- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
arkadaşlar daha önceki konumda arkadaşımla ilgili yaşadığım tatsızlığı anlatmıştım size. eşim sayesinde görüşmeye başladığımız arkadaşı ve eşi ile gayet samimiydik 8- 9 yıldır. aynı yaşıtta çocugumuzda olunca hep birlikte zaman geçiriyorduk, zaman zaman maddi açıdan kullanmışlıkları da olmuştu bizi ama en son gerçekten enayi yerine koymuşlardı. ben de yaşananların hemen akabinde görüşmeme kararı aldım. o da beni sosyal medyadan silmişti. çocuklarımız aynı okulda. bi iki kez karşılaştık ama ne ben ona baktım ne de o bana. 7-8 ay gibi bi sürede hiç konusmadık. sonra dedim ki 3 günlük dünya en azından kırgın olmayalım.... sonra ben ona mesaj attım nasılsın konusmak istiyorum müsaitsen diye, o da bu kadar zaman sonra çok geç yazmış. bende o zaman sadece derdim görüşmek değildi sadece kırgınlığımız olmasın demiştim hiç birşey yazmadı. konuşmadık. ... 1,5 ay geçti üzerinden telefonunu da rehberimden sildim. taa ki önceki güne kadar ben uyuyordum bana mesaj atmış whatsappdan ; kahven varmı? sonra ama cvp dahi vermiyosun yazmış. bunları bi kaç saat sonra gördüm. haliyle de birsey yazmadım. aradan 1,5 aydan fazla geçmiş şimdi mi aklın başına geldi demedim... cevap vermedim. şimdi derdi ne oldu anlamadım...
Son düzenleme: