- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Zor bu işler beeeskiden baktıgı belli bir şey çünkü baya konuşuyolardı, hatta görüştüler bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor bu işler beeeskiden baktıgı belli bir şey çünkü baya konuşuyolardı, hatta görüştüler bile
unutamamışsa diye..Ben fazla iyi niyetliyim sanırımNiye takıldın ki buna ?
5 yıldır berabersizin adamın özel sosyal medya hesaplarının şifresi dahi sendeunutamamışsa diye..
ayrı kaldıgımız dönemde kesinlikle bakmıştır. zaten ona bir şey demiyorum ama barışalı 1 sene oldu yani bakmasa bile çıkmaya devam eder mi kiProfilinde önceden çok gezmişse şimdi bakmasa bile çıkar. Ben aylardır bakmıyorum profiline ama baş harfini yazınca takip ettiğim kişilerden sonra o geliyor. Ayrı kaldığınız dönemde bakmıştır belki şimdi bakmıyordur
sadece instagram var diğerlerine bakmıyorum ki bakma gereği de duymamıştım ama gelince face arama kısmına bakicam5 yıldır berabersizin adamın özel sosyal medya hesaplarının şifresi dahi sende
meraktan bakmıştır evham yapma bence
ayrı kaldıgımız dönemde kesinlikle bakmıştır. zaten ona bir şey demiyorum ama barışalı 1 sene oldu yani bakmasa bile çıkmaya devam eder mi ki
Ona bir sor tabi ki ancak kesin aklı onda kalmış diye düşünme; dediğim gibi ben de bakıp dururum ama asla onlara karsı bir sempatim yok hatta şiddetli antipati besliyorum. Sevgilim benim sosyal medya hesaplarimi incelese ne evhamlara kapılır...buraya gelince facesine bakicam.. baş harifini yazınca orda da cıkarsa büyük bir problem
Canım sıralamada 1.de 2.de falan çıkmasıyla bakıp bakmadığını anlayamazsın. Büyük ihtimal o sıralamaya düşmesinin nedeni eskiden takipleştikleri ya da ortak takipleştikleri olduğu içindir. Kafanı böyle şeylere takmamaya sevgiline güvenmeye çalış. Bu eski sevgilisini unutamadımı düşüncesi insanı yıpratır.5 yıl süren ilişkim var.1 seneye yakın ayrılık geçirdik daha önce bu sürede bu eski sevgilisiyle sevgili olmadılar ama konuştular. bu ön bilgiyi vermek istedim.
sevgilimin instagram şifresi bende var. kendi telefonumdan girip geziyodum. daha sonra arama kısmına o kızın isminin baş harfini yazınca bazen 5.sırada bazen 3 sırada pat diye çıkıyor. şuan çok üzgünüm, ona hiçbir şey demedim. farklı şehirlerdeyiz buraya gelince ne yapmalıyım. unutamamış mı acaba
hem de nasıl yıpratma.. soğuk davranıyorum uzaklaşıyorum aklıma gelince.Canım sıralamada 1.de 2.de falan çıkmasıyla bakıp bakmadığını anlayamazsın. Büyük ihtimal o sıralamaya düşmesinin nedeni eskiden takipleştikleri ya da ortak takipleştikleri olduğu içindir. Kafanı böyle şeylere takmamaya sevgiline güvenmeye çalış. Bu eski sevgilisini unutamadımı düşüncesi insanı yıpratır.
ay ne güzel demişsiniz çok teşekkür ederim size..valla ne yalan söyleyim süper ötesi aşık olduğum sevdiğim sevildiğim bi ilişkim var ama ara sıra eskilere bakıyorum öldü mü kaldı mı, başına ne gibi belalar geldi falan diye... onu unutamadığımdan falan değil sonuçta bi paylaşım yaşadık biz bu eskilerle insan merak ediyo acaba hala allah belasını verdi mi diye :)
aslında ben de öyle bakarım ama ben kendi düşüncelerimden eminim sonuçta..Ona bir sor tabi ki ancak kesin aklı onda kalmış diye düşünme; dediğim gibi ben de bakıp dururum ama asla onlara karsı bir sempatim yok hatta şiddetli antipati besliyorum. Sevgilim benim sosyal medya hesaplarimi incelese ne evhamlara kapılır...
