sanırım yanlış yaptım

herkeze selam teyzeme gidiyorum arada onunda evde 28 yaşında bekar kaynı var pek konuşmazdık ilk başlarda sonra bayağa samimi olduk
bir akşam tv ye bakarken elime dokundu bir anda bende karşılık verdim azda olsa, sonra biraz ileri gittik sarıldı bana öptü felan
birgün faceden msj attım keşke bizde kalsaydın felan dedi bende gelirim dedim,sevgiden aşktan konu açtım beni sevglin olarak felan görme dedi bana, çok üzüldüm ben ondan hoşlanmıştımsonra bugün bir daha msjlaşmayalım dedim oda neden dedi ben sana bağlanmaktan korkuyorum dedim hem senide rahatsız etmem dedim sen beni rahatsız etmiyorsn dedi seviyorum sennle msjlaşmayı dedi ben istemedm oda tamam dedi ben bni sevmesini istedim ama o olmaz dedi:43:çok üzgünüm ama bize gel diyor bir yandanda sanırım niyeti beni öpmek felan

ne yapman gerektiğini bizden iyi biliyorsun.. böyle erkekler sağlam pabuç değildir ... koşarak uzaklaş ... amacı seni kullanmak dememe gerek yok sanırım ...

Son düzenleme:
evet amacı seni öpmek =) çeşit çeşit değişik değişik bi yanaktan bi dudaktan falan .....dalga mı geçiyo yha yok ortada konu sahbi..sorulara da cvp yok...yoksa teyzeye koştu o bence :0)

Teyzenin kaynı kaç yaşında bilmiyorum ama en azından sana karşı dürüst olmuş..

Sevgili olmak, duygusal anlamda birşey yaşamak istemediğini seninle sadece cinsel demiyelim de tensel anlamda birtakım şeyler yaşamak istediğini açıkca söylemiş..

Bundan sonrası sana kalmış, kendini kullandırmak niyetinde değilsen, teyzene sık gitme, gitsen bile asla yalnız kalma..

Bundan sonra ..tamam ben de seni seviyorum hadi gel..dese bile bence güvenme uzak dur..

Bu da sana ders olsun, sana bu şekilde yaklaşan erkeklere hemen karşılık verme..

erkek milleti güzelim pek güven olmuyor malesef buda sana tecrübe olsun:ssz: sakın bir dahada yalnız kalmayın bence :20:

aman bosver belli etmis kendini iste ilk basta olmus bişiler daha fazla uzulmemek icin sonrasında ne gorus nede git kalmaya falan

yaşadıklarınız pek hoş olmamış fakat tekrarlamaz ve bu takım olaylara bir daha ortam yaratmazsanız sorun ortadan kalkabilir...

belli ki bir şeyler hissetmişsiniz ve o an kendinizi bırakmak istemişsiniz..
iradenin heyecan ortaya girince kaybolduğu gördüm...

konuşmaya son verin ve olaylara hislerinizle değil mantığınızla bakmayı deneyin..

bu arada bazı arkadaşlar gibi ben teyzenizi suçlu bulmadım..
başka zaman olsa azcık medeni olalım diye yorum yapanlar şimdi teyze iki dakika içerilerde başka işle oyalandı diye kusur buluyor...
çok komik...
hata hislerinize yenik düştüğünüz için gerçekleşmiş kimseye mana bulmamak lazım :ssz:

evet amacı seni öpmek =) çeşit çeşit değişik değişik bi yanaktan bi dudaktan falan .....dalga mı geçiyo yha yok ortada konu sahbi..sorulara da cvp yok...yoksa teyzeye koştu o bence :0)

bencede teyzesine gitmiştir..yorumları okuyunca oğlanın suratına tükürüp gelecek sanırım :)

çocuk durust davranmi$, kandirmami$ seni helal olsun valla

bi dahada her elini tutana opturme kendini
erkekler kolay elde edilen kizlarla ciddi $eyler du$unmuyor diye biliyorum ben ..

Yaşanın 21 olduğuna inanasım gelmiyor
Teyzeyede pess 28 yaşında koca adamı seninle yanlız bırakıyor.
İnandırıcı gelmedi ya anlatmadığın bir şeyler var, yada fazla anlattığın bir şeyler var:ssz:

teyzemin küçük bebeği var onunla ilgileniyor fikir verenler için teşekkür edrim konuyu saptıranlar diyecek sözüm yok
konunun kapatılması istyrum gereksiz yorum yaptıkları için iyi forumlar

"Hayatın İçinden" ana kategorisinde "Bir derdim var : (" forumunda "sanırım yanlış yaptım" konusundasınız.

sanırım mı?...

çok ilginç :53:
okadar ögüt veren var ama PİŞMAN OLDUM diyen yok:50::ssz:
sende memnunsun sanırım :ssz:

21 yaşındaki bir genç kız '' sanırım niyeti beni öpmek felan '' diyerek konusunu tamamlıyorsa;

Diyecek az bir şeyim kalıyor yorum olarak:

Koltukta tv. izlerken kendini izlediğin dizinin aktristi sanıp biranda yanında oturan adamın fantazilerine kurban olma;zira o dizilerle hayat dediğimiz şey çok farklı birbirinden.

Ayrıca biri sana sevgilin sanma beni;bişeyde bekleme ama bize gelseneeee diyor da sen tokatı yapıştırmıyorsan(fiili olmasa da söz ile) bir daha hiç bir erkekle aynı koltukta tv. izleme.

Sana baglanmaktan korkuyorum demissin ya tamam eline güzel bi koz verdin, zaafin olduğunu biliyor ve bunu kullanabilir. Kendi kendine yemin mi edersin nasıl fren yaparsın bilemem ama bi sekilde durdur kendini, sakin öyle işlere bulaşma. Sen yegensin sen kötü olursun sonra aile içinde.i.

Eee adam demiş zaten sana açık açık ' ben seni kullanırım arada bi bize gelirsin oynaşırız ama bağlanmaya falan kalkma benim niyetim belli'
Daha ne diye gelipte fikir istiyosunki? Yok bu çocuk iyi niyetlidir dememizimi bekliyosun. Keşke niyeti sadece 'seni öpmek falan' olsa.
Tek gecelik ilişkilere açıksan git bidaha kal bakalım onun yanında ama bu sefer sadece öpceğini hiç sanmam daha fazlasını istiyosan git bi dene.
Ayrıca yaşınında 21 olduğuna pek inanmadım sana hiç bişey öğretmemişler heralde seninkisi iyi niyet falanda değil düpedüz saflık.
:34:

Adam "akrabadır uzak durayım" diyemeyecek kadar gözüne kıstırmışsa seni, koltukta bulunca sıkıştırıyor, sen onu sıkıştırınca da "sevgili olamayız" diyorsa, direk uzaklaş ondan.
O birrrr akraba bile tanımayan akbabadır ...
Abazanın tekidir :S

Back
X