- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Sizin adınıza üzüldüm.20 yaşına yeni girmiştim. Eşimden değildi.
Umarım kürtajı ehli birine yaptirmissinizdir da en azindan sıkıntı ollmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin adınıza üzüldüm.20 yaşına yeni girmiştim. Eşimden değildi.
Hayır merdiven altı diye tabir edilen bir yerdiSizin adınıza üzüldüm.
Yani boşu boşuna kafayı yemedimSizin adınıza üzüldüm.
Çok geçmiş olsun, umarım sıkıntılarınız bir bir çözülür ama maddi zorluğun üstüne çocuk çok zorHani kürtaj oldum ya 7 sene önce ondan utana sıkıla da olsa çocuk istiyorum
Kadin doguma git bir kontrol ettir olmadı.Yani boşu boşuna kafayı yemedim
8.000tl kredi 4.000tl kredi kartı 1500 TL eksi bakiye borcum var bu askıya alınma dönemi yüzünden yeni evlendim 14 eylülde ondan bir de. 2. El araba aldım ondan da dolayıÇok geçmiş olsun, umarım sıkıntılarınız bir bir çözülür ama maddi zorluğun üstüne çocuk çok zor
Gittim çok iyi bir doktora polikistik over var dediKadin doguma git bir kontrol ettir olmadı.
Düğünde altın takıldı mı belki onlar biraz hafifletir, daha çok yeni evlisiniz evliliğimiz otursun Bi, psikolojik tedavinizi olun, okulu bitirin borçları bitirin sonra cocuk düşünürsünüz bence8.000tl kredi 4.000tl kredi kartı 1500 TL eksi bakiye borcum var bu askıya alınma dönemi yüzünden yeni evlendim 14 eylülde ondan bir de. 2. El araba aldım ondan da dolayıeşimin de 3000 TL borcu var geçmişten kalan taşınma masrafı vs
O ondan degildir ama ya başka sorun yoksa gecer heraldeGittim çok iyi bir doktora polikistik over var dedi
ağrılı regl oluyorum tek derdi buO ondan degildir ama ya başka sorun yoksa gecer heralde
İşte o altınlar hep arabaya gittiDüğünde altın takıldı mı belki onlar biraz hafifletir, daha çok yeni evlisiniz evliliğimiz otursun Bi, psikolojik tedavinizi olun, okulu bitirin borçları bitirin sonra cocuk düşünürsünüz bence
Seni asla germek değil amacım.Hayır merdiven altı diye tabir edilen bir yerdi
Hayır kalmadım çünkü 2 sene kimseyle bir şey yaşamadım ve sonra 5 senedir birlikteliğim olan eşimle 2 ay önce evlendimSeni asla germek değil amacım.
Merdiven altı diyorsun.
Nasıl yaptılar kazıma işlemi çok önemli...
Kürtajdan sonra hamile kaldınız mı hiç.
Maddi sıkıntılar geçer inanın herkesin böyle zamanlari oluyor.
Ben anlatsam benim ki de ayrı bi hikaye ama zaman gecinde Allah doğru kulunu öyle bı feraha erdiriyor ki...
Biraz zaman sadece.
Ailemde ebe, hemşeri, kadın doğum doktoru baya var.Hayır kalmadım çünkü 2 sene kimseyle bir şey yaşamadım ve sonra 5 senedir birlikteliğim olan eşimle 2 ay önce evlendim
Ben onun dersleri ile niye ilgilendim Veli miydim?
Herkes ilgi bekler eşinden.
“para yoksa oturun“ iyiymiş.
sağlık da yok napalım haklısınız hayırlısı