- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
söyleyipmi gittiniz ? sessizce gitmek gerekiyormuş demiştinizAnlamadım bile, en son baktığımda o ruh hastası annesinin dizine yatmış ağlıyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söyleyipmi gittiniz ? sessizce gitmek gerekiyormuş demiştinizAnlamadım bile, en son baktığımda o ruh hastası annesinin dizine yatmış ağlıyordu.
Öyle planlıyordum zaten. Benden önce o ruh hastası ve annesi benim elimde ne var ne yok alıp göndermeyi planlamışlar zaten.söyleyipmi gittiniz ? sessizce gitmek gerekiyormuş demiştiniz
Naptın canım herhangi bi şekilde rahatsız ediyor mu şuan o pislikÖyle planlıyordum zaten. Benden önce o ruh hastası ve annesi benim elimde ne var ne yok alıp göndermeyi planlamışlar zaten.
Hiçbir şey yokken ortada bir anda annesiyle annemin üstüne gelmeye başladılar. Planladıkları gibi ilerlemedi diye çıldırdılar. Onlar sözde beni tatile gönderecekti, anneme "kalan parayı anneme bırak oralarda düşmesin" falan dedi. Annem de hayır kızım ne yapacak duruyor işte deyince narsist çıldırdı. Apar topar kaçtık evden.
Hayır, akşam komşum mesaj attı. Evime ne kadar sülalesi varsa doldurmuşlar.Naptın canım herhangi bi şekilde rahatsız ediyor mu şuan o pislik
Gerçekten o kadar seviniyorum ki senin adına her yazdığın bi ayrıntıda. Pis fikirli insanlar.Hayır, akşam komşum mesaj attı. Evime ne kadar sülalesi varsa doldurmuşlar.
Aramasın zaten, açmam. Kurtuldum diye sadaka vereceğim. Bir de boşasam oh.
Ben canım burnumda kıyafet almaya çalışıyorum, anası arkadan bağırıyor "bırak oğlum, ben sana bakarım. Boşa bunu" diye.Gerçekten o kadar seviniyorum ki senin adına her yazdığın bi ayrıntıda. Pis fikirli insanlar.
Anası da aynı kendi de. Böylesi hayırlıymış kuzucum, yat kalk vallahi dua et, böyle kötü insanlarla okulun bitmesini beklesen senin psikolojin yerle bir olurdu.Ben canım burnumda kıyafet almaya çalışıyorum, anası arkadan bağırıyor "bırak oğlum, ben sana bakarım. Boşa bunu" diye.
Allahım dünya varmış ya, ne diye çektim bu kadar işkenceyi. Ama erken gelseydim ailem belki beni suçlardı, o kadar iyi rol yapıyorlar ki. Annem gözüyle şahit oldu neler yaşadığıma da eliyle çıkardı beni.
İnşallah, Rabbim yüzüme baktı galiba. Bir gün öncesinden içim çıkana kadar ağladım, annem gidince bana neler yapacaklar kimbilir diye.Anası da aynı kendi de. Böylesi hayırlıymış kuzucum, yat kalk vallahi dua et, böyle kötü insanlarla okulun bitmesini beklesen senin psikolojin yerle bir olurdu.
Artık çok daha güzel Bi hayat var yaşayacağın![]()
Aynen öyle kuzucum çok şükürİnşallah, Rabbim yüzüme baktı galiba. Bir gün öncesinden içim çıkana kadar ağladım, annem gidince bana neler yapacaklar kimbilir diye.
Tekrar kuracağım hayatımı adım adım.,![]()
Evet, buradan sağolsun bir üye bana fikir verdi okulla ilgili. Şimdi onunla uğraşacağım. İnşallah olur.
Çok az biriktirdim, hatta onu da bilet parası yaptım. O bahsettiği benim elimden aldıkları altınlardan kalan 3bin kadar bir şey. O ruh hastası onun peşine düşüyor işte.
kesinlikle katılıyorum. Ayrıca şu an sülaleyi toplamalarında bile bir amaç var. Kendi yaptıklarına destek almak için sizi kötüleyecekler her normal hareketinizi bambaşka anlamlar katarak anlatacaklar. Ayrılık sonrası evrelerinde vardı böyle bişey kanıt toplamak iftira atmak gibi tam hatırlamıyorum.Senden kurtulmayı planladığına göre kendine yeni bi kurban bulmuş olabilir, bı sorustur istersen bosanirken işine yarar
Avukat arıyorum zaten.İki konunuzu da takip ediyordum. Çok da şey öğrendim sizlerden narsizm konusunda. Allah yardımcınız olsun. Avukatınızı iyi seçin lütfen. Yanlarına kalmasın hiçbir şey![]()
Sonuna kadar savaşacak güce sahip olduğunuz o kadar belli ki yazılarınızdan. Kolaylıklar dilerim.
Ne anlattıkları inan umrumda değil. Zaten ben onlardan önce hepsine bana yaptıklarını anlatmıştım. Hepsi ne mal olduklarını biliyor. İster hak versinler ister vermesinler.kesinlikle katılıyorum. Ayrıca şu an sülaleyi toplamalarında bile bir amaç var. Kendi yaptıklarına destek almak için sizi kötüleyecekler her normal hareketinizi bambaşka anlamlar katarak anlatacaklar. Ayrılık sonrası evrelerinde vardı böyle bişey kanıt toplamak iftira atmak gibi tam hatırlamıyorum.
Edepsiz kadın, terbiye yerlerde. Anaya bak oğluna al işte. Aile terbiyesi denen şey işte böle noktalarda ortaya cıkıo. Böle anadan ne görüp ne alacak ki oğluBen canım burnumda kıyafet almaya çalışıyorum, anası arkadan bağırıyor "bırak oğlum, ben sana bakarım. Boşa bunu" diye.
Allahım dünya varmış ya, ne diye çektim bu kadar işkenceyi. Ama erken gelseydim ailem belki beni suçlardı, o kadar iyi rol yapıyorlar ki. Annem gözüyle şahit oldu neler yaşadığıma da eliyle çıkardı beni.
Annesi hazmedemedi beni. Ezmeye, yönetmeye, köle gibi oğluna kullandırmaya çalıştı da elinde patladı. Bütün hırsı, içinin yangını ondan. Allah biliyor ya, yanına kalmasın.Edepsiz kadın, terbiye yerlerde. Anaya bak oğluna al işte. Aile terbiyesi denen şey işte böle noktalarda ortaya cıkıo. Böle anadan ne görüp ne alacak ki oğlu
Guclu olmalisin.beni bitirdiler falan diye uzme kendini.
[/QUO hayır aksine Atlantis çok güçlü ve ben onun tavrını hayranlıkla takip ediyorum. Okul hayatı iş hayatı derken yepyeni bir yol çizecek kendine![]()