Sanırım sevgilisi vardı ve onu benimle aldattı

Abla gerçekten sağol bi sen düzgün yorum yapmışsın ben anlamadım zorbalanmak istesem buraya yazmazdım zaten herkes kalpsiz olmuş tavsiye almak içindi sadece

Muhtemelen seni arşive almış ve bildirimler sessizde. Kızın yanında bildirimde gelmez

Cocugu övmüşsun ama çakalın önde gideni.

Şıpsevdi biri salla at bundan çay bile olmaz

Ne okudum ben. Çocuk daha napsın ıstemıyor işte. İlla sana olmadıgına daır destanmı yazdın. Canım ders çalış çok daha ıyılerı var. Böle capulcularla uğraşma

Nasihatten senin yaşında iken hepimiz nefret ederdik buradaki "ablalarının" yüzde 99'u. Ama hepimize şuan sorulsa 12. Sınıfta keşke sadece kendimize odaklanıp daha iyi eğitim ve hayata dair kararlar alsaydık deriz. Belki de sadece kendimize odaklanmamiz gereken en önemli zamanlardan birindesin.Bunu iyi düşünmelisin.

Hepsini okudum

Ortada bir şey yokken kendi kendine gelin güvey olmuşsun biraz. Çocuk hiçbir zaman net olmamış ki sana. Yani adam akıllı isim konulmamış bi ilişki ve sen çok hızlı gitmek istemişsin. Hele arabaya toka koyma olayı
Bence çocuk senin hızlı gitmeni sevmedi ve kendini geri çekti.

O paralar milli servet, sizin ergenlik hezeyanlarınızın oyuncağı değil.
Çakalın önde gideni işte iki takılmış sıkılıp gitmiş

Senin üniversiteye hazırlanman lazım...
Şimdi tüm internet hesaplarını yavaşca kapatıp hayatındaki tüm asalak erkekleri bırakmak suretiyle ders çalışmaya kendini teslim ediyorsun.
Sonra bu tipleri bulup, evlenip, çocuk yapıyorsunuz. Eğitiminiz ve bir işiniz olmadığı için sıkışıp kalıp ne yapayım şimdi ben özünde çok iyi ama çocuğum var bahaneleriyle geliyorsunuz.
Gelmeyin. Okuyun,çalışın erkek her zaman bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…