Sanırım mutsuz bir evliliğim var ve hep oyle gidecek

Ehliyet almakla adam mı olunuyormuş? Şuan maddi durumu olmayan insanlar bile herkes ehliyet alıyor borç harç araba bile alıyororuz sanki ne yapmışta lafını ediyor🤬 Siz de bir daha böyle birşey söylerse askerdeyken paranı ben yolladım deyin siz nezaketinizden susuyorsunuz o kendini haklı sanıyor bildirin haddini kapatsın çenesini!
Bilmyrm şu an hiç iyi degilim astımım vardı biraz kötü oldum nefes almakta zorlwnyrm

ayrılmayı düşünüyor musunuz
Su an olmasa bile bilyrm bitecek bu iş çünkü sorunlu bir evlilik iki yılda belki kaç kez son noktaya gelindi birgun kesin bitecek şu an elim bağlı ama ben inanyrm ki güçlü olunca ilk işim hayatımı yeniden kurmak kim asagilandigi yerde ne kadar kalabilir

Su an olmasa bile bilyrm bitecek bu iş çünkü sorunlu bir evlilik iki yılda belki kaç kez son noktaya gelindi birgun kesin bitecek şu an elim bağlı ama ben inanyrm ki güçlü olunca ilk işim hayatımı yeniden kurmak kim asagilandigi yerde ne kadar kalabilir
enkisa zamanda is hayatınina geri dönersiniz

Desem bakmak zorundasın alacağım cevabı bilyrm dün en son bna snin tlfn faturani bile ben odyrm deyince dedim içimde bu işin dönüşü yok o sinirle asla bna bakmak zorunda değilsn istemyrm snin hiçbir şeyini deyip tlfn hattını kırdım verdim eline. Hani derler ya insanı kavgada tanırsın adam konuştukça şok olyrm bna senin doğum paranı ödedim dedi sanki çocuk sadece benm ve hayrına yardım etmiş muhtaç birine. Benm kafamda bitti bu evlilik

Her ne olursa olsun sizin için parayı nereye harcarsa harcasın size bunun lafını YA-PA-MAZ! O size bakmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda bunun A'sı B'si yok . O yüzden önce bi bunu idrak etsin seviyesize bak ya.

Oğluma bakacak kimse yoktu zaten bakmak da istyrdm ama iki yılda eşime yük olmuşum oysaki o askerdeyken ailesi para gondermyrdu ben iş yerinden borç alıp her ay gondermyrdu bunun lafı olmaz ama fedakarlık vefa göstergeside bunlardan biri

Evet bunun lafı olmaz çünkü siz karı-kocasınız. Birbirinize yolladığınız veya verdiğiniz paraların lafı olmamalı siz bunun bilincindesiniz ama bence ona da öğretmelisiniz.

Her ne olursa olsun sizin için parayı nereye harcarsa harcasın size bunun lafını YA-PA-MAZ! O size bakmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda bunun A'sı B'si yok . O yüzden önce bi bunu idrak etsin seviyesize bak ya.
Sanki memlekette eşi evde çocuga bakan bir kendisi gbi davranyr inanın asla affetmeyeceğim asla dünya malı baki mi yaşlılık var hastalık var bir güler yüz bir şefkat her şeye yeterken o bunları asla aklına getirmeden bni parça parca etti buraya yazmaya utandığım birine anlatamadığım asagilamalari küfürleri

Sanki memlekette eşi evde çocuga bakan bir kendisi gbi davranyr inanın asla affetmeyeceğim asla dünya malı baki mi yaşlılık var hastalık var bir güler yüz bir şefkat her şeye yeterken o bunları asla aklına getirmeden bni parça parca etti buraya yazmaya utandığım birine anlatamadığım asagilamalari küfürleri

Üzülmeyin lütfen böyle hödükler için umarım bir an önce kurtulursun bu adamdan :dua:

Allah razı olsun hiç tanımadığınız yüzünü bile görmediğiniz biri üzülme der ama aynı evde yaşayıp emek verdiğin adam dünyanın en büyük kötülüğü yapar

Back
X