- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
Merhaba kızlar,
Bende sizler gibiyim allahım hep beni affet diorum ama zaman zaman isyan ediorum....
Ewlenmeden önce eşimin troid kanseri old. öğrendim sevgiliydik ameliyat oldu sonra evlendik metastas yaptı akciğere sıçradı evlilik yıldönümümüzde ameliyat oldu diger evlilik yıldönümümüzde radyasyon aldı defalarca ...
Daha sonra kontroller ve kendinden gelen bir gebelik ama hüsranla sonlandı kalp atışı yoktu lürtaj oldum sonra 3 ay sonra yine hamile kaldım gene kürtaj oldum ardından doktor doktor gezdik eşimin sperminin 2 milyon ol. öğrendik hemen tüp denedik olmadı..ardından acaba bendede sorun var die düşündündüm kromozom testi yaptırdık.ve bende 3 ve 17 kromozomlarda translokasyon çıktı 2,denedik gene olmadı daha yeni 3, denek gene olmadııı ...
Ve artık yeter dedim bir sinir anındaa kaynanam kızım ağlama dedi demek zamanı deilmiş allah bilir dedii..Tövbe allahım sen affet allah varsaa nie bana ewlat vermio ben n yaptım dedim sonra ztn hastaneye gittik hatırlamıorum ya neler yaşadım neler 10 satıra sığdırdım ama malesef öle deil Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
allah yardımcın olsun yaşadıkların çok zor şeyler valla sabret canım zamanı var demekki