Sanırım Kurtuldum!

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Şu konumu biliyorsunuz: Narsistmiş! 😱

Bugün sabah çıkan kavgada, apar topar evden çıkmak zorunda kaldım. Hiçbir şey alamadım, kaçtım resmen. Ailemin yanına dönüyorum.

Şu an sanırım şok geçiriyorum çünkü ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum. Kızlar okuluma çok üzülüyorum.
Ben ne yapacağım şimdi?

Son düzenleme:

Bugün sabah çıkan kavgada, apar topar evi terkettim. Hiçbir şey alamadım, kaçtım resmen. Ailemin yanına dönüyorum.

Şu an sanırım şok geçiriyorum çünkü ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum. Kızlar okuluma çok üzülüyorum.
Ben ne yapacağım şimdi?
yeniden sıfırdan bir hayat kuracaksın kendine canım

Bugün sabah çıkan kavgada, apar topar evi terkettim. Hiçbir şey alamadım, kaçtım resmen. Ailemin yanına dönüyorum.

Ben ne yapacağım şimdi?
Kuzum sakın ol sağlıklı ve mantıklı düşün olur mu. Birde bak orası senin evin öyle kaçan başkalarını ekmeğine yağ sürer. Bosanacaksan dahi evine eşyalarına sahip çık hemen kale yi terketme

Tatlım yurtta kal geçici süre. Döndüğünü kimseye söyleme. Okula bir saaat erken gider, gece okulun içinde yurt varsa orada kalırsın. Boşver. Anasının dizinde ağlamaya devam etsin o. Sen okulunu mutlaka bitir. Yeniden kurmak vs sonradan olacak bir şey. Yatay geçiş vs gibi bir şey sorgula mutlaka. Annenlere, babanlara mutlaka tembihle.

Şimdi eve gitsen bile sonra çaktırmadan ya yurtta ya da annenle bir arkadaşın evinde gizlice bile kalabilirsiniz. Dert etme. Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kurtulursun. Şimdi hemen sana taktik uygular, dikkat et.

Ailen okulun icin bi cözum bulur belki.Beraber donüp ev tutmak gibi.Cekmeye devam etmediginize cok sevindim.Psikolojiniz bozulup,okulunuz nasıl devam edecekti ki?

Ohhhh cok sevindim en azindan birimiz kurtulduk.insallah sorunsuz sikintisiz bu is biter. Senin icin cok dua edecegim sende bana et olurmu.narists insan gecrketn cok zor. Hasta olacagim bende.hayatim duzene giremiyor 1 girde 2 kotu oluyor ben suan hicbiyere kpirdayamam. Lutfen geri donme sakin

Canım, ne oldu ne geçti aranızda.

Okulun için çok bi şey kalmamıştı zaten, emin ol ailenin yanında kafan rahatken daha iyi bile bitirirsin. Hocalarınla konuş muhakkak bu durumu onlar da yardımcı olcaklardır. Önce bi kafanı topla canım
İnan olay nasıl gelişti anlamadım bile, o ruh hastası ve anası bir baktım ortalığa geçmiş anneme bağırıyorlar. Annem gelmişti bir iki günlüğüne yanıma. Ben de çıldırdım, bana yaptıkları da var hepsi birden patladı. Apar topar elime geleni aldım çıktım evden, ailemin yanına dönüyorum.

Okul hallolur.
Zaten bahar dönemi yeni başlayacak, biraz vaktiniz var. Bölümünüz ne bilmiyorum ama gerekirse gidin hocalarla konusun, sadece sınav haftası git gel yapın.. Yada bir ay kadar kendinize zaman verin, öyle devam edin..
Hocalarımın numaralarını aldım ama ne söyleyeceğim inan bilmiyorum, kafamı toplayamıyorum.

Back
X