulusmalar, bi ayri güzel... Kiymetini bilin,tadini cikartin... Tabiiki agirdan alin,dikkatli olun ama direk cani gözüylede bakmaya gerek yok ;) ... Umarim hersey gönlünüzce olur...ararda merak etmeyin,isleri yogundur... Ayyyyy be güzel civil civilsiniz yaaa...

ayh bilemedim ki:17:

ama çok düşünceli biri ise bence aramaz.

gece ya,o bakımdan

ama arayacaktir eninde sonunda...sırf işte ev buldun mu tarzında

sorular soracaktır ..emin ol:16:
of ya lütfen arasın ben çok mutlu olmuştum onunla konuşurken :(
aramazsa baya hayal kırıklığı olucak

Ayyyyy ne hosss heyecan bunlar yaaaa... Iste insan evlenip coluk cocuga karisinca bunlar cooook eskide kaliyor...tabii evliliginde cok güzel taraflari var ama bu ilk heyecanlar,genclik zamanlari , gizli bulusmalar, bi ayri güzel... Kiymetini bilin,tadini cikartin... Tabiiki agirdan alin,dikkatli olun ama direk cani gözüylede bakmaya gerek yok ;) ... Umarim hersey gönlünüzce olur...ararda merak etmeyin,isleri yogundur... Ayyyyy be güzel civil civilsiniz yaaa...
bana hep evde kalıcam gibi geliyo o yüzden çok özeniyorum evlilere :)))

Kızlar çok ekşi muhabbeti döndü umarım bu başlık ekşiye sızmaz :44: sızarsa çocuğun görme olasılığı var :52:

Bu konunun o sitede muhabbeti çoktan dönüyodur şimdi söz konusu şahıs görmüş- görecek olması yüksek ihtimal

sanmıyorum sabahtan beri ordayım ama başlık falan görmedim aman görürse de görsün napiyim yaa

konu kapatılsın lütfen iyice de altlara gider zaten sorun olmaz :D

Back
X