"Hayatın İçinden" ana kategorisinde "Bir derdim var : (" forumunda "sanırım yanlış yaptım" konusundasınız.
sanırım mı?...
Bizim ' Seviyosan neden olmasın?' gibi yorumlarımıza güvenerek açmış arkadaş konuyu, neden şaşırdınız bukadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Hayatın İçinden" ana kategorisinde "Bir derdim var : (" forumunda "sanırım yanlış yaptım" konusundasınız.
sanırım mı?...
Yalan Dünya'nın Orçun'unu mu buldun ne yaptın?
21 yaşındaki bir genç kız '' sanırım niyeti beni öpmek felan '' diyerek konusunu tamamlıyorsa;
Diyecek az bir şeyim kalıyor yorum olarak:
Koltukta tv. izlerken kendini izlediğin dizinin aktristi sanıp biranda yanında oturan adamın fantazilerine kurban olma;zira o dizilerle hayat dediğimiz şey çok farklı birbirinden.
Ayrıca biri sana sevgilin sanma beni;bişeyde bekleme ama bize gelseneeee diyor da sen tokatı yapıştırmıyorsan(fiili olmasa da söz ile) bir daha hiç bir erkekle aynı koltukta tv. izleme.
teyzemin küçük bebeği var onunla ilgileniyor fikir verenler için teşekkür edrim konuyu saptıranlar diyecek sözüm yok
konunun kapatılması istyrum gereksiz yorum yaptıkları için iyi forumlar