- 25 Aralık 2024
- 430
- 829
- 18
- 33
Çalışmak istiyorum e cocuga sen gibi kimse bakamaz çocukla ilgilen diyor. Çalışsam gerçekten ne güzel olurdu
Ay ne bilim ben hem çok kolay bi insanim hem çok zor mesela eşim ise giderken çikolata alıp camın önüne koyar yüksek giriş bizim ev ay on da bile bana yatlar katlar alınmış gibi mutlu olurum. Ama malesef bide bu takıntılarım olmasaNolacak Senın bu halin
Haklısınız biraz araştırma yapayım bu konudaÇalışma hobi edin. Elişi ör,pastacılık yap sat vs. Dil öğren. Evde kişisel gelişim videoları izle.
Bu sekılde kendınıze de yuvanıza da zarar verirsiniz . Eşiniz korumuyorsa siz diyin yapamam kimsenın temızlıgını herkes kendı pisliğini kendı temızlesın die . Bidaha sizden iş istemezlerAy ne bilim ben hem çok kolay bi insanim hem çok zor mesela eşim ise giderken çikolata alıp camın önüne koyar yüksek giriş bizim ev ay on da bile bana yatlar katlar alınmış gibi mutlu olurum. Ama malesef bide bu takıntılarım olmasa
Valla bağırıp çağıramaz tabii. Her neyse, sizi de eşinizi de gayet iyi anlayabiliyorum çünkü hayır diyemeyen okb'li biriyimDün bana şey dedi sohbet etsek ne olcak hep başımı yiyorsun ailemle yaşadığın şeyleri anlatıyorsun sonra ben bağırınca bagridi oluyorum. Ama her zaman bu konuları açmıyorum tabi
Mesela illa git yap dememesi iyi bi şey mi? Annesi desede o illa git yap demez ama yaparsam aşırı mutlu olur.Bu sekılde kendınıze de yuvanıza da zarar verirsiniz . Eşiniz korumuyorsa siz diyin yapamam kimsenın temızlıgını herkes kendı pisliğini kendı temızlesın die . Bidaha sizden iş istemezler
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz önerileriniz için. Hepsini denemeye çalışacağımValla bağırıp çağıramaz tabii. Her neyse, sizi de eşinizi de gayet iyi anlayabiliyorum çünkü hayır diyemeyen okb'li biriyimOkb çok ağır bir hastalık, insanın kendine bile tahammülü olmazken karşı taraftan sonsuz bir anlayış ve tolerans beklemek biraz ütopik. Eşiniz o sizin, hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde elbette size destek olmalı ancak sürekli eşinize yansıtırsanız bu durumu sabır taşı olsa çatlar ilaçla beraber psikoterapi de öneriyorum, bir de boş manav t*ş*klarını tartar misali kendinize uğraşlar, hobiler bulun, zihninizi meşgul edin. Mutlu bir eş olmak için önce mutlu bir birey olmalısınız.
Şu anlattıklarınızdan ben eşinizde bariz bir red flag görmedim ya.Mesela illa git yap dememesi iyi bi şey mi? Annesi desede o illa git yap demez ama yaparsam aşırı mutlu olur.
Rica ederim, psikiyatriye ayrı bir ilgim var, konuşmak isterseniz lütfen çekinmeyin. Takıntılı biri olmanız sizin suçunuz değil, doktora gidiyor iyileşmek için çaba gösteriyorsunuz, öncelikle kendinizle gurur duyun ve önceliğiniz her zaman kendi mutluluğunuz ve sağlığınız olsun.Çok teşekkür ediyorum yorumunuz önerileriniz için. Hepsini denemeye çalışacağım
Bilmem ben daha hıc kayınaile evini süpürmüş insan değilim . Benım valide gelinlerine değil oğullarına iş yaptırırMesela illa git yap dememesi iyi bi şey mi? Annesi desede o illa git yap demez ama yaparsam aşırı mutlu olur.
Ben neden görüyorum o zaman ya aman ofŞu anlattıklarınızdan ben eşinizde bariz bir red flag görmedim ya.
Aaaaa o ne güzel kv öyle oğullarına iş yaptırıyor. Helal vallaBilmem ben daha hıc kayınaile evini süpürmüş insan değilim . Benım valide gelinlerine değil oğullarına iş yaptırır
Yok ben onun kendi karakterinden dolayı böyle yaptığını biliyorumSiz normalde kendinizi ezdirmiyorsanız yıllar içinde o da buna gerek duymamış ve alışkanlık olmuş olabilir. O zaten hakkını savunur ben neden boşuna tepki göstereyim ki diye düşünüyordur.
E yaptıracak tabi analarının bi evini süpürmeyeceklerse evlat die nie olmuşlarAaaaa o ne güzel kv öyle oğullarına iş yaptırıyor. Helal valla
Bazen kendime bugüne kadar kafana taktığın günlerce uykusuz kaldığın hangi korkun endişen gerçek oldu ki hepsi beyninin bi oyunu diyorum. Bu düşünce beni biraz rahatlatiyor. Çok teşekkür ederimRica ederim, psikiyatriye ayrı bir ilgim var, konuşmak isterseniz lütfen çekinmeyin. Takıntılı biri olmanız sizin suçunuz değil, doktora gidiyor iyileşmek için çaba gösteriyorsunuz, öncelikle kendinizle gurur duyun ve önceliğiniz her zaman kendi mutluluğunuz ve sağlığınız olsun.takıntılarınızın çoğunun gerçek dışı olduğunu, beyninizin bir oyunu olduğunu bilin. Eşinizin bu zamana kadar bariz bir hatasını görmediyseniz ona güvenmeyi deneyin. Sizi seviyorum diyorsa ve aksi davranmıyorsa, "acaba sevmiyor mu" diye aklınıza gelen şey sadece bir kuruntu, paranoya.
E şimdi benimki hiç anne de iş yapmamış anneleri pasa gibi büyütmüş. Evlendi baktı bu devran böyle dönmez evi süpurmeye falan başladı annesi de bunu görünce bi kere annenin evine yapmadın bunları derE yaptıracak tabi analarının bi evini süpürmeyeceklerse evlat die nie olmuşlar
Kizz siyah palto bak bi travmami daha hatırlattın.E şimdi benimki hiç anne de iş yapmamış anneleri pasa gibi büyütmüş. Evlendi baktı bu devran böyle dönmez evi süpurmeye falan başladı annesi de bunu görünce bi kere annenin evine yapmadın bunları der
Aslında bi ev süpurmkle incileri dökülmez insanın ben de süpürürum ama bunlara içimden gelmiyor.
Hahaha sen buluyorsun hep takacak bişeyler . Yapmak istemediğin şeyi yapma . Başkalarının ne istediğini takmaKizz siyah palto bak bi travmami daha hatırlattın.evlikign ilk yıllarıda bu adam neden ev süpürmuyor derdim ona takardim şimdi süpürür arada bir bunu aşmisiz şuan bi modum yükseldi
Yapmak istemedigim hiçbir şeyi zaten yapmamHahaha sen buluyorsun hep takacak bişeyler . Yapmak istemediğin şeyi yapma . Başkalarının ne istediğini takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?