• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım ped alerji yaptı ?

Tbi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
217
Puanlar
18
Merhaba aralık ayında labioplasti olmuştum
Dün regl oldum kızlar normalde hep ped kullandığımda hafif bi tahriş olurdu ama bugün uyandığımda hassasiyet fazlaydı sonra gün içinde gittikçe arttı şuan resmen pişik olmuş gibi kızardı genital bölgem ve hem dış hem iç dudaklarda şişlik var
Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi doktoruma yazdım muayeneye çağırdı ama işten dolayı gidemeyeceğim pişik kremi sürdüm biraz iyi geldi
Dikiş yerlerim hala biraz var onlar şişti boğum boğum çok morelim bozuldu ya klitorisimin hemen altındaki yer o kadar hassas ki dokunamıyorum bile bi de ped kullanmak zorunda kalmak iyice kötü yapıyo yeni bi marka aldım onu yarın deneyeceğim inşallah iyi gelir

Dün regl oldum kızlar normalde hep ped kullandığımda hafif bi tahriş olurdu ama bugün uyandığımda hassasiyet fazlaydı sonra gün içinde gittikçe arttı şuan resmen pişik olmuş gibi kızardı genital bölgem ve hem dış hem iç dudaklarda şişlik var
Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi doktoruma yazdım muayeneye çağırdı ama işten dolayı gidemeyeceğim pişik kremi sürdüm biraz iyi geldi
Dikiş yerlerim hala biraz var onlar şişti boğum boğum çok morelim bozuldu ya klitorisimin hemen altındaki yer o kadar hassas ki dokunamıyorum bile bi de ped kullanmak zorunda kalmak iyice kötü yapıyo yeni bi marka aldım onu yarın deneyeceğim inşallah iyi gelir
Hava alabilir olmasına dikkat edin. Mümkünse akıntınızın az olduğu saatlerde günlük ped kullanın yarım saat da olsa hava almasını sağlayın.
Bir de pedlerinizi sürekli değiştirin. O bölge olabildiğince kuru kalsın.

benim de çok alerjik bir cildim olduğu için aynısını yaşıyorum. harhangi bir işlem geçirmedim ama marka değiştirmek de etkiler bazı markalar beni cok daha kötü yapıyor. bence alerjidendir sizinki de bırakınca 1 2 günde tamamen düzeliyor benimki

Ped yapmıştır pamuklu ped kullanın o tahriş yapmaz. Hafif madecassol da sürülebilir bence benim dr onu vermişti ince tabaka dr sorarak sürebilirsiniz.

Ben de regl dönemi hep kızarık sivilce oluyordu doktor tenim hassas olduğu için organik ped önerdi yıllardır organik kullanıyorum geçti çok şükür

Bende hassas olduğum için pedin üzerine biraz fazlaca pamuk koyarım.teninize.sadece pamuk değer alerji riski azalir

Hava alabilir olmasına dikkat edin. Mümkünse akıntınızın az olduğu saatlerde günlük ped kullanın yarım saat da olsa hava almasını sağlayın.
Bir de pedlerinizi sürekli değiştirin. O bölge olabildiğince kuru kalsın.
Bu dediklerinizi hep yapıyordum zatne yılalrdır da kullandığım markaydı ben evdeysem eğer kanamam yoğun olsa bile ped kullanmıyorum bazen günde bi kaç saat hava alsın diye gerçekten çok hassas tenim
Markayı değiştirdim bir de fito krem kullandım iyi gledi şükür doktorum mantar olmasından şüphelenince korktum ama pedi değiştirince düzeldi rahatladım

Ben de regl dönemi hep kızarık sivilce oluyordu doktor tenim hassas olduğu için organik ped önerdi yıllardır organik kullanıyorum geçti çok şükür
Bende başka marka kullandım bebek bezleri de olabn bi marka o iyi geldi şimdi kabuk kabuk oldu tahriş olan yer günde bi kez fito sürüyorum düzelir inşallah iyiyie gidiyo sadece o kızarıklık iz gibi kaldı biraz o kalıcı mıdır acaba tamamen kabuk atınca düzelir mi sizce

Ped yapmıştır pamuklu ped kullanın o tahriş yapmaz. Hafif madecassol da sürülebilir bence benim dr onu vermişti ince tabaka dr sorarak sürebilirsiniz.
Sağolun pedi değiştirdim fito krem sürüyorum tahriş olan yerde kızarıklık kaldı biraz kabuk kabuk oldu artık iyileşme sürecine girdi hafif kaşınıyo yara iyileşir gibi ama bu iz kalıcı olur mu sizce karar mı

Bende hassas olduğum için pedin üzerine biraz fazlaca pamuk koyarım.teninize.sadece pamuk değer alerji riski azalir
Ah ah o pamuklarda bile kimyasal var aslında bizim için organik bi seçenek yok kağıt havlular pamuklar hepsi ağartılıyor ben yeni bi ped kullandım o iyi geldi başka marka

Sağolun pedi değiştirdim fito krem sürüyorum tahriş olan yerde kızarıklık kaldı biraz kabuk kabuk oldu artık iyileşme sürecine girdi hafif kaşınıyo yara iyileşir gibi ama bu iz kalıcı olur mu sizce karar mı
İz kalmaz şu an ped kullandığınız için zaten tahriş oluyor minimuma düşse bile oluyor yani.. onu bırakınca düzelir zamanla siz krem kullanmaya devam edin. Zamanla geçmezse dr gidin mutlaka

Back
X