Sanirim sevilmiyorum

Bacım burdaki konularından ve takıklığından biz bunaldık. Günlük hayatta da böyleysen, çevrendekilerin vay haline

Valla bu aile meselelerinden gına geldi yani hakkımı savunması yıllar aldi.Onada savunmak derse neden karıma şunu yaptınız diyecek olsa bile bi yüzünü görün şekilden şekile girerek söylüyor
Bu sevgisizlik değil. Giriskenlik yok adamda. Adam baskın ,girişken ,hooop ne oluyor diyen biri olsa bu duruma düşmezdin. Ben bu hayır diyememe tavrını genelde pasif, bir konu olduğunda kendini ön plana atamayan,rahatsız olsa bile kavga ederek söyleyemeyen kişilerde görüyorum. Genelde bu kişiler dışarıya karşı pasif aile içerisinde höt höt olur. Çünkü dışarıya yansitamadigi halin acısını kendini ispatlamak adına içerden çıkarır.
Acısını sizden çıkarıyor ise tabii tahammül seviyeniz çok düşmüş olabilir.

Bacım burdaki konularından ve takıklığından biz bunaldık. Günlük hayatta da böyleysen, çevrendekilerin vay haline
Yani bu konuda çokta haksiz oldugumu sanmıyorum. Birinin kocası çat çat cvp vercek benimkide susup oturcak sürekli ben kendimi savunucam

Yani bu konuda çokta haksiz oldugumu sanmıyorum. Birinin kocası çat çat cvp vercek benimkide susup oturcak sürekli ben kendimi savunucam
Tamam da adam bunalmıştır belki artık. Onu tak, bunu tak, sürekli mutsuzluk gerginlik..

Acil olarak eşim beni korusun kollasın kafasından çık. Senin ağzın var dilin var. Gayet medeni bir şekilde kendini savunabilirsin, savunmalısın da . Kaç yıllık evlisin bilmiyorum. Ben 10 yıllık evliyim. Bir evlilikkte iyiniyet dahil ne kadar hata varsa yaptım.Hep ödün verdim, alttan aldım, sustum, idare ettim, hizmetlendim, herkese koştum,her işlerini yaptım. Niyetim sadece Allah rızası idi ancak bugün geldiğim nokta da evet hala iyiniyetliyim ama birçok şeyi kaybettim. Zaman zaman kendime olan saygımı sevgimi bile kaybettim.Kimse bana madalya takmadı. Herkes manipülasyon ustası hep ben suçlu oldum.Evlilik tıpkı bir satranca benziyor.Bir sonra ki hamleni hep düşüneceksin.Ben o kadar ince fikirli o kadar nazik bir insandım kı hayır diyemezdim.Beni sömürdüler kardeşim evet gözümü açtım.Şimdi o kadar huzurluyum ki.Beni birinin savunmasına gerek yok. Olması gerektiği gibi davranacaksın.Fazla nezaket saygısızlık, fazla iyilikte nankörlük getiriyor güzel kardeşim. Sen önce kendini sev. Sonrası sonra sevsin.

Tam olarak ben de böyleyim. Hele eltime o kadar güzel jestler yaptım ki arkadaşlarım ne alaka dedi. Ama ben aslında orda bana yakışanı yapıyorum bu o veya başkası asla önemli değil bi cocuk için bile geçerli mutlu edeyim istiyorum. Eltjmden bunun karşılığını alamadım. Karşılıktan kastım manevi şeyler.ama baktım ki sürekli ben konu acıyorum ben naber diyorum durumlardan gizleniyorum. Yani arara hiçbir şey geçmeden bunların olması saçma değil mi? Ama artık ben de görünce slm vermiyorum ben mi seni sürekli pohpohlayacagim değil mi? Savunma konusuna gelince ben kendimi savunuyorum orda kastettiğim acaba eşim beni yeterince sevmiyor mu herkesin esi benim karım yapamaz derken bizimkinin susması aklımda farklı sorulara yol aciyor

Kaç yıllık evliisin ama benim yıllarıma gelmeden güzelim gözünü aç.DEĞMİYOR. Yüzünü görünce 15 gün kendıme gelemıyorum pıskolojımı o kadar bozuyor düşün.Ben piskolojime iyi gelmediğini anladım, beni kıskandığını da apaçık belli etti heee dedim bu dost değil.O zaman benden de aılemden de uzak dursun.Aynı apartmanda bayramlar dahıl görüşmüyorum.Büyüklere de dedim yok konuşacaksın yok barışacaksın derseniz öyle bir beklentiniz varsa boşanırım dedim. Apaçık söyledim.Aileler üzülmesin diye hep alttan aldım yahu yeter bir kere de haddini bil dimi ama yok.Kimse artık değil arkadaşım herkes bi anadan babadan dünyaya geliyor ve herkes çok kıymetli.Kendini yetiştirememiş bir insan yüzünden kendimi üzemem. Piskolojim bozuldu yaaa benim gül gibi evladım var. Kendimi düşündüm ve bağlatıyı kestim, yaşama sevinci buldum.Kimse enerjimi aşağı çekemiyor artık, surat çekmiyorum... Eltisiyle konuşmayan ya da mesafeli olan ölmüyor inan kı.

Malesef hep bu benim de kaderim olmuştur ezik ezik mağduru oynayamadığım için. Kendi hakkımı hep kendim aldim

Ben de 6 yıllık evliyim yenide değil aslında ama fitratla alakalı bi durum işte.Ama çok haklısınız böyle saçma sapan şeylere kafa yorup kendi çocuğundan zamanini enerjini esirgemeye gerek yok

Malesef hep bu benim de kaderim olmuştur ezik ezik mağduru oynayamadığım için. Kendi hakkımı hep kendim aldim
En güzeli Ama insan hayatındaki insanda bi yerde hop desin istiyor. Haklısın dikkat edicem dedj ama insanların degisececinede asla inanmam

Yok değişmez asla inanma hatta zaman gelecek o kocanın hakkını da sen savunacaksın Allah bizi böyle pehlivan yaratmış napcan
En güzeli Ama insan hayatındaki insanda bi yerde hop desin istiyor. Haklısın dikkat edicem dedj ama insanların degisececinede asla inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…