Sanırım kötü bir şey yaptım.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar ya 6 aylık bebeğimle beraber duş alayım ten teması olsun dedim. Çalışmaya başladım bu yüzden ayrılık korkusu yaşamasını belki biraz olsun engeller dedim ya da onu tenimde hissetmek bana da iyi gelecekti. Banyoya girdik bir sorun yoktu başta. Sonra bir anda bana dönmeye çalıştı döndü ve tutundu titriyor gibi geldi çıktık sonra. Hatta çıkınca çok ağladı. Şuan uyuttum sallıyorum. Ellerini yumruk yaptı. Sıkıyor. Acaba ona kötülük mü yaptım ya. Aslında amacım başkaydı. Bebekler sevmez mi böyle olmasını. Yaşayan var mı benzer bir şey? Ne yapmalıyım ya kendimi kötü hissediyorum.

Kızlar ya 6 aylık bebeğimle beraber duş alayım ten teması olsun dedim. Çalışmaya başladım bu yüzden ayrılık korkusu yaşamasını belki biraz olsun engeller dedim ya da onu tenimde hissetmek bana da iyi gelecekti. Banyoya girdik bir sorun yoktu başta. Sonra bir anda bana dönmeye çalıştı döndü ve tutundu titriyor gibi geldi çıktık sonra. Hatta çıkınca çok ağladı. Şuan uyuttum sallıyorum. Ellerini yumruk yaptı. Sıkıyor. Acaba ona kötülük mü yaptım ya. Aslında amacım başkaydı. Bebekler sevmez mi böyle olmasını. Yaşayan var mı benzer bir şey? Ne yapmalıyım ya kendimi kötü hissediyorum.
Boyle yapinca ayrilik korkusu yasamiyacaginimi dusundunuz yanlis anlamayin dacok garip geldiniz bana
Kormayin bisey olmaz ama tekrarlamayin bi daha yaptiginiz yanlis bence

Korkmuştur alışkın olmayınca

Kuruyorum temas edin

Benim oğlum yıkanmayı sevmezdi ben bu yaşımda dahi yüzden su akmasını sevmem

Tedirgin olmuştur uyuyunca geçer

Meme emiyorsa o teması uzun tutun bir süre

Kötü bir şey yapmamışsınız üzülmeyin
Çıktığım gibi emzirdim sarıldım. Umarım geçer hala yumruk yumruk eller. Destek için teşekkür ederim.

Ilk kez yaptığı için yadırgamış olabilir. O kaygan his de korkutucu gelmiş olabilir. Ben kızım o aylardayken duşakabinde oturup kucağımda emzirme pozisyonuna yakın ve yüzü bana dönük bir şekilde tutarak yıkıyordum. Öbür türlü hareket halinde olabildiği için güvende hissetmiyordu.

Boyle yapinca ayrilik korkusu yasamiyacaginimi dusundunuz yanlis anlamayin dacok garip geldiniz bana
Kormayin bisey olmaz ama tekrarlamayin bi daha yaptiginiz yanlis bence
Ben düşününce yanlış olduğunun farkına var adım. Sonradan işte korkunca kendşmş kötü hissettim. Ten teması kucağıma almam ona iyi gelir gibi geldi. Çok ağlıyordu. Başta gülümsedi hatta bende hoşuna gitti diye düşündüm sonra iite böyle oldu.

Lütfen bilip bilmeden cahilce şeyler yapmayın. Onları çok dikkatli yıkamak lazım

Back
X