arkadaslar...subattan beri tanisiyoruz ve martin sonundan beri de beraberiz...yani bu ay (haftaya) tam 4. Ay dolmus olucak o kadar süredir beraberiz. Bu simdi baslatti ailene söle yavas yavas diye ama ben aileme söylemeyi birakin evlenmek icin bile bu kadar bir tanisma süresini cok kisa buluyorum...tabii ki söyleyecegim aileme ama biraz zaman gecsin ya daha simdi cok erken buluyorum...isimden de yeni ayrildim
neyse sevgilim bugün isten gelde ve onu iyi karsiladim (telden konsuoruz)..cok skntlili isyerinde birileriyle kavga etmis..bide oruclu oldugu icin cok sinirlidir kendisi bu ara..basladi bana sormaya: Dershane acicaksin ama evlenince benim sehire gitmicekmiydik? Bende gelip giderm mesafede ne varki dedim...neyse oda isinden memnun olmadigi icin benim sehre yeni acilacak olan firmayla ilgili bisey dedi..bende evet o zaman burda is bulursan benim dershanede burda olursa buraay tasiniriz dedim..oda seni uyanik seni dedi..gecim zorlugu cekmemiz icin ikmizin calismasi lazim diyince sinirlendi...ben calisiyorum ya zaten sende bulursun iste is ne kafana takiosun sen uni mezunusun dedi...bende uni mezunu olduugm icin is hayatina gec basladigimi ama is bulunca kafamin rahatliycani söledim...beyefendi lafimi bölüp kesti ve yorgunum icerde oturacagim dedi. Sogukdu. Neden bu kadar sinirlendi anlamiyorum ki...bende iyi git dinlen heralde basini sisirdim zaten isyerinde canin skkndi bide ben lak lak ettim hadi allaha emanet ol dedim...yoo senle ilgili yokki dedi ama cikti telefonunu kapatip...ya ben napacagim ki ne yapdim anlamadim ne oldu...adam sinirni anladigim kadariyla benden cikartdi ama o konuyu da acan kendisiydi?