Sanırım mutsuz bir evliliğim var ve hep oyle gidecek

Mutlulukmu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
103
45
18
35
En son 2018 de konu açıp sonrasında hayatıma dönmüşüm aradan Gecen iki sene de çok şey yaşadım kendi başıma içimde çözmeye içimde aşmaya çalıştım o kadar yazacak anlatacak çok şey var ki kimsenin içini baymak istemyrm zaman içinde eşimin ailesinin haksızlıklarıni yaşarken arada görmediğim eşimin hakaretleri eziyetleri olmuş taa ki bu sabaha kadar affedip arkaya bakmadım meğerse bende kendime de haksızlık yapmışım sabah kalktık onun en sevdiği kahvaltı çeşitlerinden hazırlarken tv de haberleri izlyr dedim ki gülerek hafta içi tüm haberleri veryrlar hafta sonuna bsy kalmyr o yuzden bazen haberler saçmalıyor dedim eşimde yarım saat sonra kanal değiştirecek dedi ki bunlarda saçmaladı bende dedim sna dedim ya haber kalmamış bunlara diye baktım bağırmaya başladı sen kimsin Yeter artık beni eleştirip duryrsn bıktım snin bu lafından ikide bir dyrsn sna demiştim şok oldum öylece baktım dedim niye bana bu kadar doldun ben sna ne dedim ki bi tv yuzunden bana yaptığına bak sen sorun görmemişsin yazıklar olsun dedim ordan başladı bna hakaretleri küfürleri şok oldum ne dddim ki ben sna bu kadar bna hakaret edecek kadar yerler altına aldın kırmak bu kadar kolay mı oldu parça parça etmek ramazan boyunca tuttuğum oruçları bna zehir etti sürekli aşağılama hakaret yaptığım tek şey susmak diğer odaya gitmek en son dayanamadım bugün artık sinir krizi gecirecektim temizliği utusu en güzel sevdiği yemekleri her şey önüne gelyr tamamen çocukla Bn ilgilenyrm ona bile birakmyrm geçen yıl ehliyetimi aldım kavga ederken arada dyr bnm sayemde ehliyetini aldın adam oldun diyecek bşy bulamadım bu kadar insan değilmişim çocuktan önce yıllarca çalıştım emek verdim iki yıldır evdeyim her şeyi başıma kalkyr gözüne gelyr lafını edyr konuşacak kimsem yok daha doğrusu anlayacak kimse yok o yüzden buraya yine yazıp içimi dökmek istedim herkese tşk ederim vakit ayırıp okuduğu için

Kadın çalışmayı bırakıp evde kalıp çocuk bakmaya başlayınca erkek kısmı başlıyor kadını aşağılamaya bu tür erkeğe uygulanacak yöntem aynından onun yaptığı hareketi aynısının ona yapılması, ki egosu tavan yapmasın, evlilşkte tabi ki tartışma olacak, tartışmadan kaçmamak gerekiyor her tartışma bir ayardır, eğer ki bu ayar yapılmadığı zaman, patlamalar oluyor durum düzelmez hal alıyor,

Çok haklısınız her tartışma ayar ama iki kisininde bunu böyle bilip hareket etmesi lazım ne yazık ki Bnm eşimde yokmuş seneler sonra azar azar anladım

Ben eşimle nişanlıyken kesinlikle çalışmanı istemiyorum, ben izin vermiyorum tarzı konuşuyordu ben hep itiraz ettim hayır çalışacağım diye sonrasında ikna oldu peki nasıl istiyorsan dedi ve evlendikten sonra da halâ çalışıyorum fakat bana nişanlıyken öyle diyen adam 3-4 gün tatilim olsa ve ben evde yatarken o işe gitse hemen laf atıyor mesela; Ooohh yatarsın şimdi akşama kadar, günlerdir yatıyorsun valla kebap, ben çalışıyım sen de otur ne güzel gibi gibi.. Eee ne oldu nişanlıyken çalıştırmam diyordun? Ben erkeklerin bu konuda beyinlerinin nasıl işlediğini anlamış değilim cidden. Benim eşim beni kırmaz bunları söylerken dalga geçer gibi gülerek söyler ama neticede mesajı da alıyorum ben yani Sanki evdeyken yemek, ütü, çamaşır, bulaşık, temizlik kendi kendine oluyormuş gibi laf sokmaya çalışıyorlar. Siz eşiniz size ehliyeti benim sayemde aldın adam oldun dediğinde sen bana bakmak zorundasın diyebilirsiniz bu dinen de böyle erkek gerekirse gece-gündüz çalışacak eşine bakacak diyor Rabbimiz! Ben çocuğuma bakıyorum, ev işi yapıyorum sende çalışacaksın bana bakacaksın, sen çalışacaksın ben yiyeceğim bana boş konuların lafını yapma deyin! Yani ben olsaydım böyle derdim Susup, başka odaya gitmeniz böyle hödük bir erkeğin anlayabileceği bir cevap değil ne yazık ki! Bir de benim sayemde ehliyet aldın adam oldun demiş ya çok kıl oldum kocanıza onun cevabını da bir ara yapıştırın suratına!

