Sanırım korkuyorum bende bir şey olacak diye . Pek mantıklı değilde duygusal yaklaşıyorum . Sen peki sezeryanda gece yapılan iğne nedir ? Biliyor musunuzÇatınızın dar olduğunu ve bebeğinizin yukarıda olduğunu artı doğururken çok zorlanacağınızı doktorunuz söylemis zaten üstelik beklemişsiniz yine bir şey değişmemiş. Çatı darlığı çok sıkıntılı bir durum. İnat edip normal doğura bilirsiniz ama doğum esnasında diğer insanlara göre daha çok ağrı çekeceksiniz çünkü çatınız sıkıntılı. Ayrıca yırtılma ve kesme işlemi de olacak çünkü çatınız yeteri düzeyde düzgün açılmadığı için bebek çıkamayacak. Eşiniz size yanlış bir şekilde sıkıntısını belli etmiş olabilir ama bence haklı. Doktorunuzu dinleyip sezaryen olun.
Çok kötü şeyler oldu derken Allah korusun iyisiniz dimi ? Ben genel olarak doğumdan korkuyorum sanırım .Bence de sezeryan olun çatiniz dar. Benimde çatim dardi normal dogum yaptim keşkede yapmasaydim. Çok kotu seyler oldu. Sizi anlatip korkutmakta istemiyorum. Çati darligi bebek ölümüne kadar varabiliyor iyi düşünün. Hani saglikla dogsa da o bebek çikmakta zorlanacak. Sezeryanda korkulu sey degil onca kadin yapiyorsa sizde yaparsnz. Bu bebegimi doktorda tmm derse sezeryan yapicam.
Yok onu bende bilmiyorum hiç doğum yapmadım. Hamileyim bende su an.Sanırım korkuyorum bende bir şey olacak diye . Pek mantıklı değilde duygusal yaklaşıyorum . Sen peki sezeryanda gece yapılan iğne nedir ? Biliyor musunuz
Bebegim dogumda zorlandi 2 gun sonra kaybettim. Ama benim bebegim iriydi 4 kl. Aslinda korkulacak bir seyde yok benim dogumum ekstra zor oldu. Doktorlari dinle sezeryan derse normal diye diretme.Çok kötü şeyler oldu derken Allah korusun iyisiniz dimi ? Ben genel olarak doğumdan korkuyorum sanırım .
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYok onu bende bilmiyorum hiç doğum yapmadım. Hamileyim bende su an.
Çok üzüldümBebegim dogumda zorlandi 2 gun sonra kaybettim. Ama benim bebegim iriydi 4 kl. Aslinda korkulacak bir seyde yok benim dogumum ekstra zor oldu. Doktorlari dinle sezeryan derse normal diye diretme.
SezeryanmiÇok üzüldümSalı günü doğuma giriyorum
Allah korusun üzüldüm açıkçası sizin için . Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Sizinde Allah uzun ömürler versin. Salı günü kısmetse giriyorum doğuma inşallahBen normal doğumu rahat yapabilecek kadınlardan olmama rağmen ilk doğumum 16 saat sürdü. Bebeğin gözlerine kan oturmuştu. Her şeyi geçtim şu an normal doğum sonrası dağılan vajinamı düzeltmek için ameliyat olmak zorunda kaldım. Doktorunuz sizi uyarmış. Şimdiki aklım olsa kesinlikle sezaryen olurdum. Neden kararsız kalıyorsunuz ki? Normal doğum diye ısrarcı olmayın. Madalya takmıyorlar. Zaman geçtikçe sizin için daha zor olacak. Hele ki doğum süresi uzarsa bebek için nefes problemi bile olabilir.
Sağlıkla kucağınıza alın. Kendiniz ve bebeğiniz için en iyisi olur inşallah.Allah korusun üzüldüm açıkçası sizin için . Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Sizinde Allah uzun ömürler versin. Salı günü kısmetse giriyorum doğuma inşallah
Allah korusun sizde baya şey yaşamışsınız . Allahım bir daha yaşatmasın .. bende Salı günü doğuma gidiyorum inş hayırlısıylaBen normal doğumu rahat yapabilecek kadınlardan olmama rağmen ilk doğumum 16 saat sürdü. Bebeğin gözlerine kan oturmuştu. Her şeyi geçtim şu an normal doğum sonrası dağılan vajinamı düzeltmek için ameliyat olmak zorunda kaldım. Doktorunuz sizi uyarmış. Şimdiki aklım olsa kesinlikle sezaryen olurdum. Neden kararsız kalıyorsunuz ki? Normal doğum diye ısrarcı olmayın. Madalya takmıyorlar. Zaman geçtikçe sizin için daha zor olacak. Hele ki doğum süresi uzarsa bebek için nefes problemi bile olabilir.
Amin inşallah tüm bu yolda olanlara mevlam kolaylıklar versin. Dua edin benim içinSağlıkla kucağınıza alın. Kendiniz ve bebeğiniz için en iyisi olur inşallah.
Evet sezeryanSezeryanmi
Suni sancı diğer sancı dan daha ağır diyorlar tabi bilmiyorumBen normal doğum yapanlardanım, doğumum 5.5 saat sürdü ama açılmam az olunca ne yazık ki suni sancı aldım.
Sezaryen hakkında bilgim yok ama doktorunuz bunu uygun gördüyse dinleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?