Sanırım kafayı yiyeceğim?!?

Çok geçmiş olsun, umarım sıkıntılarınız bir bir çözülür ama maddi zorluğun üstüne çocuk çok zor
8.000tl kredi 4.000tl kredi kartı 1500 TL eksi bakiye borcum var bu askıya alınma dönemi yüzünden yeni evlendim 14 eylülde ondan bir de. 2. El araba aldım ondan da dolayı 🥺 eşimin de 3000 TL borcu var geçmişten kalan taşınma masrafı vs

8.000tl kredi 4.000tl kredi kartı 1500 TL eksi bakiye borcum var bu askıya alınma dönemi yüzünden yeni evlendim 14 eylülde ondan bir de. 2. El araba aldım ondan da dolayı 🥺 eşimin de 3000 TL borcu var geçmişten kalan taşınma masrafı vs
Düğünde altın takıldı mı belki onlar biraz hafifletir, daha çok yeni evlisiniz evliliğimiz otursun Bi, psikolojik tedavinizi olun, okulu bitirin borçları bitirin sonra cocuk düşünürsünüz bence

Düğünde altın takıldı mı belki onlar biraz hafifletir, daha çok yeni evlisiniz evliliğimiz otursun Bi, psikolojik tedavinizi olun, okulu bitirin borçları bitirin sonra cocuk düşünürsünüz bence
İşte o altınlar hep arabaya gitti

Hayır merdiven altı diye tabir edilen bir yerdi
Seni asla germek değil amacım.
Merdiven altı diyorsun.
Nasıl yaptılar kazıma işlemi çok önemli...
Kürtajdan sonra hamile kaldınız mı hiç.
Maddi sıkıntılar geçer inanın herkesin böyle zamanlari oluyor.
Ben anlatsam benim ki de ayrı bi hikaye ama zaman gecinde Allah doğru kulunu öyle bı feraha erdiriyor ki...
Biraz zaman sadece.

Kafamda beliren tablo şu.
1. Yarınki sınavda başarılı olmak
2. Finale hazırlanıp finalde başarılı olmak
3. Askı dönemim bitince de departman değişikliğine gideceğim
4. Psikolojim ne zaman stabil olursa o zaman bebek yapacağım

Seni asla germek değil amacım.
Merdiven altı diyorsun.
Nasıl yaptılar kazıma işlemi çok önemli...
Kürtajdan sonra hamile kaldınız mı hiç.
Maddi sıkıntılar geçer inanın herkesin böyle zamanlari oluyor.
Ben anlatsam benim ki de ayrı bi hikaye ama zaman gecinde Allah doğru kulunu öyle bı feraha erdiriyor ki...
Biraz zaman sadece.
Hayır kalmadım çünkü 2 sene kimseyle bir şey yaşamadım ve sonra 5 senedir birlikteliğim olan eşimle 2 ay önce evlendim

kendinize bir öncelik belirleyin, öyle her şey masallardaki gibi aynı anda olmaz.bu kadar güncel soruna çocuk yapılmaz zaten şu an.madem okulunuz var 1 dersiniz de kalmış oturun ders çalışın önce onu bir aradan çıkartın okul bitsin.anaokulunda mısınız koca kadınsınız adam niye çocuk gibi ders çalıştırsın size.oturun sessiz sessiz çalışın kendi halinizde.ya da illeee onunla çalışıcam diyorsanız da gidin rica edin ama işten gelmiş adamdan çok da verim alamazsınız.Daha çok yeni evlenmişsiniz e böyle iş olarak da sıkıntıdayken bütün altınları arabaya yatırmak yanlış bir hareket olmuş.Satın arabayı borçlarınıza daha gömülmeden.Borçlarınızı ödeyin sonra siz de işe başlayınca maddiyatı toparlayıp alırsınız.sırf motorlu taşıtlar vergisine %22 küsür zam geldi araba dediğin evden fazla masraflı.kv kp aile çağırır durur he de geç.iyi bir doktora gittim pko varmış demişsiniz bu da çocuğa engel bir durum değil ve bu çok yaygın bir hastalık zaten.doğru zaman geldiğinde (maddiyatınız düzeldiğinde , evliliğiniz oturduğunda (5 senedir beraber olabilirsiniz ama evlilik çok farklı) o zaman bebek denersiniz.Aslında öyle aman aman kötü bir durumunuz yok ama kendinizi zorla depresyona sokmaya çalışıyor gibisiniz.

Hayır kalmadım çünkü 2 sene kimseyle bir şey yaşamadım ve sonra 5 senedir birlikteliğim olan eşimle 2 ay önce evlendim
Ailemde ebe, hemşeri, kadın doğum doktoru baya var.
Bilgim bu sebepten dolayı.
Siz vakit kaybetmeden bebek sahibi olmaya bakın.
Ovulasyon testi alın, internette laboquick testeri baya uygun.
Yumurtlama günlerini mutlaka değerlendirin.
İlk bebeğin kürtaj olmasının riskleri var. Bunlar size mutlaka anlatılmıştır.

Ben onun dersleri ile niye ilgilendim Veli miydim?
Herkes ilgi bekler eşinden.
“para yoksa oturun“ iyiymiş.
sağlık da yok napalım haklısınız hayırlısı

Bilmem ben 30 yaşında adamın dersini takip etmezdim. Onun sorumluluğu.

Benim de param yok şu an ve gitmek istediğim yerlere gidemiyorum. Napiyim ki.. Bekliyorum.

Ayrıca siz yeni evlendiniz yanlış hatırlamıyorsam ve eşiniz bebek istemiyordu. Şu an istiyor mu?

Bizde esimle aksamlari yuksek loans tezi yaziyoruz. Benim 1 yilim var onun 6 ayi. Esinizden ne gibi bir destek beklediniz anlamadim ben. Biz hangimiz mutfaga gidiyorsak digerine meyve getirir su kahve yapar o kadar. O brenden daha yogun calisiyor ben tabletimi alip dizi izliyorum o ders calisirken calismayacaksam. Sonucta button gun calisip yoruluyordur. her aksam esinizden sizinle ayni performansi gostermesini bekleyemezsiniz.

Yanlış anlamayın lütfen,eğer bir gelecek veremeyecekseniz çocuk yapmayın genel olarak söylüyorum. Bu söz sadece size değil bu şekilde olan herkes için söyledim.

Maddi sıkıntılarınız var, henüz okulunuz bitmemiş ve çocuk istiyorsunuz. Lityum demişsiniz bipolar mı teşhisiniz? Eğer öyleyse bu karmaşıklık normal. Lütfen planlı ve de kontrollü yaşamaya çalışın. Öncelik mezun olmak ve maddi durumu düzeltmek olmalı. Sonrasında olacağı varsa çocuk olur zaten. Ancak bu karmaşa ile yapılacak son şey çocuk.

Back
X