teşekkür ederim içime ferahlık serptiniz. en azından gelene kadar sakin kalabilirim. gelince de telefonundan facesine bakarken arama kısmında görmezsem bu konuyu uzatmicam..Görüşürlerken aratmış bence.Hala öyle aratıyor olsa birinci sırada çıkardı. O şuan geçmişte kalan sık arananlar gibi bişey anlicağınız.Bence şuanlık öyle bir durum yok. Nitekim benim geçmişte arada bir baktığım bir profil şuan başka birini ararken bile baş harfları aynıysa o kişiyle 3. 5. sırada çıkıyor dediğiniz gibi.Boşuna hiç üzülmeyin o yüzden.
Benimde 7 yillik bir iliskim var . Bazen benimde canim sikilinca facebooktan sevgilimin eski sevgililerine yada kendi eski sevgililerime yada eski arkadaslarima bakarim ama onlari unutamadigim icin degil adlarini unutmadigim icin ve naptiklarini gormek icin meraktan bakiyorum suana kadarda hic bi eski sevglme baktigimda ah niye ayrildin yada yakskli cock demedim yani o anlamda bakmak degildi amacim sadece bakmak . Bence bunu unutamamis olarak algilama . Ne bileyim konusu gecmistir arkadaslariyla bisey olmustur ondanda bakilmis yada bi arkadas soylemis bakmasan bile ortak arkadastan dolayi siralamada cikiyor . facebooktan hareketler dokumune bakarsan yaptigi aramalari gorebilirsin ..5 yıl süren ilişkim var.1 seneye yakın ayrılık geçirdik daha önce bu sürede bu eski sevgilisiyle sevgili olmadılar ama konuştular. bu ön bilgiyi vermek istedim.
sevgilimin instagram şifresi bende var. kendi telefonumdan girip geziyodum. daha sonra arama kısmına o kızın isminin baş harfini yazınca bazen 5.sırada bazen 3 sırada pat diye çıkıyor. şuan çok üzgünüm, ona hiçbir şey demedim. farklı şehirlerdeyiz buraya gelince ne yapmalıyım. unutamamış mı acaba
yanıma gelicek ya o zaman görürsem söylicem en kesin bilgi facede dediğiniz gibi.Benimde 7 yillik bir iliskim var . Bazen benimde canim sikilinca facebooktan sevgilimin eski sevgililerine yada kendi eski sevgililerime yada eski arkadaslarima bakarim ama onlari unutamadigim icin degil adlarini unutmadigim icin ve naptiklarini gormek icin meraktan bakiyorum suana kadarda hic bi eski sevglme baktigimda ah niye ayrildin yada yakskli cock demedim yani o anlamda bakmak degildi amacim sadece bakmak . Bence bunu unutamamis olarak algilama . Ne bileyim konusu gecmistir arkadaslariyla bisey olmustur ondanda bakilmis yada bi arkadas soylemis bakmasan bile ortak arkadastan dolayi siralamada cikiyor . facebooktan hareketler dokumune bakarsan yaptigi aramalari gorebilirsin ..
Kiskanmak tabiki Allah in emri ..yanıma gelicek ya o zaman görürsem söylicem en kesin bilgi facede dediğiniz gibi.
instagram tam face gibi değil galiba.
teşekkür ederim aslında ben de baakarım ama kıskanmak..
teşekkür ederim içime ferahlık serptiniz. en azından gelene kadar sakin kalabilirim. gelince de telefonundan facesine bakarken arama kısmında görmezsem bu konuyu uzatmicam..