Annem bir kaç günlüğüne ziyarete gelmişti, bu arada bana ettikleri tüm eziyetleri de biliyordu. Geldi güzelce konuştu onlarla, hatta o annesi beni savundu düşün öyle bir numara yaptılar ki. Kendilerini acındırmaktan tut, tüm suç sadece oğlununmuş gibi davranmaya kadar. Tabi hepsi taktik ben biliyorum ancak annem bilmiyor, annem seviniyor neyse güzellikle hallettik diye. Bugün annem dönecekti, ben mutfaktaydım bir baktım bağrış koptu. İçeri gittim annemi almışlar aralarına kavga ediyorlar, bende sigortalar attı, yaptıkları herşeyi yüzlerine vurdum. Meğer bir gece önceden benim babamı arayıp, annemin dediklerini saptırma saptıra anlatmışlar. Ana oğul plan yapmışlar benim elimde kalan üç beş kuruşu da alıp annemle göndermek için. Benim gideceğimi düşünmüyorlardı, annem gidince beni dımdızlak göndermeyi planlıyorlardı. Ben de kalktım üç beş eşya ne varsa aldım elime, gerekli olanları da aldım. Annemi de aldım vurdum kapıyı çıktım. Ruh hastası oğlu, ben evden çıkarken arkamdan "versin parayı" diye yırtınıyordu.