Sanırım Kurtuldum!

Şu konumu biliyorsunuz: Narsistmiş! 😱

Bugün sabah çıkan kavgada, apar topar evi terkettim. Hiçbir şey alamadım, kaçtım resmen. Ailemin yanına dönüyorum.

Şu an sanırım şok geçiriyorum çünkü ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum. Kızlar okuluma çok üzülüyorum.
Ben ne yapacağım şimdi?
Ailenizin olduğu şehirde bölümünüz varsa geçiş yapamıyorsanız bile özel durumlu öğrenci olarak bulunduğunuz şehirdeki üniversitede devam edebilirsiniz. Bir araştırın. Çok geçmiş olsun.

Ailenizin olduğu şehirde bölümünüz varsa geçiş yapamıyorsanız bile özel durumlu öğrenci olarak bulunduğunuz şehirdeki üniversitede devam edebilirsiniz. Bir araştırın. Çok geçmiş olsun.
Özel durumlu öğrenci mi? Aaa bilmiyordum. Ailemin olduğu şehirde var bölümüm ama yatay geçiş tarihleri geçmiş. Nereye başvurmam gerekiyor bunun için?
Teşekkür ederim

Annem bir kaç günlüğüne ziyarete gelmişti, bu arada bana ettikleri tüm eziyetleri de biliyordu. Geldi güzelce konuştu onlarla, hatta o annesi beni savundu düşün öyle bir numara yaptılar ki. Kendilerini acındırmaktan tut, tüm suç sadece oğlununmuş gibi davranmaya kadar. Tabi hepsi taktik ben biliyorum ancak annem bilmiyor, annem seviniyor neyse güzellikle hallettik diye. Bugün annem dönecekti, ben mutfaktaydım bir baktım bağrış koptu. İçeri gittim annemi almışlar aralarına kavga ediyorlar, bende sigortalar attı, yaptıkları herşeyi yüzlerine vurdum. Meğer bir gece önceden benim babamı arayıp, annemin dediklerini saptırma saptıra anlatmışlar. Ana oğul plan yapmışlar benim elimde kalan üç beş kuruşu da alıp annemle göndermek için. Benim gideceğimi düşünmüyorlardı, annem gidince beni dımdızlak göndermeyi planlıyorlardı. Ben de kalktım üç beş eşya ne varsa aldım elime, gerekli olanları da aldım. Annemi de aldım vurdum kapıyı çıktım. Ruh hastası oğlu, ben evden çıkarken arkamdan "versin parayı" diye yırtınıyordu.
Insallah kararlı durur hayatını ziyan ve mahvetmezsın.

Özel durumlu öğrenci mi? Aaa bilmiyordum. Ailemin olduğu şehirde var bölümüm ama yatay geçiş tarihleri geçmiş. Nereye başvurmam gerekiyor bunun için?
Teşekkür ederim
Hemen gidip okulun öğrenci işleri ile görüşün diğer dönem için başvurunuzu yapın yönlendiriyorlar. Ben öyle bitirmiştim okulumu.

Hemen gidip okulun öğrenci işleri ile görüşün diğer dönem için başvurunuzu yapın yönlendiriyorlar. Ben öyle bitirmiştim okulumu.
Yatay geçiş gibi değil bu şöyle düşünün, sadece oradan ders alıyorsunuz diplomanızı yine kendi okulunuzdan alıyorsunuz.

Tamam, yarın gideceğim. Peki benim o okuldan aldığım derslerle, şu an yaşadığım yerdeki okuldaki dersler uyuşmazsa bir sıkıntı oluyor mu?

Tamam, yarın gideceğim. Peki benim o okuldan aldığım derslerle, şu an yaşadığım yerdeki okuldaki dersler uyuşmazsa bir sıkıntı oluyor mu?
Yani benim uyuşmuştu. İçerik olarak aynı oluyor bazen isim biraz farklı oluyor. Onu da kendi okulunuzun öğrenci işleri ile görüşüp öğrenebilirsiniz.

Atlantistebiranka Atlantistebiranka önceki konunu görmüştüm ama okumamıştım , sadece kendini düşünen biri old. İçin narsist diye söylediğini düşünmüştüm, kişilik bozukluğu olarak düşünmemiştim, keşke öteki türlü olsaydı, yaşadıklarına çok üzüldüm, hem çok geçmiş oldun hem de gözün aydın diyorum sana . Hukuki süreci bilmiyorum ama ayrılırken kesinlikle psikolojik durumundan bahset , muhtemelen inkar edecek ama o zaman heyet gibi birşeye giriyor yanlış da yönlendirmek istemiyorum ama , sonrasında zaten çıkar akli dengesinin ne olduğu. Uzaklaştırma kararı al gerekirse koruma talep et ama mutlaka okulunu bitir yüze yüze kuyruğuna gelmişsin zaten. Aynı sebepten değil ama üniversiteyi yarıda bırakan biri olarak söylüyorum lütfen ama lütfen okulunu bitir. O pisliği de senden uzak tutacak ne önlem varsa onu almaya bak anasıyla ağlasın dursunlar.

