Konu dini içerikli olmasa bile dini öğeler barındırıyor. Ama sanırım bu yasak değildir. Hatta tartışma çıkaracak bir konu hiç değildir.
Ben bebeğime zor kavuştum. Hatta zor kelimesi zemzemle yıkanmış kalır. Eğer izin verseydim ana haberlere konu olacak cinstendi. Geçen bir doktor benden az deneme yapan biri için dünya tıp litaratürüne geçecek kadar deneme yapmış demişti. (Kimsenin moralini bozamam o yüzden sayı veremem)
Yaşadıklarımı unutamıyorum, ne zaman evlat için uğraşan birini görsem canım çok yanıyor, kalbim sıkışıyor.
Nice deli gibi dualar ettiğim anlar oldu, dua etmediğim anlar oldu. Bu bebeği veren gene Allah, muhtemel vakti saatini bekledi. Herşeyi biliyorum, bu konularada aptal biri değilim ama yaradana kırılınır mı çok kırıldım düzelemiyorum.
Bugün 3 aylar hepinizin 3 aylarını kutlarım. Ama dün bunu bile bile arkadaşımla içtim, bugün araba ile mezarlık önünden geçerken müziğin sesini kısmadım ama son anda haber kanalına çevirdim. Dua edemez oldum, şükredemez oldum. Kalbim katılaştı.
canım yasadıkalrımzı hele bebek konusunda bizi çok yıpratıyo benım de büyük küçük kapyıplarım var nicee
hamile kalamayanalr cocugu olmaz denenler üzerime hamıle kaldı doğrudu da büyüttüler bile...bebek sahıbı olma hakkına sahıp olmayı
inanca bağlamayı yersiz buluyorum ben yani dindar olanın olur dindar olmayanın olmaz veya dindar olanın olmaz dindar olmayanın
oluyr diye bir mametamtik yok...bu bir kısmet işi bir sınav işi Allah u teala kimimizi varlığı ile kimimizi yokluğu ile sınav edıyor
mutlaka bu yasadıkalrın sonucu olgunlasmıs organızasyon yapma düşüğnme yanlısı bulma düzeltme konualrında manevi olrk
olgunlasmıssındır ve Allah sen daha iyi bir anne ol diye yasatmısıtr belkı de bunu...diceksın kı e ncie cahıllerın çcopuk psikolojısınden anlamaynalrın
nası oluyo e canım ıste o da onun sınavı sen bebek istreken sınavalrını vermıssın başarılı olmussun şimdi herseyı bütüm muhtesemliği
ile yasama zamanı sen genc bilgisiz tecrübesiz değil aksine görmüş okumsu arastırmıs kaybetmıs ağlamış olgunlasmıs bi kaıdnsın artık
ilk bebeğimi 21 yasımda kaybettım su an 24 yasındayım arada o kadar cok farkj var kı o zamankı ayşe ile sımdıkı arasında sağlar kadar fark
var önce bunu görmek lazım tecrube oturarak kazanılmıyor acı cekıyrosun sabredıyrosun ama hepsi oluyor...en azından bebeğin gelmıs
baksana ben hamile kaldım gene ama diken üstündeyım...bunalrı yasamak zorunda dğeilim diyorsun biliyorum ama dünyaya gelmene karar vermediğin gibi
yasmaak zorunda oldukalrına da sen karar veremezsın ınsanın iradesi cüz i dir kısıtlıdır bizim önümüze yollar koyulur biz o yollardan birini
seçeriz....kader secmektir kesınkes yazılı bir hayatı oynamayız..bu da sınav edildiğimiz noktadır....
3 aylarda içwerek veya mezarlıgın yanındna gecerken sesi açarak Allah a zarar veremezsın birisinde kendını zehırlersın diğerinde
ölü bedenlere saygısızlık etmıs olursun bu sadece seytanın bir oyunu ve vesvesesidir...ve sen vesvesene önem verdıkçe büyür.
şöyle düşün bence ben iyim bebeğim iyi eşim iyi ben istresenm kırk takla atayım Allah istemezse anında hepsini kaybedebilriim o zaman
bana sağlığı ve huzuru vereene şükretmeliyim