Desem bakmak zorundasın alacağım cevabı bilyrm dün en son bna snin tlfn faturani bile ben odyrm deyince dedim içimde bu işin dönüşü yok o sinirle asla bna bakmak zorunda değilsn istemyrm snin hiçbir şeyini deyip tlfn hattını kırdım verdim eline. Hani derler ya insanı kavgada tanırsın adam konuştukça şok olyrm bna senin doğum paranı ödedim dedi sanki çocuk sadece benm ve hayrına yardım etmiş muhtaç birine. Benm kafamda bitti bu evlilik

Omur torpusu...
Hep mi böyleydi
Siz sorunca sekiz yıllık evliliğimi sorguladım benm eşim aile baskısıyla buyumuş
O yuzden en ufak karı koca arasında anlamsızlık hemen saldırıya geçip suskunluklarinin acısını cikarircasina ilişkimizi son duruma getirip ergenler gbi karışma benm hayatıma diye bağıryr

Ki asla asla öle biri olmadım hayatına karışma gbi onunda bir hayatı olup yapışık ikiz gbi gezme mantığında hiç olmadım

çok zor böyle biriyle anlaşmak

Oğluma bakacak kimse yoktu zaten bakmak da istyrdm ama iki yılda eşime yük olmuşum oysaki o askerdeyken ailesi para gondermyrdu ben iş yerinden borç alıp her ay gondermyrdu bunun lafı olmaz ama fedakarlık vefa göstergeside bunlardan biri

O kadar zor ki ne yapacağımı bilmyrm sadece susup bakmak istyrm ona yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışmak sadece bna zarar veriyor
huy değişmiyor biliyor musun
Cok asiri sabir lazim
Tas olsa catlar
Evililik cidden çok zor
Helede bazi insanlar aşırı zorlaştırıyor

huy değişmiyor biliyor musun
Cok asiri sabir lazim
Tas olsa catlar
Evililik cidden çok zor
Helede bazi insanlar aşırı zorlaştırıyor
Evlilik şans işi diye bakyrm artık benm eşim iki senede değişti mi diyeyim yoksa tanimamisim mi deyim ama sanırım yaş aldıkça sustuklarına inat ailesine yapamadıklarını en ufak şeyde bna yapyr

Evlilik şans işi bilmyrsn kaç yıl sonra nasıl biri olacak ben eşimle çalıştım düğün yaptım ev aldım ev kurdum borç ödedim kimsenin tek kuruşunun yardımını almadan çok emek vererek kurdum çocuk için tüp bebek tedavisi gördüm beş yıl o psikolojiyi yaşadım

Ama iki sene eve geçtim oğluma bakmak için eşime yükmüsüm her şeyin hesabını tutmuş kullandığım tlfnun faturasını bile içimde oturmuş her şey bna uyguladığı psikolojik şiddetten dolayı yemek yerken çok rahatsız olyrm sanıyorum tabağıma bakyr

siz çalışmayı düşünüyor musunuz

Ehliyet almakla adam mı olunuyormuş? Şuan maddi durumu olmayan insanlar bile herkes ehliyet alıyor borç harç araba bile alıyororuz sanki ne yapmışta lafını ediyor Siz de bir daha böyle birşey söylerse askerdeyken paranı ben yolladım deyin siz nezaketinizden susuyorsunuz o kendini haklı sanıyor bildirin haddini kapatsın çenesini!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…