Sanırım kısmetimiz kapalı:((

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
48
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba. Herkesin derdinin yanında benim derdim belki büyük gibi görünmeyecek ama fikirlerinize ihtiyacım var. Maddi olarak çok çok zor bir dönemdeyiz. Ben çocuğumdan dolayı çalışamıyorum çünkü bakacak kimsem yok:( Açtığım konulara bakarsanız evde birşeyler üretip para kazanmaya çalışıyorum. Ama bir tek sipariş bile alamıyorum. Ürünlerim mi çok kötü yoksa bizim kısmetimiz mi kapalı inanın bilmiyorum. Gelecek 1 liraya bile ihtiyacımız varken inanın ne yapacağımı bilemez durumdayım. Varsa tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum. Beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

Allah başka bir kapı açar inşallah
herkes zaman zaman dar boğazlardan geçmiştir.

evde ne işi yaptığını öğrenebilirmiyim?bende evden calışıyorum belki fikir konusunda yardımcı olabilirim.

evde ne işi yaptığını öğrenebilirmiyim?bende evden calışıyorum belki fikir konusunda yardımcı olabilirim.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler, duvar süsleri, kalem uçları, çubuklu hediyelikler ve magnetler yapıyorum. Zaten daha önce açtığım konularda da mevcut. Ama sipariş alamıyorum ne yazıkki:(( Siz evden ne iş yapıyordunuz? fikir konusunda yardımcı olabilirsenizde ayrıca sevinirim.

Bence büyük bir imtihandan geçiyorsunuz.sabırlı olun. İsyan etmeyin.bol bol dua edin.sonunda elbette bir ferahlık vardır. :)

internette bazı sitelere rahatlıkla üye olup el emeklerini satabilirsin
eğer yaptığın işlerin fotoğrafını çekip görsellere eklersen daha hızlı görülür işin.
umarım bereketiniz artar. Allah kolaylık versin

Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkürler. İnanın denemediğim yol kalmadı. 5000 küsürlerde olan br sayfam var. El emeği satan sitelerin hepsine üye oldum diyebilirim. Yaptığım ürünleri de herkes çok beğeniyor ama yalnızca beğeniyor işte:(( Herkesin yaptığından farklı şeyler yapıyorum ama yinede yok yok yok. İnanın benim yaptıklarımın yanına bile yaklaşamayacak ürünlere siparişler yağıyor ama bende yok maalesef:(

canım bende aynı durumdaydım iş bulamıyodum.şuan evde bi kaç tane tekstile bağlı olarak dikşiş dikiuorum ve inanılmaz pra kazanıyorum allahıma bin şükür gidip bi tekstile söyle evde çocuğum var dışarıda çalışamıyorum diye eve makine getip evde dikmeye başla.hem yapıp satarsın hem tekstile bağlı çalışırsın.ayrıca dikişi öğrenmek inan bi kaç gün sürüyo..allah yardımcın olsun..

canım bende aynı durumdaydım iş bulamıyodum.şuan evde bi kaç tane tekstile bağlı olarak dikşiş dikiuorum ve inanılmaz pra kazanıyorum allahıma bin şükür gidip bi tekstile söyle evde çocuğum var dışarıda çalışamıyorum diye eve makine getip evde dikmeye başla.hem yapıp satarsın hem tekstile bağlı çalışırsın.ayrıca dikişi öğrenmek inan bi kaç gün sürüyo..allah yardımcın olsun..

Tekrar teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. İnanın çok ama çok çabalıyorum ama maalesef birşey elde edemedim daha bakalım herhalde kısmetimiz kapalı bu aralar. Ama yakında açılmazsa artık halimiz gerçekten harap:(

Tekrar teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. İnanın çok ama çok çabalıyorum ama maalesef birşey elde edemedim daha bakalım herhalde kısmetimiz kapalı bu aralar. Ama yakında açılmazsa artık halimiz gerçekten harap:(

bence bi tekstille görüş derim ama yinede sen bilirsin.

bence bi tekstille görüş derim ama yinede sen bilirsin.

İnan çok isterim. Ama hem dikişi bilmiyorum hemde Gebze'nin kenar mahallelerinden birinde yaşıyorum. Tekstil buralarda maalesef hiç yaygın değil:( Konumu okuyan bütün arkadaşlardan rica ediyorum. Açtığım konulara bakıp ürünlerimi inceleyin. Sizin olmasada birilerinin mutlaka ihtiyacı vardır. Bana yönlendirirseniz çok ama çok mutlu olurum.

Canım benim Allah yardımcın olsun.
Ben dua ile (tesbihat) aştım çok şükür.
Tam olarak refaha kavuşamadım tabi ki hala çok sıkıntımız var ama o ağır sınavı Rabbime sığınarak atlattım.

Aynen bende bir buçuk senedir rabbime sığınarak birçok zorluğu atlatabiliyorum. Çok şükür Allahıma. Ama üzüldüğüm konu şu boş oturmuyorum. Sürekli çabalıyorum. Denemediğim yol kalmadı ama insanın kısmeti basireti bu kadarmı bağlı olur. Bir tek sipariş alamazmı bunlara çok üzülüyorum. Ha hiçbir çabam olmasa zaten anlayacağım ne yaptınki ne bekliyorsun diyeceğim.

Arkadaşlar bana başka yönlendirmelerde bulunacak yada evden yapabileceğiş işler konusunda yardımcı olabilecek kimse yokmu?

Back
X