Kökleri kurusunSorunsuz olan bir koca varsa söylermisiniz? kiminin ki cimri, kiminin ki patavatsız, kimi şiddete meyilli, kimi aşırı kıskanç, kimi pısırık,,vs vs bu uzar gider
Genel olarak hayır diyemez demişsiniz yukarıda sanırsam, sadece annesinin yanında böyle olsaydı daha farklı düşünürdüm ama belli ki karakteri bu adamın.Evet konuştum hep dikkat edicrm haklısın diyor ama malesef gene patlak veriyor. Mesela geçen bana eşimin yanında su temizliği yap dedi ben de güldüm oglun yapsın dedim eşim de güldü sustu mesela o an bi ne alaka demesini beklerdim ama yok
Yani benim ailemede hayır diyemez genelde onu farkettim ama bu aile konusu olunca disaridan cok farklı gözüküyor .dün mesela mesaiyeye gitti bende annemdeydjm babama aldığım hediye kucuk geldi babam onu değiştirir misiniz demeden o hemen gidelim degistirelim dedi belkide hakkını mi yiyorum diyorum ama bilmiyorum kafama takılıyorGenel olarak hayır diyemez demişsiniz yukarıda sanırsam, sadece annesinin yanında böyle olsaydı daha farklı düşünürdüm ama belli ki karakteri bu adamın.
Ailesiyle aranıza mesafe koyma imkanınız var mı? Ne yuvalar bozuluyor bu aileler yüzünden ah ah.Valla bu aile meselelerinden gına geldi yani hakkımı savunması yıllar aldi.Onada savunmak derse neden karıma şunu yaptınız diyecek olsa bile bi yüzünü görün şekilden şekile girerek söylüyor
Aslında gelme diyor istemiyorsan böyle her şeye takilcaksanAilesiyle aranıza mesafe koyma imkanınız var mı? Ne yuvalar bozuluyor bu aileler yüzünden ah ah.
Dışarıdan nasıl gözüktüğü önemli olmamalıYani benim ailemede hayır diyemez genelde onu farkettim ama bu aile konusu olunca disaridan cok farklı gözüküyor .dün mesela mesaiyeye gitti bende annemdeydjm babama aldığım hediye kucuk geldi babam onu değiştirir misiniz demeden o hemen gidelim degistirelim dedi belkide hakkını mi yiyorum diyorum ama bilmiyorum kafama takılıyor
Yani bazen oturup düşünüyorum bu saçmalıklar aklıma gelince acaba boşanmak için geçerli sebep var mi diye ama yok gibide. Bi diğer konumuz telefon mesela o konuda sıkıntı yaşıyoruz sürekli telefon bırak demekten bıktım. Yani en büyük sorunlardan biri aslında bu telefon gibideDışarıdan nasıl gözüktüğü önemli olmamalısize değer vermese ailenize de vermezdi. Siz konuşunca ters tepki de vermemiş, haklısın dikkat edicem demiş. Keşke daha cesur, atılgan, aktif bir insan olsaydı ama elimizdeki bu maalesef. Artık bi terazide tartıverin olumlu/sevdiğiniz yönleri mi daha ağır basıyor; olumsuz/katlanamadığınız yönleri mi
Sevmeyen erkek böyle olmaz yaAslında gelme diyor istemiyorsan böyle her şeye takilcaksan
Ben de asla kimseye hayır diyemem ne hikmet bi kv me hayır demeyi öğrendim hatta arkadaşlarım bana inanmıyor sen hayır demezsin o lafları etmezsin diyor ama maymun gözünü açtıKız kocanın kıymetini bil görmüyor musun ne adamlar var. Benim kızkardeşimde böyleydi asla hayır diyemezdi ben kızardım. Şimdi o her şeyi diyor ben diyemiyorum.
Ben de okb var ama bence o o cümleyi onun başını yemeyeyim diye diyorSevmeyen erkek böyle olmaz yabeklentilerinizi gerçekçi tutmakta yarar var. Takıntılarınız için bir uzmana danışmayı denediniz mi?
Yani bazen oturup düşünüyorum bu saçmalıklar aklıma gelince acaba boşanmak için geçerli sebep var mi diye ama yok gibide. Bi diğer konumuz telefon mesela o konuda sıkıntı yaşıyoruz sürekli telefon bırak demekten bıktım. Yani en büyük sorunlardan biri aslında bu telefon gibide
Ay ben de bana vakit ayırıp yorumunu esirgemedigin için teşekkür ederim siyah paltomVallahi yine takacak bir şey bulmuşsunuz tebrik ediyorum sizi.
Kayınaile size eşinizin yumuşak tarafından gelıyor .
Çalışmak istiyorum e cocuga sen gibi kimse bakamaz çocukla ilgilen diyor. Çalışsam gerçekten ne güzel olurduBunlar hep meşgalen olmamasından dicem kızacaksın bana. İşin gücün yok adamın her yaptığı gözüne batıyor. Adam yerinde olsam ben derim sevilmiyorum diye.
Telefonu bırak demek yerine gel beraber sohbet edelim/dizi-film izleyelim/ dışarı çıkalım/ beraber biseyler yapalım vs vs deseniz. Birlikte vakit geçirebiliyor musunuz, eğlenebiliyor musunuz? Sıkıldığı için sürekli teldedir belki.Yani bazen oturup düşünüyorum bu saçmalıklar aklıma gelince acaba boşanmak için geçerli sebep var mi diye ama yok gibide. Bi diğer konumuz telefon mesela o konuda sıkıntı yaşıyoruz sürekli telefon bırak demekten bıktım. Yani en büyük sorunlardan biri aslında bu telefon gibide
Tedavi oluyor musunuz peki? Psikiyatri randevularınızı ertelemeyin.Ben de okb var ama bence o o cümleyi onun başını yemeyeyim diye diyor
Dün bana şey dedi sohbet etsek ne olcak hep başımı yiyorsun ailemle yaşadığın şeyleri anlatıyorsun sonra ben bağırınca bagridi oluyorum. Ama her zaman bu konuları açmıyorum tabiTelefonu bırak demek yerine gel beraber sohbet edelim/dizi-film izleyelim/ dışarı çıkalım/ beraber biseyler yapalım vs vs deseniz. Birlikte vakit geçirebiliyor musunuz, eğlenebiliyor musunuz? Sıkıldığı için sürekli teldedir belki.
İlaçlarim bitti gitmem lazım ama erteledim bu aralar anladım tekrar gitmem gerektiğiniTedavi oluyor musunuz peki? Psikiyatri randevularınızı ertelemeyin.
Nolacak Senın bu halinAy ben de bana vakit ayırıp yorumunu esirgemedigin için teşekkür ederim siyah paltom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?