Evet ben kendim kadar takıntılı bi insan görmedim ama onun huyu bu olsada karşı taraf böyle anlamaz ki en basiti karısının arkadasinda değil nasılsa her şeyi deme hakkına sahibiz derHerkesin karakteri farklı. Sen de benden fena her şeye takıyorsun. :) Kimi insan hayır diyemez veya yumuşak görünür hayır dese de çevresi dinlemez.
Evet ben kendim kadar takıntılı bi insan görmedim ama onun huyu bu olsada karşı taraf böyle anlamaz ki en basiti karısının arkadasinda değil nasılsa her şeyi deme hakkına sahibiz der
Normalde de kimseye kolay hayır diyemez ama ben neden bilmiyorum bu konuyu beni ezdirmek olarak algılıyorumKarşı tarafın ne anladığının ne önemi var? Karşı taraf neyi nasıl anlamak isterse öyle anlıyor zaten. Boşuna huzurunu kaçırma. Eşin kızararak hayır diyorsa utanıyordur, karakteri budur. Çok şeyi sineye çekmeye meyillidir , sabırlıdır. Kimi de fevri olur ,daha atılgan olur..
Normalde de kimseye kolay hayır diyemez ama ben neden bilmiyorum bu konuyu beni ezdirmek olarak algılıyorum
Haklısınız teşekkür ederimYanlış anlıyorsun. Eşini olduğu gibi kabul et. İyi yönlerini düşün.
Bu yüzden boşamak fazla gibi ama değil gibide bilmiyorum.Konunuza göre eşinizin sizi sevdiği yada sevmediği sonucu çıkmıyor
Eşiniz insanlara hayır diyemiyor
Sorun mu evet
Sizin adınıza karar veriyor emrivaki yapıyor
Buda sorun
Pasif davranıyor buda sorun
Çözüm derseniz
Kocayı boşayın olduğu gibi kabul edin
Yada ufak çaplı bi cinnette zannımca iş görür
Eee herkes boşansın ozamanKonunuza göre eşinizin sizi sevdiği yada sevmediği sonucu çıkmıyor
Eşiniz insanlara hayır diyemiyor
Sorun mu evet
Sizin adınıza karar veriyor emrivaki yapıyor
Buda sorun
Pasif davranıyor buda sorun
Çözüm derseniz
Kocayı boşayın olduğu gibi kabul edin
Yada ufak çaplı bi cinnette zannımca iş görür
Bazen ne güzel olur demiyor değilimEee herkes boşansın ozaman
Durun şimdi zaten ortalık karışık. Birde siz kafa karıştırmayınBazen ne güzel olur demiyor değilim
İlla sorunlar var ama en çok canımı sıkan bu bu aralar .Yani aklımda o an sadece şu geliyo saçma belki ama bak x karısının arkadasinda laf söyletmiyor ama y öyle değil demek ki sevmiyorMaalesef ben de insanlara hayır diyememekten muzdaribim, fazla yumuşak başlıyım. Genel olarak da çok cesur, atılgan bir insan değilimdir. Yapı meselesi, eğer sevilmediğinizi hissettirecek başka şeyleri yoksa bunu takmayın, olduğu gibi kabullenin derim.
Valla şuan bu fikir öyle cazip geldiki karti evi arabayı verse gitse birden genclesicem gibi geldi sagolunBazen ne güzel olur demiyor değilim
Sizin hakkınızın yendiği, dedikodunuzun yapıldığı, sizi "gerçekten" ezmeye çalıştıkları bir yerde susup oturuyorsa o zaman böyle düşünmeye hakkınız var. Konunuzu okuduğumda öyle bir şey sezinlemedim, yapısı gereği pasif bi karakter geldi sadece. Sevmediğini göstermiyor eğer olay bununla sınırlıysa.İlla sorunlar var ama en çok canımı sıkan bu bu aralar .Yani aklımda o an sadece şu geliyo saçma belki ama bak x karısının arkadasinda laf söyletmiyor ama y öyle değil demek ki sevmiyor
Siz bu adamdan bunalmıssınız sanırım genel olarakValla şuan bu fikir öyle cazip geldiki karti evi arabayı verse gitse birden genclesicem gibi geldi sagolun
Evet konuştum hep dikkat edicrm haklısın diyor ama malesef gene patlak veriyor. Mesela geçen bana eşimin yanında su temizliği yap dedi ben de güldüm oglun yapsın dedim eşim de güldü sustu mesela o an bi ne alaka demesini beklerdim ama yokSizin hakkınızın yendiği, dedikodunuzun yapıldığı, sizi "gerçekten" ezmeye çalıştıkları bir yerde susup oturuyorsa o zaman böyle düşünmeye hakkınız var. Konunuzu okuduğumda öyle bir şey sezinlemedim, yapısı gereği pasif bi karakter geldi sadece. Sevmediğini göstermiyor eğer olay bununla sınırlıysa.
Insanların ne dediğini takarsanız mutlu olma ihtimaliniz 0. Eşinizi tanıyan, onunla birlikte olan sizsiniz. Sevgisini hissediyor, karakteriyle uyuşuyorsanız varsın millet y karısını sevmiyor desin.
Yok ben genel olarak sevgisini hissetmiyorum, pasif karakter de sevmiyorum diyorsanız yollarınızı ayıracaksanız yapacak bir şey yok. Daha önce konuşmuş muydunuz eşinizle bu konuyu?
Valla bu aile meselelerinden gına geldi yani hakkımı savunması yıllar aldi.Onada savunmak derse neden karıma şunu yaptınız diyecek olsa bile bi yüzünü görün şekilden şekile girerek söylüyorSiz bu adamdan bunalmıssınız sanırım genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?