Atlantistebiranka Atlantistebiranka önceki konunu görmüştüm ama okumamıştım , sadece kendini düşünen biri old. İçin narsist diye söylediğini düşünmüştüm, kişilik bozukluğu olarak düşünmemiştim, keşke öteki türlü olsaydı, yaşadıklarına çok üzüldüm, hem çok geçmiş oldun hem de gözün aydın diyorum sana . Hukuki süreci bilmiyorum ama ayrılırken kesinlikle psikolojik durumundan bahset , muhtemelen inkar edecek ama o zaman heyet gibi birşeye giriyor yanlış da yönlendirmek istemiyorum ama , sonrasında zaten çıkar akli dengesinin ne olduğu. Uzaklaştırma kararı al gerekirse koruma talep et ama mutlaka okulunu bitir yüze yüze kuyruğuna gelmişsin zaten. Aynı sebepten değil ama üniversiteyi yarıda bırakan biri olarak söylüyorum lütfen ama lütfen okulunu bitir. O pisliği de senden uzak tutacak ne önlem varsa onu almaya bak anasıyla ağlasın dursunlar.
Uzaklaştırma kararı çıkartacağım. Artık keşke demiyorum ben, kuş gibi özgürüm artık. O kapkara kalpleriyle beni bataklığına çeken iblislerden kurtuldum. Allahım kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.

Bu tarz insanların kafası biraz farklı çalışıyor, o bitirdim diyince bitmiş görüyor ilişkiyi. Sizi ikna etmek için elinden gelen tüm şirinlikleri, özür dileme, ağlama her yolu deneyecektir.

Eski konunu şimdi okudum kaçman hayrına olmuş
Peki o kactigini biliyor mu şu anda ?
Okul konusunu bilmiyorum onun yaşadığı şehirde mi okuyordun ailenle aynı şehirde mısın?
Allah yardimcin olsun

İnan olay nasıl gelişti anlamadım bile, o ruh hastası ve anası bir baktım ortalığa geçmiş anneme bağırıyorlar. Annem gelmişti bir iki günlüğüne yanıma. Ben de çıldırdım, bana yaptıkları da var hepsi birden patladı. Apar topar elime geleni aldım çıktım evden, ailemin yanına dönüyorum
pislikler sizin bu konularınızı okuduktan sonra rüya görmeyen ben eski yaşadıklarımı görüyorum en son gördüğümde hasta yatagında zorla nefes almaya çalışarak bana bişey söylemeye çalışıyordu. İnşallah bin beterini yaşatacak insanlar çıkar bu anne oğulun karşısına

pislikler sizin bu konularınızı okuduktan sonra rüya görmeyen ben eski yaşadıklarımı görüyorum en son gördüğümde hasta yatagında zorla nefes almaya çalışarak bana bişey söylemeye çalışıyordu. İnşallah bin beterini yaşatacak insanlar çıkar bu anne oğulun karşısına
Binbir umutla kurduğum yuvamı yıktılar. Psikolojimi bozdular. Şimdi benim evimde yatıp kalkıyorlar dilerim allahtan, bana ettiklerini misliyle çeksinler.

Çok çok sevindim Atlantis, okul işini illa ki halledersin memleketine geçiş yapana kadar dondurursun gerekirse ailen arkanda. Bu hasta manyakları bı sene daha çekmekten kurtuldun. Elindeki üç beş kuruş dediğin kenara koyduğun biriktirdiğin para mı?

Çok çok sevindim Atlantis, okul işini illa ki halledersin memleketine geçiş yapana kadar dondurursun gerekirse ailen arkanda. Bu hasta manyakları bı sene daha çekmekten kurtuldun. Elindeki üç beş kuruş dediğin kenara koyduğun biriktirdiğin para mı?
Evet, buradan sağolsun bir üye bana fikir verdi okulla ilgili. Şimdi onunla uğraşacağım. İnşallah olur.
Çok az biriktirdim, hatta onu da bilet parası yaptım. O bahsettiği benim elimden aldıkları altınlardan kalan 3bin kadar bir şey. O ruh hastası onun peşine düşüyor işte.

Back
X